+1 yılinadına Reis.
İnadına AKparti
İçimizde ki hainlerden kurtulana kadar Akparti
Not: 2023 seçimleri bitti bile , Diğer partiler aday çıkaramadıkları için Erdoğan kazandı :)
6 lı masa 2028 seçimlerine şimdiden hazırlanmaya başlasınlar. Yoksa bu seçimlerde olduğu gibi gene tek aday la seçime gidilecek :)
Gerçi onlarada hak veriyorum, biri PKK nın kölesi, biri PKK nın kendisi, Diğerri Fetönün uşağı, Bir diğeri 15 yıllık bakanlık yapmış içimizde ki hain. vs vs. dolayısı ile nerelerinde bakılsa hainlik fışkıryor utançlarına aday bile olamıyorlar :)
131 Yorumla
Soran+1 yılTabi akp nin yaptığı hatalar da var ama bunların kinin yanında hiç kalır knk
- +1 yıl
hatasız hiç bir kimse olmaz olamaz. Önemli olan hataların çokluğu azlığıdır ve sonunda ders almaktır.
Bu CHP zihniyeti 100 yıldır hatalarından ders almıyor. Hala 100 yıl önce ki muhalefet anlayışlarını sürdürüyor. Böyle giderze bir 100 sene daha beklesinler.
Bu arada bi tanesi 2 kitap oku diye yazmış. Asıl Kitap okuması gerekenler kendileri. Ama okudukları kitapta ne yazıyor bilemiyorum artık. Herhalde çizgi roman okuyorlar.
Soran+1 yılAdamsın reis eyw kral adam
Soran+1 yılVatanseveriz biz mükemmel demiyoruz. Ama diğerlerinden iyidir
Soran+1 yılEn azından bir pkk linin cenazesine katılmadı en azından rakı balık keyfi yapmadı
Soran+1 yılİstanbul da halk sefaletin içinde iken rakı balık
Soran+1 yılPkk li lara prim vermiyorlar en azından
Soran+1 yılBakın hep pkk yı atlıyorsunuz işinize gelmiyor
Soran+1 yılÇünkü orada biliyor herkes CHP nin haksız olduğunu
- +1 yıl
@cicimxs yok bizim beklediğimiz falan. biz zaten seçimi kazandık. asıl siz bekleyin. ha pardon önce bi adam çıkarın. aday oalacak biri lazım :)
Soran+1 yılAkp nin alt yapı çalışmalarına bakılırsa 20 senede 40 yıllık iş yaptılar alt yapıda
Soran+1 yılMuhalefetin başı kendisi kimi diyelim acaba
Soran+1 yılMuhalefetin başı bozuksa bütün muhalefet bozuktur
Soran+1 yılBir ton parti var doğruya doğru ama adı çokça duyulan 6 7 tane
Soran+1 yılDiğerlerinin vaatlerini dahi bilen insan sayısı çok az
Soran+1 yılSiyasi geçmişleri yok neyine vereyim
Soran+1 yılPeki bozuk değilse niye 20 yıldır kaybediyorlar
Soran+1 yılBunu da şöyle
Soran+1 yılSöyle
- +1 yıl
@cicimxs başkalarına cahil derken önce bi aynaya bakacaksın. AKP hiç bi zman muhalefet olmadı bikere önce bunu iyi oku.
Soran+1 yılBütün dünyada olan bir küresel sorundan bizim ülkede etkilendi diye hemen başkanı suçlamak büyük hata
Soran+1 yılAynen muhalefette olmadı, oldu ise de çok kısa sürdü zaten hemen iktidar oldu
Soran+1 yılBiz delil sunuyoruz , son 2 senedir hata da yapsalar bir hainden kat kat iyidirler
En İyi Cevaplar
+1 yılDünya siyasi araştırmalarında, Siyasilere ve partilere fanatik derecesine baglı olmak egitimsiz ve kendi düşünce kabiliyetinin yitikliginden kaynaklanır, genelde ortadogulu seçmenler ve halk tarafından tercih edilir.. Avrupa halkları hitler, stalin, Mussolini gibi siyasilere fanatik derecesine baglı olmanın hatalarını yıllar önce kötü şartlarda yaşayarak terkettiler.. şimdi avuaturalya ve avrupada siyasi fikir şudur; beyniniz, fikriniz, benliginiz var ve Patron sizsiniz siyasiler sadece sizin elemanınızdır..
