Bize anlatılan herşeyin yalan olduğunu düşünüyor musunuz?

bak şöyle düşün başa sarıyorum Dünyada binlerce inanç var ve bunları kontrol eden bi sürü insan var Tarihçiler bilim insanları arkeologlar doktorlar siyasetçiler… yani her alanda her meslekten birileri bizi kontrol etmeye çalışıyor gibi geliyor. Bize anlatılan her şey sanki koca bi yalan anlıyor musunuz beni Herkes zirvedeki o güçlere çalışıyor gibi amaç hepimizi kontrol altında tutmak bence...

Özellikle Ortadoğu’da bizi kutsal değerler din falan diyerek bastırıyorlar Kutsal değer mi Ben artık inanmıyorum.. yani çünkü hepsi sanki bizi duygusal olarak yönetmek için uydurulmuş bizi korkularımızla kontrol ediyorlar resmen...

Bir de bu tufan kıyamet falan var ya yani doğal afet diyorlar ama sanki onlar da bir oyun belki zamanında insanlar uyanmış Biz özgürüz demiş sonra onları durdurmuşlar.. Bence biz de şimdi tam o noktadayız uyanıyoruz yavaş yavaş bi yandan güçlü hissediyorum bi yandan da yalnız.. Ama belki de kendi yolumuzu bulmamız için tam bu uyanışa ihtiyacımız vardı bilmiyorum ama artık her şeyin farkındayım ben
hepsi seneryo üzerine kurulu anlıyormusunuz beni..
Bize anlatılan herşeyin yalan olduğunu düşünüyor musunuz?