Kişilik & Karakter Size de her şey yalan gibi geliyor mu? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Sevgi, önemsemek, değer vermek, vefa göstermek, bla bla bla. En iyisi uyumak ve kedi ısırmak. Ama melek, bir yandan şeytan bir yandan.. 🦁 Size de her şey yalan gibi geliyor mu? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yoo bana öyle gelmiyor, kendimi çimdikle sanada öyle gelmeyecek 1 12 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Şu genç yaşımda kanser oldum 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Niye ki? Sen olmazsın, kanser ediyorsundur 😅 shsjsh Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kanser de ederim ben o ayrı 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Noldu da kanser oldun olm 🤨 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İnsanlar işte yalanlar, ihanetler, gülerek izliyorum 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ooo wow mevzu derin. 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Normalde yer yerinden oynardı ama kılım kıpırdamıyor. Şaşırmadım bile hislerime güveniyordum ve boşa çıkmadı. 😎 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D kıpırdamadığı için mi kanser oldun Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sakinlik kanser ediyor zaten 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bence sen kanser olacağına, sakinlikten kurtul kanser et 😅👊 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Değeceğini bilsem yaparım da 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Değmez ise salla ya, yak bi sigara :D keyfine bak Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. her şey yalan zaten dünyada ölümden başka her şey yalan. Yalan değil diyelim onlar da süreli. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zaten yalan.. Öyle gelmesine gerek yok. 🤷♂️ 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Son zamanlarda hep bu şekilde hissediyorum. Bazen her şey bomboş geliyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet her şey yalan gibi 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Dünya yalan ki insanlardan beklentim cok azıcık artık 😅 minik kedi patisi her şeye iyi geliyor cidden ahsj 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kediler iyi ki var 🐾 Yorumla Rosse_ +1 yıl Evet iyi ki 😌 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Geliyor geliyor, az önce daha iyi anladım her şey yalan, sahte.. Saygılar 🙂 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Açalım o zaman yalan başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan 😃 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Tam olarak bu "ölümden başka her şey yalan" 😄 Fazla anlam vermemek gerek ama insanız işte 🤷 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olması gerekenler oluyor 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her şey yalan değil de herkesin çoğu yalan.. Bu bir bilgidir.. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Bunların sorgusuna düşersem zor toparlıyorum 1 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlgim yok hiçbir şeye tek bildiğim zevkine bakmak. 1 0 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Herkesin menfaati bittiği yerde nefret başlar o yüzden hepsi boş iş 1 0 Yorumla
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Dünya yalan daha ne olsun? 1 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Biraz da gerçekler olsun Yorumla
Mirkov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl her şey yalan zaten... Koca bir ömür kendini kandırır durur insan, ölüm yaklaştığında anlarsın herşeyi her zaman böyle oldu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Hayr özellikle sevgi bağı en gercek histir 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet simülasyondayız 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne zaman bitecek Yorumla Balhaatunn +1 yıl Haber ederim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Okeyto Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaman zaman o hissiyat oluyor evet 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hem de nasıl ama ben yanılmıyorum🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo bana öyle gelmiyor, kendimi çimdikle sanada öyle gelmeyecek
Şu genç yaşımda kanser oldum 😃
Niye ki? Sen olmazsın, kanser ediyorsundur 😅 shsjsh
Kanser de ederim ben o ayrı 😃
Noldu da kanser oldun olm 🤨
İnsanlar işte yalanlar, ihanetler, gülerek izliyorum 😂
Ooo wow mevzu derin. 🙄
Normalde yer yerinden oynardı ama kılım kıpırdamıyor. Şaşırmadım bile hislerime güveniyordum ve boşa çıkmadı. 😎
:D kıpırdamadığı için mi kanser oldun
Sakinlik kanser ediyor zaten 😂
Bence sen kanser olacağına, sakinlikten kurtul kanser et 😅👊
Değeceğini bilsem yaparım da 😂
Değmez ise salla ya, yak bi sigara :D keyfine bak
her şey yalan zaten dünyada ölümden başka her şey yalan. Yalan değil diyelim onlar da süreli.
Zaten yalan.. Öyle gelmesine gerek yok. 🤷♂️
Son zamanlarda hep bu şekilde hissediyorum. Bazen her şey bomboş geliyor.
Evet her şey yalan gibi
Dünya yalan ki insanlardan beklentim cok azıcık artık 😅 minik kedi patisi her şeye iyi geliyor cidden ahsj
Kediler iyi ki var 🐾
Evet iyi ki 😌
Geliyor geliyor, az önce daha iyi anladım her şey yalan, sahte.. Saygılar 🙂
Açalım o zaman yalan başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan 😃
Tam olarak bu "ölümden başka her şey yalan" 😄 Fazla anlam vermemek gerek ama insanız işte 🤷
Olması gerekenler oluyor 😂
Her şey yalan değil de herkesin çoğu yalan..
Bu bir bilgidir..
Bunların sorgusuna düşersem zor toparlıyorum
İlgim yok hiçbir şeye tek bildiğim zevkine bakmak.
Herkesin menfaati bittiği yerde nefret başlar o yüzden hepsi boş iş
Dünya yalan daha ne olsun?
Biraz da gerçekler olsun
Dünya yalandan, hayat acıdan ibaret
Aha hislerimin sorusu bu evet evet öyle geliyor abi
her şey yalan zaten... Koca bir ömür kendini kandırır durur insan, ölüm yaklaştığında anlarsın herşeyi her zaman böyle oldu
Hayr özellikle sevgi bağı en gercek histir
Her şey yalan zaten
Gibisi fazla öyle zaten
Evet simülasyondayız
Ne zaman bitecek
Haber ederim
Okeyto
Herkes bel*altı peşinde
Zaman zaman o hissiyat oluyor evet
Hem de nasıl ama ben yanılmıyorum🙄
Yanii