04 Yorumla- +1 yıl
Siyasi ve askeri Liderlerden bahsediyorum ideolojilerden degil, ki ideolojiler tamamen yok olmaz almanyada 1940-45 arası 50 milyon nazi varsa şimdi 5 milyon neo nazi yoktur, bir avrupa ülkesi soykırımcı generalin heykelini yıkar ama 100 sene önce o kahramandı, yani yazılanı tekrar oku dostum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılhala chpye oy vren moronları gördükçe reisçilere kızamaz oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz hangi tarafta siniz
- +1 yıl
tarafsız
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden destekliyirsun ülkeyi milyar nlarca sığınmacı soktuğu için ülkenin demografisini bozduğu içini birini koru kirune savunmak aptallktir
085 Yorumla
Soran+1 yıl+ lari da çok ama
Soran+1 yıl+ si daha çok
Cevap sahibi+1 yılHiç bir faydası bundan daha inemli değil ileriki yıllarda çocuklarına yüzde 40 i türk yarıdan fazlası yabancı bir ülke mi bırakacaksın sonrada kendinize vatansever. milliuetci demeyin degilsiniz
Soran+1 yılPeki CHP ne yapacak
Soran+1 yılBir teröristin cenazesine giden bir parti ne yapar
Soran+1 yılÜlkeyi satar pkklılara
Cevap sahibi+1 yılÜlkede CHP den başka parti mi yok ayrıca çözüm sürecinde şehirlere bimba yerleştirilen PKK akp nin sesi çıkmıyordu bu kadar apmtalsiniz
- +1 yıl
Cahil herif bildiğin tek şey chp demi sanki ülkede chpden başka parti yok gelmiş burada ülkeyi satar diye sallıyo ortada ülke denen bir şey kalmadı ki satılsın her yer mülteci ihaleler peşkeş çekiliyo araplar geliyo arsa ev toprak alıyo gir sahibindene birsürü arap ilanı var senin kafan bu kadar işte 4nsını s. timin m4l olu m4lı seni
- +1 yıl
O cahil or. bbu ananı s4kerken prezervatif kullanmasını bilmeyen babandır. Kullansa senin gibi m4l olu m4l dünyaya gelmezdi vercek cevabın olmadığı için böylr havlayıp kuduruyorsun bu lafları gerçekte suratıma desen 4nneni ve seni parçlar kemiklerini kırarım hırsız köpek 0.. c seni
Cevap sahibi+1 yıl@kaan_yzcı111 cahillerle muhattap olma bosverrrr
Soran+1 yılSenin a. ına koyarım * kardeşim güzel kardeşim
Soran+1 yılAmin a ko. arım
Soran+1 yılS. k. ik
Soran+1 yılA. cık
Soran+1 yılSenin var ya a. anı düt bir daha anama laf et var ya seni düt düt kerhaneye yollama z miyim gör köpek
Soran+1 yılS.. e s.. e ama
Soran+1 yılBir daha anama laf et seni etek giydirip taksim de gezdiririm
Soran+1 yılBabama laf ediyorsun he senin y. rrağını koparırım sumük
Soran+1 yılBir daha işlevini görmez bak y. rrak
Soran+1 yılAnnemi sen bir parcala var ya ben de seni düt ölunu bulamazlar p. zevenk
Soran+1 yılDut klavyede öyle çıkıyor daha bir tomar küfür yazarım sana lale
Soran+1 yılGerçi laleye de hakaret olur o. osbu kaan
Soran+1 yılK. rhanenin baş o. obusu
Soran+1 yılSeni yüz yüze görsem Kaan şu an g. tüne balta yı s. kup seni denize atmıştım g. y seni s. kin var mı ulan senin
Soran+1 yılSen de o da yoktur
- +1 yıl
Sen elini nile s. mezsin onun bunh çocuğu ananı g. dden s. qm senim
Soran+1 yılNoldu lan destan küfür yazamadı n mi lale
Soran+1 yılHele bir yap sen ömrün bu kadar olurdu
Soran+1 yılAnama bir laf et bir daha var ya senin olmayan c. kunu koparirim
