Erkekler ses verin, ister miydiniz bunu? Kızlar siz de yıkar mıydınız?😅

Erkekler ses verin, ister miydiniz bunu? Kızlar siz de yıkar mıydınız?😅

Türkiyede Doğal Güzellik Kavramı Çok Az, Doğal Sevmek Gibi 'Eğer ki Bu Ritüel Türkiye' ye Gelirse Bir çok Kişi Evlilikten Vazgeçer Çünkü Türkiye de Maalesef İç Güzellikten Ziyade Dış Güzellik Kavramı Daha Ön Planda İnsanlar Sadece Malı Mülkü Parası Vs İçin Önceliğini Veriyor Gereksiz Gösterişli Düğünler Takılar Olmaması Gereken Fuzuli Masraf Ve daha Niceleri... Peki Sonrası Kavga Gürültü Ayrılık Boşanmak Neye Yaradı Onca Şan Şöhret Kadınlar Paraya Erkekler de başka Kadına Yönelmeye Devam Ederse Kralda Olsan Mutluluğu Bulamazsın O yüzden Az olsun Öz olsun Merhametli ve Sadık olsun Der Geçerim... #McLaReN558
Evet gelse çok güzel olur bence çünkü çoğu kadının yüzünden 1 ton makyaj oluyor yani o kadar makyajı patatese yaparsak ki yapmışlardı kadın gibi olmuştu
Cevap
11Cevap
Genel olarak düğün seven birisi değilim ve böyle adetleri saçma buluyorum. Ayrıca şunu yapıcak bir tane Türk kızı yoktur 😂
Türk kızlarının düğün makyajını silmeye alkol sabun falan da lazım bu az gelir lajksdşahdsa
Bizim kızlar bu testi geçemez, yıkamaya da su yetmez zaten 😂😂😂
Devamı.. gerdegi koltuk ta geçiren damadın unutulmaz hatırası...
Bu adet bizim ülkemize gelse kızlarımız asla evlenemez
bana bu testi yapmalarına gerek yok zaten %99 makyajsız dolaşıyorum 😀
Su geçirmez makyajı bilmeyen damadın dramı asdghgs
Bu test olursa bir çok kız evde kalır ama güzelliği için evlenmiyorsa birisi başka... her şey güzellik değil sonuçta...
türkiyede böyle güzel kız yok
Hindistan'ın klasik saçmalıkları.
Gelsin, evlenmeyeceğim için sorun değil 😄
Benlik sıkıntı yok 😃
Evet güzel
İstemezdim
Türkiyedede olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?