Sevgilimin iş yerine stajyer gelmiş biz ayrılınca takip etti barıştığımızda takipten çıkarttırdım sorunlu muyum?

Kesinlikle baskıcı kıskanç biri değilim ama biz ayrılınca hemen bu kızı takibe aldı barışıp sorduğumda yeni geldi stajyer arkadaş olduk senden sonra kimseyi eklemedim seninle ayrılınca bi kaç arkadaşımı ekledim dedi ben de bu kız ne zaman geldi dedim 2 ay oluyo ama gidecekti gitmedi bi türlü dedi tadımız kaçmasın diye geldiğinden bahsetmedim dedi ben de ben öyle biri değilken neden sakladın diye sinirlendim haliyle ve kızı takipten çıkarttırdım başta ayıp olur dedi ama bana ayıp oluyo üzülüyorum deyince hemen çıkardı daha önce aldatılmış biriyim hislerim gerçek çıkar huzursuzum bu kız gitmeyecek gibi hissediyorum çünkü ofistekilerden biri işi bırakıyormuş tam da o bırakırken kız iş hesabı açtı ve herkesle takipleşmeue başladı masası bile var giden kadının yerinde oturmaya başlamış
Sevgilimin iş yerine stajyer gelmiş biz ayrılınca takip etti barıştığımızda takipten çıkarttırdım sorunlu muyum?