Abim şizofren napmaya calisiyor yardım acil?

Abim bi süre hastanede yattı sonra geçtiğini söyledi çıktı aslinda gecmemis bizden saklamış hastaneye yatiririz diye devam etmiş öyle sonra yanımıza geldi annemle benim bi süre yine belli etmedi ama ben farkındaydım kendi kendine rap yapıyor odasında studyo mikrofonu keman aldı şimdi haporlör alcak rapleri kendisi yazıyo bazen gizlice bakıyorum sözlerine ne hissettiğine her neyse geçenlerde alkol içti sonra aniden ağlamaya başladı sebebi yok dedi etrafa yumruk atmaya başladı kafasını yumruklamaya başladı sonra anneme itiraf etti benim beynimi ele geçirmeye çalışıyorlar konuşuyorlar diye sabaha kadar ağladı ertesi gün babama abime söylememesi şartıyla anlattım şartı çiğnedi babam annem ise abimin üstüne gitti ve bizden saklamaya devam ediyo şuanda ama artık onlarla kavga ediyor hadi ordan gidin bok bocekleri sürüngen böcekler diyodu başta şimdi aaa aaa çok ayıp ya cocukları hadi ordan gidin diyo aaa aaa cok ayip ne diyosunuz siz aa aaa oo oo fakan diyo kendi kendşne gülüyo odasında ve biz yokken yapıyo yani ben odamdaysam beni görmüyosa yapıyo veya annemi ama baskası varken yapmıyo inkar ediyo aa aaa diyo bazen yanımızda sonra boğazımda gıcık var ondan dedi bu gün ve bütün gün ya küfrediyo ya da hadi ordan gidin diyo aaa aa oo oo diyip gülüyo ;(( sonu kötüye gidermi

Abim şizofren napmaya calisiyor yardım acil?