Soran+1 yılKerimcan in nikah lisi seni
Soran+1 yılLan seni keşke yüz yüze görsem lan böyle o anda fışkıran kanlar mis olurdu
Soran+1 yılSeni var ya öyle bir düt çek ki bütün donmeler aklın şaşacak
Soran+1 yılDut yazıyor klavye bile dayanamadı o. osbu kerhane nin baş kardeşim
Soran+1 yılTaksim de seni etek giydirece m gezdirecegim öyle
Soran+1 yılAllah siz kitapsız ateist seni
Soran+1 yılAteist vatan haini
- +1 yıl
Senin o 4nana tıklayım arka kapsından o nokta çe seni
Soran+1 yılNe diyon lan anlaşılmıyor ateist
Soran+1 yılHainnnnnnnnn
Soran+1 yılDelirdin mi lan delir ohhhh mis gibi misss
Soran+1 yılKudur lan seni deliler hastanesine sokmadan gidiş yok ezik ateist kitapsız
Soran+1 yılTaksim de etek giyeceksin oğlum yapacam
Soran+1 yılKerimcan in nişanlısı
- +1 yıl
Gücün yeterse gel yap bekliyorum paşam😂
Soran+1 yılYeter de yüz yüze nasıl görecem s. k kafalı
Soran+1 yılSenin olmayan zekanı s. kiyim
- +1 yıl
Malın oğlu yapacam diyen sensin onu sen düşünecen ben mi 😂😂max akp zrkası anca buradan sallarsın işte😂😂😂
Soran+1 yılAkp ye kurban ol sen
Soran+1 yılSen de ananı düt dedin gel s. k o zaman zırva
Soran+1 yılG. tun yemez ki gelmeye kerimcan in karısın dan ne beklersin ki
Soran+1 yılKerimcan a veriyor musun *
Soran+1 yılErkek adamsan gelirsin
- +1 yıl
Anana veriyorum hem önden hem arkadan aradada ağzına veriyorum😂😂😂
Soran+1 yılHeee pardon senin ç. künde yoktu
Soran+1 yılO zaman nasıl erkek olduğunu anlayacağız
Soran+1 yılKerimcan in karısı
Soran+1 yılG. tten yiyor musun
- +1 yıl
Annene yediriyorum daracık deliğine ohhh
Soran+1 yılBen Dr senin ananı her gün inletiyorum
Soran+1 yılHer gün inliyor daha da s. k diye
- +1 yıl
Bacın var mı senin onu söyle ablan ya da küçük kardeşin😂😂
Soran+1 yılAnan kerhane o. osbusu oldu
Soran+1 yılÖnüne gelene g. t veriyor
Soran+1 yılBen de s. ktim bir seferligine
Soran+1 yılTek çocuğum ben y. rraksız
- +1 yıl
Ohhh kudur senin o ananı önce g. tünden sonra bak kardeşim s. qym dn sonunda da ümitcan uygun gibi ortadan ikiye ayırıp arka kısmına tecavüz edeyim
Soran+1 yılKudur muyoru m ki kerimcan karısı
Senin ananı her gün yatırıp s. kiyorum anan da s. kilmedik yer kalmadı * . igu yarıldı ananin
Soran+1 yılKöprü açtım k. çında
Soran+1 yılAnanin
Soran+1 yılEngelleyen g. ydir engelleyen g. tten yesin
Soran+1 yılİnan ki benim kadar küfrede mez sin hiç boşuna uğraşma y. rrağımın kafatası
Soran+1 yılLan senin c. kün yoktu ya ben hep unutuyorum
- +1 yıl
Oğlum yazık lan babana adam bide oğlum var diye seviniyodur😂😂bi kadonı s. kyyon senin gibi bişey geliyo dünyaya ne kadar üzücü bi durum , kuduranında kim olduğu belli durmadan yazıp duruyorsun ben cevap vermediğim halde
Soran+1 yılOğlum adam gayet mutlu
Soran+1 yılSenin içten içten delirdiğin i tahmin edebiliyorum kimse anasına bu kadar edilen lafları kaldıramaz
Soran+1 yılSen de kaldıramıyorsundur
Soran+1 yılBak bakayım dışarıda bunu duysan böyle emoji mi atarsın azıcık düşünün lan
- +1 yıl
