Toplam 2 senedir beraberiz, bana yaşatmadığı şey kalmadı... beni dolandırdı (18000 tl) , yalanlar attı, kandırdı, beni polislik bile etti... 2 senedir evden çıkamadım depresyona girdim tüm paramı alıp dolandırdı beni diye... sonunda herşeyi anasına anlattım güya yardım edecekti hiçbir bokunu görmedim.
sevgilimle belki de 10 kere ilişkimizi bitirdim fakat çoçuk öyle bir manipülasyon, öyle bir acındırıyorki öyle bir yapışıyorki... bebek gibi ağlio, ruh hastası gibi beni profil resmine koyuyor iş yerime geliyor, sokağıma gelip kendini bana yakın hissetmek için kedimi seviyor... ben bu çocuktan nasıl kurtulacağım
sevgilimle belki de 10 kere ilişkimizi bitirdim fakat çoçuk öyle bir manipülasyon, öyle bir acındırıyorki öyle bir yapışıyorki... bebek gibi ağlio, ruh hastası gibi beni profil resmine koyuyor iş yerime geliyor, sokağıma gelip kendini bana yakın hissetmek için kedimi seviyor... ben bu çocuktan nasıl kurtulacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok tehlikeli bir tür kurtar kendini kızım.! Polise git gerekirse uzak dursun senden nasibini kapatma boşuna onla
Vay be keşke böyle bi enayi banada denk gelse ne güzel , gerçi ben onuda severim benden iyi enayi olamaz
Hem beni dolandırdı diyorsun hem sevgilim diyorsun. Anlayamadım. Seni ilişkiye mi zorluyor onunla zorla mı beraberdi yoksa isteyerek mi?
Şu an baya zorla onunlayım çünkü peşimi bırakmiyor, ve beni manipüle ediyor
Adam seni dolandiriyor sende ağlamasına mi manipüle oldun cidden? Kusura bakma ama buna kerizlik deniyor. Dişine göre bulmuş seni kullanıyor. Neden buna izin veriyorsun anlamıyorum. Sen izin vermezsen sana birşey yapamaz. Polisi var jandarması var yani sen hala yol arıyorsun işin zor.
Böylelerini adam yerine koyup sevip taparsaniz olcağı bu bedelini öde sende
Allah belanızı vermiş sanırım.
Engelleyin, aile büyüklerinden yardım isteyip kurtulun.
O ailemide manipüle eder, öyle bir oyuncu o
Soru karışmış biraz tatlı tuzlu gibi olmuş.
Çok bunalırsan polise git
polise git.