Erkek arkadaşım ile çok farklıyız sizce mutlu oluru bunun sonu?

Detayları yazacağım şimdi. Kendisi Arap, akpartili, ve muhafazakar. Ben eskiden chpliydim, şu an parti tutmuyorum ve inançsızım. Bundan bir hafta önce annem bize karşı çıkar üstümde emeği var karşı çıkamam ileride yıpranırız ileride üzülmeni istemem o yüzden başlangıçta sana durumh söylüyorum deyip bir haftamız olmuşken bana mesafe koydu. Bir hafta konuşmayla ne hissedebiliriz? Ama ikimizde çok yoğun hisler hissettik. Bana bunu dedikten beş gün sonra yazdı, seni çok özledim diye. Her gün ona yazmamı beklemiş. Her sabah resmime bakmış. Günde defalarca mesajına bakmış yazdım mı diye. Ve bana ozledim dediği günün ertesi günü uzak mesafe olan biz, ilk defa görüştük, özledim dediğinin ertesi günü yanıma geldi. Bir gece iki gün kaldı beraber vakit geçirdik döndü. Aşığım diyordu şu an çok daha fazlası diyor. Bana günde 15-20 defa seni seviyorum diyor. Sürekli aşık olduğunu söylüyor. Bana dün alkol içme demişti. Aynı zamanda kapalıya yakın giyinmemi istiyor, çok mini değil de diz altı. Bugün ona alkol için yavaş yavaş alışsam olur mu bir anda yapmak zor olur dedim, sen istediğini yap, bu konuda seni kısıtlamayacağım dedi. Peki bunun sonunda ayrılık var mı dedim çünkü önceden kültür farkı deyip mesafe koydu. Hayır dedi ayrılmayacağız. Galiba bana sevgisi ile artık beni kabul etmeye başlıyor. Çok mutluyum. Bu farklılığı aşıyor gibiyiz zamanla. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Bugüne kadar hiçbir erkek icin giyimimi değişmedim. Ama şu an hislerim o kadar güçlü ki, onun yanında kıyafetin de alkolün de önemi kalmıyor. Gerçekten umarım kim kime aşıksa onunla olur. Aşk kolay bulunmuyor
Erkek arkadaşım ile çok farklıyız sizce mutlu oluru bunun sonu?