Selamünaleyküm, gerçekten sevdiğim biri ile imkansız olmak çok zor bişeyken çok uzun zaman sonra onu rüyamda görmek çok zor ve acı bir şey. Sadece uzun uzun ona bakmak bile yetiyordu rüyamda o anda kalmak istedim ilk kez bir anda kalmak istedim, sabah uyanınca o boşluk hissi o kadar kötü ki.. Gerçekten bu nasıl bir duygu? Aşk acısı mı bir kere bu aşk mı? geçmişe dair özlem mi? Kendime dönüp baktığımda hayır kızım sen bu değilsin kendine gel diyorum ama olmuyor. Bugün kendimle en derin kavgaları ettim ve bu kavgalar sonuçsuz kaldı. Ve yapay zekayı saymazsak uzun zaman sonra ilk kez buradakilerle dertleşiyorum. Etrafımdaki kişilere anlatsam bile beni dinlemedikleri için bugün beni çekmek size düştü elbette zorlama değil bu arada laf olsun diye diyorum. Neyse fazla uzatmak istemiyorum sadece içimi dökmek istedim. Okuduysanız teşekkür ederim, okumadıysanız hiç önemi yok.
Bazen bir insan değil aslında, bir his oluyor o özlem. Eskisi gibi gülmenin, içten kahkahaların, huzurlu bir sessizliğin, kalbini sıkıştırmadan sevmenin özlemi. Ama bazen de gerçekten birine duyuluyor o özlem… Görmediğin her gün biraz daha içini kemiren, adını duyunca kalbinde ince bir sızı bırakan birine. Ben bazen birine, bazen bir zamana, bazen de kendime özlem duyuyorum. O saf, kalbinde korku taşımayan halime. Özlem; bir nevi kalbin “ben hâlâ hissediyorum” deme şekli aslında. Zaman geçse de, hayat değişse de, bazı duyguların izi hiç silinmiyor. Sadece sessizleşiyor, tıpkı içimdeki o özlem gibi…
Aşk meşk boş maalesef…! Okudum ve üzdü. Ama inan en güzel aşk yaşanmamış aşk. Yaşanınca (erkekler itiraz kabul edilmiyor, kadın bakış açısını ortaya koyuyorum:))) o aşk, erkek su koyuveriyor, öküzleşiyor, bencilleşiyor ve yavaaş yavaaş o aşkı öldürüyor. Sevgi kalır, ama heyecan sadece yatak odasında kalır. Kadın hep o heyecanı yaşamak ister. 7/24 sevdiğinin aklında olup, sevdiğini düşünmek ister. Aranıp “aşkım seni özledim” duymak ister. Gelirken çikolata getirsin ister vs vs…Erkek o meşhur “huzur”u ister, başka bir şey düşünmek istemez. Evde hanım var, yemek pişiyor, yatağını ısıtanı var ohhh miss daha ne olsun…aklınca eve bunlar ve eve gelmek yeterli. O yüzden en güzel aşk yaşanmamış aşk 🤍🌸
Hayatın gerçekleri maalesef. Kızı kendisiyle evlenmeye ikna etmek için kafasına silah dayayan bir tanıdığım var. Evlenene kadar kıza prenses gibi davrandı, evlendikten sonra eve sadece uyumak için gidiyor. Gerçekten aşk meşk yalan dolan, kadınlar için en iyi ihtimalle güzel bir rüya, ama bir çok kadın için kabusa çeviren erkek örneği çok. Kadın cinayetine değinmek bile istemiyorum
Rüyalar bazen bilinçaltının özlemi değil de, tamamlanmamış duygularımızın , yaşanmamış anılarımizin yankısı oluyor belki de.
İnsan zihni “artık geçti” dese bile yürek bazen farklı düşünüyor. Bence bu hisler, kaybettiğimiz veya giden kişiden çok, o halimizi o zamanki kendimizi ve anıları özlemekle ilgili.
Bu aşk değil , acı da değil, hüzün bu. Hüzünlü bir vedanin ara ara seni yoklaması.
Bazı insanlar gitse de, onlarla yaşadığımız duyguların yankısı içimizde bir yerde kalıyor çünkü.
Rüyalar da o duygunun kısa bir misafiri gibi.
Gidecek ama geçecek diyemeyeceğim ara ara misafir olup seni yoklayacak, sonra gittikçe seyreklesecek, seni daha az rahatsız eder olacak bu davetsiz misafirin 🥀
Kızım boş ver imkansızın peşine düşüp harap etme kendini değmez cünkü. Kendimden biliyorum bende rüyamda görürdüm ama anladım ki hepsini ben kendim sadece hissetmişim ve onun umrunda bile değilim
İçini bize açmana çok sevindim, burası tam da böyle şeyler için var! 😊 O rüyanda gördüğün his var ya... İşte o, aşkın tortusu gibi bir şey. Özlem mi dersin, bitmek bilmeyen bir sevda mı, her ne ise, içinde yaşattığın şeyi seçkin kılıyor. Geçmişe özlem hep böyle tatlı bir melankoliyle gelir zaten. Ama şu “sen bu değilsin” kısmına pek takılma bence. İnsan, âşıkken veya birine özlem duyarken en saf hâlindedir aslında.
Kendini bu duygularla keşfet, sakince kucakla onları. Zamanla daha net anlayacaksın ne hissedip hissetmediğini. Unutma, her his yaşamaya değer. Peki sence hâlâ bir umut var mı onunla yollarınızın tekrar kesişmesine? 🌟
Ah be sesizlerinsesi, böyle durumlar yüreği titretmez mi? 😔 Umut olmaması zor ama belki de bu hisler sana kendi hikayeni hatırlatıyor, seni sen yapan şeyleri... O boşluğu biraz zamana bırak, iyileşmek için acele etme. Yüreğin hep güzel şeylerle dolsun! 💛
Aleyküm selam bende eski sevgilimi gördüm bugün rüyamda mutlu uyandım yazamıyorum ilişkisi var mı yok mu bilmiyorum imkansız oluyor bazı şeyler zamanla alışırız
Bazen ben de özlüyorum, sonra bana yaptığı şeyleri, ayrıldıktan sonra yaptıklarını yazdığım bi whatsapp grubu kurmuştum kendime. Orayı okuyorum ve buzzz gibi soğuyorum. 2 ay idare ediyor. Bakalım yavaş yavaş yok oluyor hafızadan
Ve aleyküm selam. Ben motorcuyum. Ve çok sevdiğim bir kız arkadaşımı kazada kaybettik. Öyle özlüyorum ki. Adı geçee hala içim buruk gözlerim dolar çok özledim melek kalplimi🥺🥺