Ayrıldım peşimi bırakmıyor?

Öyle bir psikolojideyim ki artık ne yapacağımı bilemiyorum.

Yemeğe çıkıyoruz birlikte ödicez diyor. Yani bana bunu belirtiyor. Kahve içmeye gidiyoruz yine aynı şekilde. Çok rahatsız edici. Bir plan yaptı kendi kendine beni davet etti gidelim buraya ev kiralicaz dedi. Ben de aa tamam dedim davet çünkü her şeyi kendisi ödicek diye düşündüm. Bana dedi ki biz de her şey alman usulü evin kirasına ortak olacaksın dedi 2 bine tuttum bin vereceksin ben şok oldum. Neyse dedim kendime aldırma önemli değil bu konular. Fakat gitmedim onunla. Kapora vermesine rağmen gitmedim. Çünkü rahatsız oldum. Sonra benim ailemin yanına gitmem gerekiyordu ben gittim ailemin yanına. Ayrı kaldığımız gün sevgililer gününe denk geldi. Ben ondan bir şeyler bekledim. Ya hadi hediyeyi geçtim. Bir mesaj bir arama olur küçük bir şey bekledim. Çiçek olur. Hiçbir şey yapmadı. Ben onu denemek için şey demiştim. Askim birbirimize iç çamaşırı hediye mi alsak cunku hissediyordum benimle bunun icin mi birlikte ve hissim de gercek cikti o hemen tamam dedi. Ben dedim ki bu markadan istiyorum o da pahalı bir şey istiyorsun ben de pahalı bir şey isticem. Sevgililer gününe bana bunu almış ya ben şakasına demiştim ya ve bunu 2 gün geçtikten sonra söyledi. Ne zaman buluşuyoruz hediyelerimizi verelim ev kiralicam çünkü dedi. Ben de ne evi diyorum. ben ayrılmak istiyorum senden nasıl bi manyaksın dedim. Bana dedi ki hayır ayrılmicaz ben sana bu kadar para harcadım. Kahve ısmarladım sana. Ev tuttum gelmedin onun parası üstüme kaldı. Sen son anda vazgeçiyorsun her şeyden asıl manyak benmişim gibi konuşmaya başladı. Sonra dedim ki sen pintisin. Ya eşitlik tabii ki olmalı fakat bir kahve içmeye gitmişsem erkek arkadaşım nasıl ödeme yapmaz ya yanımda erkek olduğunu nasıl hissedicem ben bir ilişkide her şeyi ben yapıyorsam. Ki olay kahve yemek değil senin pintiliğin hiç değil beni kullanmak istemen dedim. Vay efendim sen neler diyorsun. Böyle değilmiş bilmem ne demeye başladı. Engelledim her yerden ama yine de bir yolunu bulup peşimi bırakmıyor ve suçlu benmişim gibi de davranıyor. Çok yazdım biliyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce bende de hata var mı?

Ayrıldım peşimi bırakmıyor?