Erkek arkadaşım ile çok farkıyız?

en büyük farkımız özellikle kültür farkı bunu yanlış anlamayın o doğulu (kürt) ben ise istanbulluyum (burada kültür farkını belirtmek için yazdım) benim annem ve babam çok modern ve açık fikirliler benim kararlarıma ve hayatıma kimi alırsam saygı duyarlar. Ama onların ailesi benim dediğim olacak şekildeler benim sevgilim biraz olsun öyle değil ben kimi istersem o düşüncede ama ailesi biz beraberken çok iyiler bana karşı ama ben yokken yüzüme bile bakmazlar biz ayrılıp barışırız sanki ben erkek arkadaşımı kötü yola sürüklemişim gibi karşı çıkarlar. sanki uy.. cu satmaya zorlamışım gibi ya da ne bilim genel.. çalışmaya zoruluyormuşum gibi davranıyorlar. ve bir süre sonra kabul ediyorlar. ben başlık parasını beşik kertmesini onlarda gördüm ailesi beni sürekli hor görüyor sürekli beni yetersiz buluyorlar ama ben 2 üniversite okudum 2 lisan biliyorum 2 ensturman çalabiliyorum yemek yapmasını falan da biliyorum ne biliyim onların aradığı kriter nedir bilmiyorum ama kimin ailesi ile tanışsam beni çok seviyorlar önceki sevgililerimin ailesi ile hala konuşurum çok severlerdi beni ne yapıcam bilmiyorum erkek arkadaşım biraz etkisinde kalıyor bu düzelir mi daha da devam eder mi
Erkek arkadaşım ile çok farkıyız?