Bunlar değil mi 21 senedir bu toplumu ötekileştiren, akp li olmayanları düşman gören, sınavda en yüksek notu alsa da, mülakatta sırf akp li değil diye o çocuğu işe almayan, hayatını karartan. Sırf Atatürkçü diye ordudaki o aslan gibi subaylarımıa iftiralar atıp görevden alan, tüm devlet ihalelerini kendi yandaşlarına veren, depremzedelere bile akp li olup olmamasına göre yardım eden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır katılmıyorum
Yalan yalan yalan
Dolan dolan dolan
Bunlar değil mi 21 senedir bu toplumu ötekileştiren, akp li olmayanları düşman gören, sınavda en yüksek notu alsa da, mülakatta sırf akp li değil diye o çocuğu işe almayan, hayatını karartan. Sırf Atatürkçü diye ordudaki o aslan gibi subaylarımıa iftiralar atıp görevden alan, tüm devlet ihalelerini kendi yandaşlarına veren, depremzedelere bile akp li olup olmamasına göre yardım eden
Yalan dolan laflar... O kadar sınav mülakatına girdim, Akp li olanların hepsi şu an iş başında... Kaç defa elendiğimi hatırlamıyorum yani o kadar...
Akp li kardeşleri ilk seferde hemen iş başı yapıldı...
Küfretse daha iyiydi... İnsanların AKP karşıtı olabileceği ihtimalini gözardı eden dayatmacı bir dil.
Eşi hanımı kumasi gibi bir kulağınızın arkasi gibi mi yoksa bir çobanın mandirasi gibi mi benim mandiramdaki benimdir benimsemesi
Bunun da ağzı iyice bozuldu. Böyle küfür mü olur 😂
Yok öyle dünya, aynı ülkede nefes alıyor olmam bile utanılası bir durum benim için.
ayırım yapmadık, ayrıştırmadık diyor.. doğru diyor.
Reis yine haklı
Burası Türkiye, AKP kimdir?
Son konuşmaları.
Yalan söyleyeni...🤣
Reis doğru söylüyor
Allah korusun
Niye akpnin ayricaligi mi var
boş koy gitsin be