AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Modeli kendine kalmış fiyat aralığına göre bakarsın ama kesinlikle Volvo almanı tavsiye ederim :)
Toyota dayaniklidir, bin ve 1.000.000 km ye kadar sur
Baban akilli adammis. Japon yapiyor be abi
toyota olur honda olur. Honda biraz daha genc arabasi sanki
honda civic
peugout 301
wolkswagen passat jetta
fiyatını bilmiyorum ama az yakıyor diye biliyorum bir araştırabilirsin bence az yakıyo çünkü
Az yakan kalite ve konfor diyorsan fiestayı tek geçerim dolu paketleri 55civarı
Fiestaları hiç sevmiyorum ve sürdüğüm bir araba olduğundan pek hoşuma gitmiyor açıkçası.
Doğrudur dıştan ön tarafı benimde hoşuma gitmiyor fakat araba 2013 yılının klansmanında en iyisi seçildi boş bir araba değil yani fiesta, benin şu an görüntü açısından elentra hoşuma gidiyor fakat accentin tenekeliliğinden dolayı hyundai ye güvenmiyorum onun için ya civic alıcam bende 14 ya da hp focus ikiside bence harika araba yapıyorlar tabi gönül ister imkanlar dahilinde 2014 golf veya s80 falan ama .. :-)
İmkanlar yüksek olsa zaten sormam direkt gider alırım ama imkan kısıtlı olunca piyasa araştırması yapıyorum mecburen. :) Ve arabayı tek kişi kullanmayacağım için Fiesta olmaz o da çok küçük bence. :) Hyundai i20 hoşuma gidiyor ama yine de Hyundai'ye pek güvenmiyorum. (:
Neyse hayırlı olsun o zaman şimdiden =)
volvo v40 crosscounty al volvo güvenliğini her anında hisset fiyatı da 50-80 bin civarı olabilir tam emin değilim
temiz bulursan focus da alabilirsin ben çok memnunum
Focusları sevmiyorum ya kullandım da bir türlü ısınamadım arabaya. Ama yine de listeye ekleyeceğim. Teşekkürler. :)
vw polo al ehliyetin yeniyse :) hem vwnin motoru cok saglam arabalarida iyi kaliteli.. ama tl fiyatini bilmiyorum bende
VW tabii ki çok iyi ama kararsız kaldım. Golf ya da Polo ikisinden biri olur VW olursa ama hangisi olsun bilemedim. :)
az yaksin diyorsan polo en iyisi.. bende polo kullaniyorum cok az yakiyor :) ve firtina gibi masallahi var
Teşekkür ederim. :)
ikisi arasinda nasil kararsizsin ki aralarinda fiyat farkina baksana kardes
Ford Focus 2015 Makyajlı kasa özelliklede Beyaz al 54 Bin TL en düşük donanımı onda bile hız sabıtleme yokuş kalkış desteği bile var düşün eğer paran çoksa mondeo'nun yeni kasasını çıkarcaklar süperrr :D
otomobil olarak daima alman malı kullanmalısınız sağlamlık konfor ve sürüş keyfi ücret olarak ta sizin kesenize göre değişir ama illa diyosanız bir 20000 olmalı mercedes audi opel wv ford ve bmw markaları önere bilirim
benim param olsa 1967 Chevrolet Impala alırım resmen gideri var arabanın aşığım :3
Neden bilmiyorum ama Mazda 3 arkasinda ki lambaları 3 yuvarlak olanlara bayılıyorum
honda s2000'de ölürsün ozaman sen :D
Yok mazda kadar beğenmedim nedense takınti bende @doyumsuz-_-
Kardeş dizel passat derim tek geçerim. Ve şunuda söylemek isterim Golf veya polodan sıkılırsın ama passat etikettir. Bende biraz borçlan passat al
Iyi bir Bmw 320 gider sana Hemde şeklin olur. Opel den uzak dur bu arada...
