Diğer Burma bilezik bekarlar için midir, evliler için mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Burma bileziği bir bekar taksa yanlış mı anlaşılır? Bir bekara gitmez mi burma bilezik, yoksa sadece evli kızlara mı yakışıyor burma bilezik? Burma bilezik bekarlar için midir, evliler için mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Bence evlilere göre ama burma yanına başka bir şey daha tak 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Burma yanına bir şey gitmez bence Yorumla Mr_KaoS 1 yıl Aman istediğini yap herkesi dinlersen hayat geçmez Yorumla Soran 1 yıl Shdjsjd yok ya haklı olanları dinlicem, neticede kısmetini kapatamam göz göre göre 😅 Yorumla Mr_KaoS 1 yıl Orası da öyle Yorumla Soran 1 yıl 😆 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bileziğin her türlüsü de sözlü nişanlı ve evli iiçindir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl O niyeymiş? Yorumla Wolverine59 1 yıl Çünkü ben öyle diyorum kısmetini kapatmak istersen tak koluna Yorumla Soran 1 yıl Ayy yok kapatmak istemem ahaha takmicam o halde 😅 Yorumla Soran 1 yıl Gittim birde 2 tane burma aldım.. takamicam şimdi onları.. 🥺 Yorumla Wolverine59 1 yıl 😁😁 o konuda ciddiyim koluna bilezik bağlayan kısmetinide bağlar derler 😁 Yorumla Soran 1 yıl Eee napıcamm, hiç mi bilezik takmicam? Birtanede çok hafif kelepçeli burmam var benim ince Yorumla Wolverine59 1 yıl Oh oh Allah artırsın 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ee eşim yok alsın, kendim çalışıp aldım Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bekar olarak bunu nerede takacağını sorabilir miyim hadi ajda bilezik olsa neyse de 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek nerede takacağım, normal iş yeri (tek bilezik) bir yemeğe çıktığında, ne bileyim işte merakettimmişte 1 yıl işte ben de sana yani kötü durur demek istedim Soran 1 yıl Ama bilekte güzel duruyor
ziyanzade Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Evlilere bile yakışmıyor artık çok yaşlı işi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ay yok ya, güzel bence, güzel bir kombin ile Yorumla ziyanzade 1 yıl Şunu neyle kombinleyebilirsin Allah aşkına Yorumla Soran 1 yıl Peki size göre hangi bilezikler güzel? Yorumla ziyanzade 1 yıl Ajda en güzeli sade hem evliye hem bekâra hitap ediyo spor klasik her giyimle de kombin oluyo Yorumla Soran 1 yıl Akdayı pek beğenemiyorum ben, bilmiyorum neden Yorumla ziyanzade 1 yıl Zevk meselesi bişey diyemem Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilerin klasik bilezigi 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ama gençlerde, bekarlarda güzel olmaz mı? Yorumla Ruhkix 1 yıl Bence yapma Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Ruhkix 1 yıl Burma tam evli kadin bilezigi ajda al en azindan daha kibar ve zararda etmezsin Yorumla Soran 1 yıl 2’tane burmam var 🥲Takamayacağım.. burma ile de zarar olmuyor ama işte bekarken takılmıyormuş Yorumla Ruhkix 1 yıl Canım varsa tak, ama ben bekarlara evli gözüktügü ve kadın kadın durdugu icin tavsiye etmem:) Yorumla Soran 1 yıl Yok ya bu saatten sonra takmam, evlenince artık 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bnce kimseye yakismiyor cirkin 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ahahah yakışıyor ya, bilemiyorum. Sizin sevdiğiniz bilezik hangisi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ajda seviyorum ben. Cartier seviyorum ama en cok. Altin olmasi şart değil. Digerleri kaba geliyor Yorumla Soran 1 yıl Cartier çok pahalı ama. Bilmiyorum, eskiden bende beğenmezdim burmayı ama şimdi hoşuma gidiyor gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedim ya altin olmasi sart degil. Cartier model yani. Çelik cartier kullaniyorum bi 4 yildir Yorumla Soran 1 yıl Anladım, güle güle kullanın Yorumla
1DiyarbakirEfendisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Parası olanlar için 1 7 Yorumla Meredith_Walker 1 yıl adam haklı Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ama gençlere yakışmaz mı, bekar olanlara? Yorumla Meredith_Walker 1 yıl ne demek Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Paran varsa neden yakışmasin? Ki yakışmasa bile parandan yakistirirlar Yorumla Soran 1 yıl Pff Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl @Meredith_walker 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence evlilere göre ama burma yanına başka bir şey daha tak
Burma yanına bir şey gitmez bence
Aman istediğini yap herkesi dinlersen hayat geçmez
Shdjsjd yok ya haklı olanları dinlicem, neticede kısmetini kapatamam göz göre göre 😅
Orası da öyle
😆
Bileziğin her türlüsü de sözlü nişanlı ve evli iiçindir
O niyeymiş?
