Bu ülkede zaten çogu insan AKP li Erdoğanı destekliyor ve müslüman zaten gizliyor bazıları sadece
Ben agnostigim parti tutmuyorum müslüman değilim ve ayrıca Erdoğanı desteklemiyor um
Ve ayrıca ülkedeki insanlar çok egolu kız kardeşim ingilizce ögrenmiş bana hiç ögrenemezsin benim kadar ingilizce ögrenemezsin diyor aslında çalışsam ögrenirim çocukken yüzmeye 1 ay gidip yüzmeyi ögrenmişim annem götürmeyi bırakmış kız kardeşim mükemmel olsan bırakmazlardı diyor aslında 1 ayda yüzmeyi ögrenmek bile büyük bir başarı boş konuşuyor kısaca birde kendisi AKP li ben 18 yaşındayım ve onu hiç sevmiyorum sizcede normal mi o zaten AKP li Erdoğancı müslüman benimde agnostik olduğumu AKP yi destek lemedigimi biliyor bu hasetligi var bana zaten gizli boyum 1.98 Max 1.85 sin diyor kendisi 1.62 falan ilk gitsin bir aynaya baksın hiç sevmiyorum ve nefret ediyorum size göre normal mi anormalmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyük ihtimalle dünya görüşü önemli onu destekleyenin beni anlayabileceğine pek inanmam
Benim kız kardeşim de AKP yi destek liyor müslüman
Ben müslüman değilim agnostigim
İngilizce biliyor ben bilmiyorum ingilizce biliyor diye bana hava atıyor ögrenemezsin diyor birde çok kaba cidden AKP yi Erdoğanı destekleyenler de onlar gibi ya
birde okumuş insanlar da Erdoğan cı dayım boğaz içi üniversitesi mezunu hatta doktorası var kendisi siber güvenlik uzmanı bilgisayar mühendisi yazılımcı ve şirketi var aylık maaşı 300 bin dolar falan o bile Erdoğanı destekliyor yazık birde eskiden Erdoğan dan nefret ediyor du Erdoğan dan nefret edenler bile zamanla Erdoğan cı oluyor ne garip ülke ya
Çıkarlar çatışır bazenn vicdan haysiyette satılır ülkenin bsşına gelenler ve durumu ortada mecliste alınan kararkar uygulanmayan sözler ya kör bi cahil olmak lazım ya da satılık
Kız kardeşim kör bir cahil bence kendisi Anadolu lisesi mezunu 2006 lı ingilizceyi ana dili gibi biliyor ama kör bir cahil bence Erdoğanı destekliyor yazık
Fanatik bütün insanlar sorunludur ve gerçekleri göremeyecek kadar a*tal
Ama kız kardeşim Erdoğan cı Erdoğanı seviyor ama ösymden 490 aldı sıralaması yüksek ingilizce seviyeside çok iyi ingilizce biliyor matamatigide iyi ama o zaman neden Erdoğan cı bu kadar zekiyse bunun gibi çok birde
Zeki olmakla akıllı olmayi aynı şey mi sanıyorsun
bana ikiside aynı geliyor zeka ile akıl evet bilmiyorum
Zeka hızlı düşünme akıl mantıklı karar verme farklı dır
İnan bana aynı şey değil ne yüksek konumlarda ne a*tal insanlar göreceksin inan bana. Bir insan zeki olabilir ama bu onun zekasını akıllı kullanabildiği anlamına gelmez
Gerçek ve doğruyu ayırt edebilmek bir şeyleri sorgulayabilmek hem cesaret ister hem akıl gerektirir zeka değil
Sevdiğim insanın siyasi görüşü umrumda olmaz