Erkek arkadaşım ayrıldı sizce barışır mıyız?

Bir aylık bir ilişkim oldu, onun ilgisiyle başlayan bir ilişkiydi. Benim sınırları olmayan adı olmayan bir ilişkim yeni bitmişti ama geçmişe dair hiçbir şey kalmamıştı içimde, o da etkilenebileceğim bir insan olduğu için reddetmek istemedim. Ama iş anlamında gerçekten yoğun biri, ben de ilişkide güvende hissetmediğimde maalesef yapışan tatmin olmaya çalışan biriyim. Onun yoğunluğu beni biraz istemiyor mu düşüncesine itti ve sürekli sevgisini kanıtlamasını istedim. Yorgunluğuma rağmen buluşsun, yoğunluğuma rağmen zaman ayırsın. Derken ben bir gün çok kaygılandım ve ben mutsuzum, eksik hissediyorum olmuyor galiba diye konuşma yaptım iki gün sonra o ayrıldı. Benim kapasitem sınırlı zorlasam da sana yetmiyor senin de beklentin değişmeyeceğine göre uyumsuzuz demekki dedi, ayrıca ben bir önceki ilişkine dair her şeyi kafanda bitirdiğini de düşünmüyorum dedi. (Ortak arkadaşımız şehirdışından geldi diye bir kere eski sevgilimde görüşmek zorunda kalmıştım) şimdi bakınca o dönem çok fazla sevildiğimi ispatlamaya ihtiyaç duyduğumu aslında anormal olanın benim olduğumu fark ettim. Düzeltmek istiyorum. Sizce düzelir mi? Ptesi günü kahve içeceğiz.

Erkek arkadaşım ayrıldı sizce barışır mıyız?