Çünkü ben öyle diyorum kısmetini kapatmak istersen tak koluna
Ayy yok kapatmak istemem ahaha takmicam o halde 😅
Gittim birde 2 tane burma aldım.. takamicam şimdi onları.. 🥺
😁😁 o konuda ciddiyim koluna bilezik bağlayan kısmetinide bağlar derler 😁
Eee napıcamm, hiç mi bilezik takmicam? Birtanede çok hafif kelepçeli burmam var benim ince
Oh oh Allah artırsın 😁
Ee eşim yok alsın, kendim çalışıp aldım
bekar olarak bunu nerede takacağını sorabilir miyim hadi ajda bilezik olsa neyse de
Ne demek nerede takacağım, normal iş yeri (tek bilezik) bir yemeğe çıktığında, ne bileyim işte
işte ben de sana yani kötü durur demek istedim
Ama bilekte güzel duruyor
Evlilere bile yakışmıyor artık çok yaşlı işi
Ay yok ya, güzel bence, güzel bir kombin ile
Şunu neyle kombinleyebilirsin Allah aşkına
Peki size göre hangi bilezikler güzel?
Ajda en güzeli sade hem evliye hem bekâra hitap ediyo spor klasik her giyimle de kombin oluyo
Akdayı pek beğenemiyorum ben, bilmiyorum neden
Zevk meselesi bişey diyemem
Evlilerin klasik bilezigi
Ama gençlerde, bekarlarda güzel olmaz mı?
Bence yapma
Neden?
Burma tam evli kadin bilezigi ajda al en azindan daha kibar ve zararda etmezsin
2’tane burmam var 🥲
Takamayacağım.. burma ile de zarar olmuyor ama işte bekarken takılmıyormuş
Canım varsa tak, ama ben bekarlara evli gözüktügü ve kadın kadın durdugu icin tavsiye etmem:)
Yok ya bu saatten sonra takmam, evlenince artık 😃
Bnce kimseye yakismiyor cirkin
Ahahah yakışıyor ya, bilemiyorum. Sizin sevdiğiniz bilezik hangisi?
Ajda seviyorum ben. Cartier seviyorum ama en cok. Altin olmasi şart değil. Digerleri kaba geliyor
Cartier çok pahalı ama. Bilmiyorum, eskiden bende beğenmezdim burmayı ama şimdi hoşuma gidiyor gibi
Dedim ya altin olmasi sart degil. Cartier model yani. Çelik cartier kullaniyorum bi 4 yildir
Anladım, güle güle kullanın
Parası olanlar için
adam haklı
Teşekkürler
Ama gençlere yakışmaz mı, bekar olanlara?
ne demek
Paran varsa neden yakışmasin? Ki yakışmasa bile parandan yakistirirlar
Pff
@Meredith_walker 😊😊
Evliler için