Neden Opel'den uzak durayım? 320 beni fazlasıyla aşar. (:
Ben sürekli araba al- sat işiyle uğraştığım için söylüyorum. Sana su araba yı al diyenlerin bir çoğu kız. Kızlar ne anlar arabadan. Kek tarifi istemiyorsun
Kesinlikle haklısın ki kızları pek dikkate almıyorum açıkçası çünkü araba işinden gerçekten anlamıyorlar. :) Ama az yakması açısından Opel cazip geliyor.
Haklısın seni de Anlıyorum. Sanayi ye girince Opel gösterir yakıtı felan :) herşeyi az yakması modeli olarak görme. Sıfır Fiat linea al az yakar çok kaçar kaza felan yaparsan belki bagajda bulabilirler seni :)
Sağlamlığı da düşün vw golf 6 alırsın tam bekar Arabası sen zaten büyük araba istemiyorsun galiba
Fiat'a hiç bulaşmam. :) Az yakmasını model olarak görmüyorum ama öğrenci olunca ve yakıt fiyatları tavan olunca en az yakan aracı ön planda tutuyorum ister istemez. :)
Sen az yaksın diyorsun o zaman dizel golf 6 tavsiye ederim 1.6 comfortline alırsın. Sağlam araba piyasası da çok iyi anında satarsın. Modelli bişey de olur. Vw nin Arabası sanayi ye faxla düşmez
Ya da dizel SEAT Leon spor araba genç insana gider oda güzel :)
Bende bekarım Bmw 330 i var bende hayvan gibi yakıyor ama helal olsun yolda Hakk'ını veriyor sol seriti kapatıyorum :)
otomatiğini anladımda dizel niiyeki yıllık ne kadar yol yapıcaksın dizel gereksiz bence sana
Bayanlarin araba anlayisi aa diş gorunusu guzel + bu araba guzel.
Ne bilcekler dizel mizel motor yakit parasi felan guzel de gec ekkddkdjd
audi A3 ya da A4 ya da "Dacıa" bayılıyorum çok güzel Fiyatını tam bilmiyorum ama çok yüksek değil
Buraya bu kadar detay yazana kadar bissuru site var bu özellikleri isaretleyip bulabileceğin..
Toyota auris 55bin Toyota Corolla 65bin TL az yakar çok Kaçar uzun yıllar kullanır zarar etmeden satarsın
bmw m 6 5000 motor al git hem hız hem hava onumara 180 bin tle
40-65 bin arasında olsun demiştim. Ne yapayım 180 binlik arabayı ve onu almazlar yani.
180 bin tl m6 nerede varmış arkadaş, söylede 2-3 tane alalım :)
www.sahibinden.com/.../detay burada var kaçtane istiyorsun
al bu da 95 tl bunu da alwww.sahibinden.com/.../detay
95 tl alda bı resim cekil görelim gardasswww.sahibinden.com/.../detay
95 cıkmadıysa al sana 87 bin tl www.sahibinden.com/.../detay cuk
Jetta olabilir çok tutulan bir model oldu hem gençler tarafından hemde orta yaş sınıfı tarafından araba herkesi kaldırabilen araba istediğin zaman makam arabası istediğin zaman genç güzel bence
Ford fiesta
Reno fluence
reno megane
Ford focus
40-60 bin fiyat aralığında hem ekonomik hem de konforlu araçlardır.
Nissan Qashqai al bence. Fiyatları değişiyor. 65 bin falan sanırım.
Seat Leon, Ford focus , Chavrolet cruize , bunları onerebılırım
79 binliraya 2012 bmw al
pasalar gibi bin ugrasma piyasa arabalariyla.:)
kardeşim paran varsa durumunuz iyiyse al honda accord dikiz aynasından bakarken korksun millet senden :)
Ben toyotadan şaşmam 3 arabamız oldu aslında 5 ama diğerlerini saymıyorum 3 üde toyotaydı yolda kalmassın o kadar diyorum
Porsche diyomusum :D toyota guzel :) ya da volkswagen
Alman ya da Japon olsun yeter misal mitsubishi lancer
Paran kadar mercedes al bro
ister 10.000
ister 100.000
alıcaksan 2. el al daha mantıklı temiz bir araba bulabilirsin.
