Herşeyin Yalan Olması?

Arkadaşlar selamlar 1,5 senedir evliyim. Eşimi çok severek evlendim. Ama 1,5 sene içinde ona karşı fikirlerim çok fazla değişti. Görücü usulü flört ve sevgililik dönemiyle evlendik. Daha önce sevgilim olmamıştı. Mesleğinde kendini geliştirmiş çok okuyan, yazan ve araştıran bir insanım. Kendimi geliştirmeye çalışmakla geçti senelerim. Eşimle ilk tanıştığımda kendini tam olarak böyle tanıttı. Aranızda belki dalga geçecek insanlar olacaktır ama ilk kriterim kitap okuyan bir insandı. Kendini ben kitap okumayı çok severim en büyük hayalim eşimle okuyup sonucu tartışmaktır vs vs şeyler söylerdi. 1,5 senenin sonunda gördüm ki Keloğlan masallarını dahi okumamış. Bütün bunlar mesele değil tabiki kendim öğrenmeyi sevdiğim gibi çevremi de öğrenmeyi sevdiririm ve onlarında kültürel gelişimine katkı sağlarım. Asıl sorun şu çok fazla YALANCI olması. Söylediği yalanlar o kadar basit yalanlar ki. İnsan meden bunu söylemeye gerek duyar denilecek tarzda. Evlenirken bana ne sigara ne alkol kullanmıyorum demişti. Çok uzun senelerdir her ikisini de kullanıyor. En başta evde saklanarak yapıyordu beni kandırdığı givi kendi ailesini de kandırmış.
3. sorunumsa şu ailesinden asla bağımsız hareket etmiyor. Altı bezlenen çocuk gibi davranıyor. Birey olmaya erişememiş. Haftanın 6 günü annesiyle görüşüyor. Ben bir kadın olarak annem ve ailemle ayda bir görüşüyorum bu bana çok tuhaf geliyor.
4. sorun kontrol edilemez nefreti var. Sokakta yürürken birden senin tipini sk*** gibi saçma sapan bir şekilde küfür etmeye başlıyor.

İşten gelip tek yaptığı şey oyun oynamak. Cinsel birliktelikler dışında benle herhangi bir vakit aktivite yapmıyor. Bir organizasyon yapıyorum hemen bozulup sıkılıyor bu süreç beni ondan soğumaya itti. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.

Herşeyin Yalan Olması?