Koc sevgilim escrtlari takip ediyor diye terk ettim geri donermi?

3 aylik bir sevgilim vardi cok asiri ilgiliydi ne istesem yaprdi ailesi ogrendi kuzenleriyle hep tanıştım beni sevdiler ablsina soymis dayisiyla tanistim hepsi cok sevmis beni babasida ogrenince hayret bizim cocuk nasil bulmus bu kizi ailesi felan cok iyi kiz cok guzel demis neyse hersey guze giderken icime bi kirt dustu ben bunu her hesabini stalkladim baktimki escirta benzeyen kizlari takip ediyo bilmem baska sitelerde kullanmiyorum dedigi halde profil fotografi guncelliyo falan boyle seyler ben hic birini soylemedim mesajda bulusmaya cagirdim geldi o zannediyoki normal bulusmamiz neyse arabada oturduk ben konustum dedim boyle boyle kizlar takip etmissin onlar kupon sayfasi dedi goster dedim gercekten kupon sayfasiymis ben tanimadigim kimseyi eklemem dedi sonra bi kiz daha vardi tam pavyon spor kizda onu goster dedim baya bi durakladi o bizim orada oturuyo dedi nerden biliyosun dedim aciklama yap tum soylediklerimi profil fotosunu falan degistirmenin nedenini soyle dedim soyledigi tek sey susma hakkimi kullaniyorum demek oldu birde utanmadan ben seni aldatmadim icim rahat diyorr ve ben onu orada biraktim gittim eve geldim mesaj atmis eve girdinmi diye bende ayrildik tarzindan bi cumle yazdim ne yani bunun icinmi ayrilicaz dedi bende sen kendine bunlari kabullenen birini bul yolun bana dusmesin dedim heryerden engelledim ulasamasin diye 1 hafta oldu isteyen her turlu ulasir ama ulasmadi bana sizce geri donermi hatasini anlarmi donunce affetmeyecegim zaten ama tekmeyi basmak istiyorum
Koc sevgilim escrtlari takip ediyor diye terk ettim geri donermi?