Opel astra volkswagen da cok iyidir fazla benzin yakmiyordu bildigim kadariyla ayrica saglam araba
Wolwagen bettle veya Scirocco (fiyatlarını bir incele derim ben ilerde Scirocco alıcam)
75.000'den başlıyor fiyatları. Ve aşıyor fiyat olarak.
Ok ama kendime alıcam biraz küçük olsun deyince söyledim ama wolswagen kalitelidir o fiyata değer bence
Değmesine değer de Scirocco almaz yani ve küçük derken Hyundai i20 gibi demek istemiştim. :)
Scirocco benim çok hoşuma giden tek kapalı hız yapılabilecek bir araçtır fiyat olarak daha uygun istersen Hyundai çöp ama dedigin gibi yeni i20 segmentindeki araçlardan güzel görünüyo (yeni olduğu icin) başka öneri istersen ww golf opel Astra Sedan ama en iyisi ww golf
Ayrıca beetle 59 golf 56 dan baslıyo :)
ww cc, insignia pasat yeni kasa, çok güzel araçlar var. ama bence ferrari al:)))
Audiden şaşmam kız gibi araba, parası olan için a5 olmayan içi a1 gider
Volvo V40 Sedan değil ama bir göz at paranın değeri eden tek arabadir Volvo bence.
Aynen hastasiyin bu arabanin hayalimdeki araba
Skoda ya bir bak derim yakıt açısından muazzam zaten vw dan farkı yok
Tofaştan sapmayınn degerlenecek oo
Vaybe hala TOFAŞ hayranları var 😄
Genç arabası olarak audi a4 tdi var ya da a3 sedan 1.6 tdi
Bende golf 7 1.4 tsı var highline basmasaan 30 krs yakıyo cok da memnunum
Hayalini kurduum iki araba var: Impala ve Porsche
Supernatural izliyomusun :D Impala diyince ilk aklıma o geldi :D
Hayal kurmaya kalırsa Bugatti'den aşağısını istemiyorum ama hayaller ve hayatlar gerçeği de var... (:
Hunter'ım :D
WV Scirocco ya da Seat Leon 50-65 bin arası vardır bu modellerden
bende dizel bir focus al
Focusları sevmiyorum. :)
kardeşim mazotun durumu ortada
şehir içi arabası
Haklısınız ama pek sevmiyorum yakıt açısından iyi olabilir ama.
Adami borca harca sokma :)
Yok borca harca gireceğini bilsem al demem de almasında sorun yok. :)
Tamam o zaman :) alsin :)
Wolsvagen Scirocco veya Seat Leon..
Kesinlikle jetta fiyatıda uygun
Ama yakıt konusunda pek de uygun değil diye biliyorum.
Jetta 2012 modelleri dizel fiyatıda 45 bin tlden başlıyor. Renault fluence de öneririm dizel az yakıyor fiyatıda 35 bin tlden baslıyor cok konforlu ve manevraları sayesinde park etmesi sürüşüde çok rahat..
Volkswagen Scirocco iyi arabadır
Bmw m6 güzel bence :D
Renault çok tatlı bence :p
Wv passat cc der susarım.
Fiyatı aşıyor fazlasıyla.
Passat? :)
O da aşıyor. :) VW olursa ya Polo ya da Golf alabilirim ancak. :)
Golf 7 güzel bence
Bence de ve tabii bütçe de ona yettiğinden bir adım daha önde gibi şimdilik.
Katılıyorum
honda 3310 veya lazkart
Bmw 320i ya da mercedes c180 kompressor
Fiyatları aşıyor.
Reno symbol veya hundai accent
Hyundai olabilir Symbol güzel değil.
Symbolun yakıtı az
Yakıtı az ama yine de bence Accent 1 tık önde gibi. :)
Bilemicem :))
ben lada nıva ıstıyorum :D
Arazi aracı Güzeldir -20 dereceye kadar Çalışır motoru :)
Pahali modelleri cok iyi :)
Volvo ya da ford fiesta 👍
Alman arabalarından şaşma.
passat cc veya audi a3, a4
Mitshubishi asx intense al
2023 bekle ucuzluyacakmış
Honda Civic al.. arkana bakma.