Anne ve baba noktasındaki her kelime çok tehlikeli Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
İlk cümlen doğru. Vicdansız gibi hissediyorum durumları kötü değil neyse ki ama içimden gelmiyor. Beni yıllarca çalıştırıp babam asgari ücretin 2 binini bana verip gerisini aldı ev ihtiyaçları için. Daha bir çok şey unutamadım hiçbirini. Annemr kuzenlerş anlatıyor oğullarım bir oldu araba aldı vb canı sıkılıyor fark ediyorum
Erkek Egemen sosyolojik yapılarda ve demagojik olarak senin ne kadar para verdiğini çok bir önemi yok Erkekler her zaman bir adım önde olacaktır Biraz görün ama ki bu senaryoda da böyle bir durum söz konusu bununla savaşmaktan vazgeçmelisin
Evli değilim ki işte maaşın 5 6k sını atmam yeterken 17k hatta bazen 20k sını atarak babam ile aynı maaşı eve harcamış oluyoruz resmen evli olan ev geçindirrn benim. Yatırım yapmak istiyorum yuva kuracağım ayrıca bende param yok hiç
Bu konuyu babana sorumluluk yükleyerek atlatabilirsin Ben de evleneceğim Bununla ilgili sorumluluklar bir baba olarak sana ait olacak ise Evet parayı sana vereyim Bunu kabul ediyorsan Ancak bu sorumluluğu üstlenmek istemiyorsa Sen de evlenmek noktasında kendi yatırımını kenara koymakla ilgili fikrini çok net bir biçimde beyan edebilirsin
Elbette baban yaşı ve jenerasyondaki bir adam ya da benzeri annen gibi bir karakterle mücadele etmek ve onlara doğruları anlatmak çok kolay bir durum değil Bunu başarmak her ebeveynin yaklaşımı için farklı bir tecrübe deneme ve çaba gerektirir ancak yine de başarılabilir
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Anneme maaşımdan 5 kr para, hediyeler vermiyorum bana çok çektirdi. Bugün baktım ağlıyordu acımıyorum babamla durumları iyi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anne ve baba noktasındaki her kelime çok tehlikeli
Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin
İlk cümlen doğru. Vicdansız gibi hissediyorum durumları kötü değil neyse ki ama içimden gelmiyor. Beni yıllarca çalıştırıp babam asgari ücretin 2 binini bana verip gerisini aldı ev ihtiyaçları için. Daha bir çok şey unutamadım hiçbirini. Annemr kuzenlerş anlatıyor oğullarım bir oldu araba aldı vb canı sıkılıyor fark ediyorum
Bir kere sırf ona para ayırdım benim konumımu küçümsedi vazgeçtim vermekten
Erkek Egemen sosyolojik yapılarda ve demagojik olarak senin ne kadar para verdiğini çok bir önemi yok Erkekler her zaman bir adım önde olacaktır
Biraz görün ama ki bu senaryoda da böyle bir durum söz konusu bununla savaşmaktan vazgeçmelisin
Evli değilim ki işte maaşın 5 6k sını atmam yeterken 17k hatta bazen 20k sını atarak babam ile aynı maaşı eve harcamış oluyoruz resmen evli olan ev geçindirrn benim. Yatırım yapmak istiyorum yuva kuracağım ayrıca bende param yok hiç
Vazgeçmek ama babam zorluyor vereceksin ben senin eğitimine çok para döktüm diye
Bu konuyu babana sorumluluk yükleyerek atlatabilirsin Ben de evleneceğim Bununla ilgili sorumluluklar bir baba olarak sana ait olacak ise Evet parayı sana vereyim Bunu kabul ediyorsan Ancak bu sorumluluğu üstlenmek istemiyorsa Sen de evlenmek noktasında kendi yatırımını kenara koymakla ilgili fikrini çok net bir biçimde beyan edebilirsin
Kabul etmiyor beni hep o yönetti bu yaşa kadar. Etrafım da farkında beni ona karşı savunuyorlar ama dinlemiyor maalesef babam
Kendi bildiğinden şaşmıyor sınavım buymuş
Elbette baban yaşı ve jenerasyondaki bir adam ya da benzeri annen gibi bir karakterle mücadele etmek ve onlara doğruları anlatmak çok kolay bir durum değil
Bunu başarmak her ebeveynin yaklaşımı için farklı bir tecrübe deneme ve çaba gerektirir ancak yine de başarılabilir