Kişilik & Karakter Özlem duyduğunuz şeyler var mı? Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Askerlik hayatım boyunca tek düşündüğüm şey eve gitmek oldu, şimdi ise "keşke tekrar çağırsalar" diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. ulan be. Özlem duyduğunuz şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat, dostluk ve merhamet bunlar hepimizin özlediği şeyler. 2 7 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Dur gelme üstüme.. Yorumla UDixon +1 yıl Diz çöktüm İnsanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşenee bu öksüz başıma gözdağı verme :( https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl İçeriz buna 🍻 Yorumla UDixon +1 yıl Yok kardeşim o kadarda değil içmeye karşıyım sadece iki göz yaşı yeterli. Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Ben senin yerine de içerim kanka Yorumla UDixon +1 yıl Fotoğrafa dikkat ettim de güzel çıkmışsın niye böyle melankolik oldun ki? Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Takılıyorum be kanka.. Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Allaam umarım bende askere gidince özleyen taraftan olurum :/ 1 1 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Emin ol öyle olacak kardo Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Geçmişim pek güzel geçmiş sayılmaz ama geleceğimi özlüyorum. 1 2 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Her şey gönlünce olsun dostum.. Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Seninde hersey gönlünce olsun brom 😊👍 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Var tabii mesela geceleri sokakta sabahlamayı çok özledim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalandan da ölse gülebildiğim günleri özlüyorum mopi 1 3 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Yine gülersin ve güzelim 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e hadi inş Yorumla Mopyabiniz +1 yıl 😌😌 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Okuldaki otomatın bozulan para şeysini 1 9 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Olm özleyecek başka bir şey yok mu :d Yorumla sadecekimmm +1 yıl Vurunca ses çıkıyordu çok hoşuma gidiyordu napim he Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Sana saç kurutma makinesi yerine para haznesi bozuk otomat göndereceğim Yorumla sadecekimmm +1 yıl Yeeey heyecandan yatamayacağım Yorumla Mopyabiniz +1 yıl 3 güne elinde :d Yorumla sadecekimmm +1 yıl Hangi kargo ona göre şaapim Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Menege dhdhd Yorumla sadecekimmm +1 yıl Yasaktan önce olur umarım Allam lütfen Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Bilemiyorum 😒 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl exi özlüyorum ya keşke ailesine sövmeseydim 1 2 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Sövdüysen vardir bir sebebi :d Yorumla Triggerr +1 yıl vardı lşfksa Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yok, öldü hepsi reis. 1 3 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Aga be Yorumla BillGaste +1 yıl Bu günde benim için yak 😀 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Yapıştır 🚬🚬 Yorumla
thediana1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl maskesiz bir hayat 2 1 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl +999 Yorumla
Canceryam Takip Et Bilge Yaş: 63 , eic 90% +1 yıl Neden peki 1 4 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Çok güzel günlerdi, bir kere kafam rahattı. Yorumla Canceryam +1 yıl Galiba çoğu erkekte böyle oluyor Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Bir kadın için gelinlik ne ise bir erkek için de kamuflaj odur.. Yorumla Emre_diaper +1 yıl Off abii. Ne guzel soyledin beee.Ben de askerdeyken her gece kamuflajimi guzelce katlar yastigimin altin koyardim. Utulensin diye. Yorumla
GeceleriAğlarım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Çizgi film 1 1 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Ben hala izliyorum, favorim Regular Show. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat, dostluk ve merhamet bunlar hepimizin özlediği şeyler.
Dur gelme üstüme..
Diz çöktüm İnsanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşenee bu öksüz başıma gözdağı verme :( https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0
İçeriz buna 🍻
Yok kardeşim o kadarda değil içmeye karşıyım sadece iki göz yaşı yeterli.
Ben senin yerine de içerim kanka
Fotoğrafa dikkat ettim de güzel çıkmışsın niye böyle melankolik oldun ki?
Takılıyorum be kanka..
Allaam umarım bende askere gidince özleyen taraftan olurum :/
Emin ol öyle olacak kardo
Geçmişim pek güzel geçmiş sayılmaz ama geleceğimi özlüyorum.
Her şey gönlünce olsun dostum..
Seninde hersey gönlünce olsun brom 😊👍
Var tabii mesela geceleri sokakta sabahlamayı çok özledim
Yalandan da ölse gülebildiğim günleri özlüyorum mopi
Yine gülersin ve güzelim 😒
e hadi inş
😌😌
Okuldaki otomatın bozulan para şeysini
Olm özleyecek başka bir şey yok mu :d
Vurunca ses çıkıyordu çok hoşuma gidiyordu napim he
Sana saç kurutma makinesi yerine para haznesi bozuk otomat göndereceğim
Yeeey heyecandan yatamayacağım
3 güne elinde :d
Hangi kargo ona göre şaapim
Menege dhdhd
Yasaktan önce olur umarım Allam lütfen
Bilemiyorum 😒
exi özlüyorum ya keşke ailesine sövmeseydim
Sövdüysen vardir bir sebebi :d
vardı lşfksa
Yok, öldü hepsi reis.
Aga be
Bu günde benim için yak 😀
Yapıştır 🚬🚬
maskesiz bir hayat
+999
Neden peki
Çok güzel günlerdi, bir kere kafam rahattı.
Galiba çoğu erkekte böyle oluyor
Bir kadın için gelinlik ne ise bir erkek için de kamuflaj odur..
Off abii. Ne guzel soyledin beee.
Ben de askerdeyken her gece kamuflajimi guzelce katlar yastigimin altin koyardim. Utulensin diye.
Çizgi film
Ben hala izliyorum, favorim Regular Show.
Evet geçmişm
Kara harp okulu 🚬