Umrumda bile değil çünkü sen anca burada konuşursun gerçekte sokaktaki bir adama lan bile diyemezsin senin lafınla delirecek olsam senin gibi bir sürü onun vunun evladıyla uğraşırdım birde benim kadar küfür edemezsin diyip küfür yarışına girmeye çalışıyorsun senin ıq seviyen bu kadar sana birdaha yazmayacam senin o ortalık or.. su ananı bir kez daha ulu orta yerde s. qym birdahaki sefere sanaldan değil gerçekten icraat yapmaya çalış bakalım yapabileceknisin hadi bb😂😂
Soran+1 yılOğlum anan hala inliyor
Soran+1 yılDurmuyor
Soran+1 yılAnan g. tten yiyor hala gel engel ol😀😀😀😀😀😀😀
Soran+1 yılKurtar ananı tecavüze uğradı benim tarafımdan 😀😀😀😀
Soran+1 yılO. osbunun evladı sensin g. tu b. klu g. tunu yıkamayı biliyorsun Di mi
Soran+1 yılİcraate hazırım adamsan sen gel
Soran+1 yılC. kunu de unutma ama lazım olur koparmak için
+1 yılBu hayatta hiçbir adamı hiçbir düşünceyi körü körüne , inatla desteklemem fanatik olmam
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDesteklerim ben de ama o kadar değil tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılEskiden daha mı çok desteklerdin yıksa
Soran+1 yılYoksa şimdi mi daha çok
- +1 yıl
Orası karışık ama ilk geldiğinde daha çok desteklerdim şu anda çok desteklediğim hatta hiç yok diyebilirim ama şu var ki diğerlerinden iyi kötünün iyisidir kanı mayası bozuk köpek olmuş CHP olsun ve diğerleri İYİ PARTİ HDP bunlar zaten başı boş köpekler dinsiz imansızlar bir kuruş etmeyecek mahluklar diğerlerini hiç saymıyorum onlardan bir halt olmaz zaten ama bu üç köpek aynı köpekler pek bir şey demeye gerek yok her şey ortada bu üçüne ayar oluyorum en çok CHP zaten ayar olduğum
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabi canımm yoluna baş koydum başşşş , ölümüne erdogan !!!
010 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın kardeşim
Cevap sahibi+1 yılhe bu aradfa bazı CHP zihniyetlilere sunları söylemeye unuttum
Ekonomi cok iyi
Amarika alamanya bizi gıskanıyor
Şu an bunu yazdıgın telefonun markasını cıkar yaz cabuk
dünyayı yönetiyoz
bitti...
Cevap sahibi+1 yılCHP yazdım chp değil
Cevap sahibi+1 yılCe ha pe
Soran+1 yılİşte bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılyaaaa o kadar bunlar osmanlının başşak sesleri !!!
Soran+1 yılHelal reis
Soran+1 yılTayyip in ta. aklarına beton dökersek yetmez adamın ham maddesi o
Soran+1 yılLaf edemezsiniz
Cevap sahibi+1 yıltabi bırak dünya Evren deki çimento rezervi yetmez ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş oy atacağım diyordum boş oyların akp ye gittiğini duydum şimdi hatalı oy atmayı planlıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılErduğan Erduğan Erduğan
23 Yorumla- +1 yıl
Hüloooooğğ
sen salagın tekisin git 2 kitap oku
04 Yorumla
Soran+1 yılHe he canım dalak kesin
Soran+1 yılcanım
Soran+1 yılS. lak
Soran+1 yılKlavye hatası
Öyle desteklediğim biri yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım amacına ulaşırsın o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılAminn
+1 yılSonuna kadar Erdoğan
11 Yorumla
Soran+1 yılSöz biter helal kardeşim
- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılYok.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri