Şimdi abimin Iphone 5si var yani telefonu iyi fotoğraf çeker bende kendime yeni şal almıştım. Kapalıyım da. Şalım nasıl duruyo diye abimin telefonundan selfie çekiyim dedim. Sonra fotoğraflara bakarken lanet bir kızın Afedersiniz iç çamaşırlı hatta neredeyse çıplak halk dilinde fantazi denecek kadar kötü fotoğraflarını gördüm. Sonra whatsapptan konuşmalarına baktım uygunsuz sayılır çok da olmasa da yani kız yollu belli. Ben hiçbir erkeğe cep telefon numaramı vermezken facebookum yokken. Erkeklere sadece iyi akşamlar ve Günaydın derken, Hiçkimseyle çıkmamışken abimin böyle saçma şeylere girişmesi hayattan soğuttu beni. Namus sadece kızlar için midir edep haya erkeklerde yok mu yani?
Cevabın nedir?
+1 yılSu kizlarin yorumuna fecih tepem atti. Ne var bu sitede? Sizin o zaman ne isiniz var? Kiz cinsel bölümde acsa bile ne degisiyor? Kimligi belli mi? Degil... Burasi neden "kötü" anlatirmisiniz bana? Iyice sacmaladiniz. Kiz aile yapisindan yola cikarak muhafazakarligini dile getiriyor, yane belirli degerlere sahip oldugunu vurgulamaya calisiyor. Deger=deger mecra yi nasil kullandigina bagli. Su siteyi kotu yansitmayi birakin. Surda sanal kimliginizle konusuyoruz, okuyoruz hemen "yollu" damgasini birakin yane. Evet beyler bu lafim sizede. Aynen madem begenmiyorsun burdaki kizlari sende takilma o zaman. Boyle insanlari belirli kaliplara sokuyorsunuz ya, hayret ediyorum. Iki yuzlulugun daniskasi. Neysen osun fasa fiso namus abideleri sizi.
Canim özür dilerim konuyu saptirdin. Anliyorum seni, bende kardesimi yakalamistim ama p*rno bakarken. Ablasi oldugum icin onunla konusmustum. Erkekler konusma diyorlar ama dinleme derim. Belliki konusan, degerleri önemseyen ve bunu birbirlerine asilayan bir aile yapiniz var. Abi seninle bir konu hakkinda konusmak istiyorum de icime oturdu. Abi, gecen resim cekinirken müstehcen resimlerle karsilastim. Bu beni cok üzdü. Amacim seni utandirmak degil fakat kardesin olarak bunu dillendirmek istedim. Cok zoruma gitti... Nasihata gitmiyecegim, sen benden daha iyi bilirsun abicim. Duamki rabbim seni nefsinin serrinden korusun.
De ve cik. Aciklama bekleme. Cok dua et. Maalesef dindar eklerimiz böyle kizlarin elinden zor kurtuluyor. Sonucta temiz oglan kapiyim davasi, birazda saf oluyor dindar erkekler. Kadinlarin bazi "art niyetli" hareketlerini anlayamiyorlar hemen.
Yukardaki erkekler ve kizlar evlilik disi cinselligi normal goren kisilerin yorumu. Nadiren ayni hassasiyeti tasiyan var. Onlarda kendilerince hakli. Fakat dindar kisilerin hayat tarzi ve anlayisi degil, bu yuzden yorumlar üzmesin seni. Kolay gelsin, ama lutfen soyle. Belkide Allah gösterdi, göz yumma ama sadece ona söyle kimse daha bilmesin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiçbir erkeğe cep telefon numaramı vermezken facebookum yokken. Erkeklere sadece iyi akşamlar ve Günaydın derken, Hiçkimseyle çıkmamışken abimin böyle saçma şeylere girişmesi hayattan soğuttu beni. Namus sadece kızlar için midir edep haya erkeklerde yok mu yani?
Öyle bir söylemişsin ki ben neden yapamıyorum gibi bir anlam çıkmış46 Yorumla- +1 yıl
Baskı bunlar hep bacım bastırılmış istekler
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Soran+1 yılHayır kesinlikle o anlamda değil
Cevap sahibi+1 yılpeki
Soran+1 yılBen bu kadar hayatıma dikkat ederken onun dikkat etmemesi aynı ailede mi yetiştik sorusunu getiriyo? Ama siz yorumları sol elinizle yazıyosanız sağ eliniz başka bir şeyle meşgulse herşeyi cinsellik isteği gibi algılamanız normal. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılAslında çoğu Türk genci sol eliyle mastürbasyon yapıyor sanırım yetiştiriliş tarzından dolayı sağ el daha günahmış gibi geliyor. Bu abinin tercihi yetiştirilişle alakası yok. Eğer onunla bir alakası olsaydı edebi adabı sevabı günahı çok iyi öğrenememiş derdim
+1 yılaynen dediğin gibi edep haya sonra namus maalesef kadınlarda dereceli ama zar sadece kızlığı tasdik için değil ana rahmini korumak ve mikroplardan korunması için çekilmiş bir set bence edep ve haya önce gelir netice de abin edep dışı bir şeylerle uğraşmış ama sende izin almadan şahsi eşyayı kullanınca böyle bir arıza cıktı abinin yaptığı yanlışla allahın nizamını sorgulama yetkin yok anladığım kadarıyla imanı sağlam temiz bir hanımefendisin allah teaala cc ve peygamber efendimiz in sav. ayet ve hadislerini mana mütercim tefsirlerini incele ve yüce mmevlaya sığın unutursun abinden tiksinmek sana kalmış sevgiler hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin hayatı kendisine, abin bunu secmis, sen yapmamayi secersin sorun cozulur. Erkeklerin cogunda var bu ne yazik ki. Ama sakin bana nasihat vermeye hakki yok artik diye dusunme. Cunku nasihat olarak soylediklerinde hakliysa sen yine de dinlemeyi sec. Kendisi yanlis oldugunu biliyordur, nefsine yenik dusmustur, belki senin ayni duruma dusmeni istemediginden yapiyodur. Bence bide bu acidan bak. Abiler her zaman tavsiye verir, dediklerini yap yaptiklarini yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sence bu konuda kız ve erkek neden farklı değerlendiriliyor namus sadece kadınlara has bir şeyse hz yusufun sakındığı neydi
Cevap sahibi+1 yılKiz ve erkek farkli degerlendiriliyor diye bisey demedim ki ben, abini yaptigi dogru da demedim. Birisi yanlis yaptigi icin sen de yapmak zorunda degilsin dedim. Ve ne olursa olsun soylediklerine kulak ver cunku iyiligini istiyordur dedim. Sanirim yeterince acik anlatamadim.
Cevap sahibi+1 yılBir arkadasta eksilemis, sen boyle dusunmussun, dondum yazdigimi tekrar okudum ama. Erkektir hakkidir sen kizsin yapamazsin anlamina gelecek bir cumle bulamadim. Aksine erkeklerin cogunde bu var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
53Cevap
Bunu bence abine sormak lazim abine deki abi senin bu telefondaki fotoğraftaki gibi benim resimlerimin birinde olmasını istermisin diye bir sorsaydin ya buraya sorana kadar ozaman ÖĞRENİRSİN abinde namus var mı yok mu diye ve sana şöyle söyleyin sen nerden biliyorsun butun erkeklerde edep hayanin olup olmadığını da çoğul ekini kullaniyorsun biz sana diyormuyuz o fotodaki kız gibi bütün kizlarmi kendini teshir eder diye?
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu bir sinirle yazdım. Haklısın keşke cesaret edip sorabilsem abime
- +1 yıl
Neyse boşver ne sor nede olayı kurcala boşver simdi onunla konuşsan emin ol ki sen hakliyken haksız olursun ama sunu bilmeni isterim ki güzel insan o fotonun orda olmasında hatalı olan abinden çok o kızdır o kız namusuna sahip olsa o fotolari abine göndermez ve senin kendin icin yazdıkların gerçekten çok hoş birşey eğer seni yaptığım yorumumla kirdiysam uzduysem gerçekten çok özür dilerim kizdim evet sadece biraz kizdim çünkü sen orda 5 parmagin 5inide bir tutmussun ondan dolayı biraz zoruma gitti ondan biraz sert yazdım kusura bakma tekrar özür dilerim :(
Soran+1 yılYok hayır kırmadın beni aşağıda o kadar aptal yorum var ki sen kötü bir şey demedin
- +1 yıl
Sen o aptalca yorum yapan aptal insanları takma boşver sen kendini üzme boşver abin yaptığından utansın ama sen kendini anlattiklarina gore gercek çok iyi ve temiz bir insansin ve inan şu an avının yerime ben utandım çünkü senin kafana yer yaptı bir çok erkek ABIM gibidir diye ama inan her insan bir değildir sana karşı içimde bir mahcupluk var :(
Soran+1 yılAynen öyle şimdi bizim gibi mutasıp bir ailede yetişen abim böyleyse bir sahil kasabasında barlar sokağı vs mekanlardaki erkekleri düşünmek bile istemiyorum
Erkekler bu konuda biraz daha gevşek davranabiliyorlar. Ya şimdi erkek milleti olarak genimizde var biraz da :/ Sonuçta abindir senin, bence at içine söyleme kimseye.
Kim bir müslümanı (n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu (n kusurunu) örter.
-Hadisi Şerif10 Yorumla
+1 yılo abin varya o kızlarla öyle konuşurken sağda solda bacısınada laf ettirmez şimdi
111 YorumlaTlf özel esyadır almamalıydın ızınsız. Boyle şeylerın olmadıgını dusunmek hayal pereslık olur. Namus herkes ıcın gecerlıdır tabıkı sen cok dıkkat edıyorsun dye butun kızlar senın gıbı sayılmaz, karakter meselesı.
11 Yorumla
Soran+1 yılİzinsiz almadım abi telefonundan resim çekebilir miyim dedim tamam dedi
Sevgili din kardesim,
Oncelikle her insanin kendi hayatini yasadigini özgür oldugunu kabullenmek gerekir. Istemedigimiz gibi davranabilirler ama ozgurluklerine karisamayiz.
Ayrica seks cinsellik gibi şeyler her ne kadar tabu kabul edilsede bir ihtiyactir. Erkekler kizlara gore daha rahat yetistirildiginden o yaşta bir erkegin milli olmamasi da anornal bir durum olarak kabul edilir.06 Yorumla
Soran+1 yılDinimizde zinanın erkeği kızı yoktur bu bir. İkincisi herkes kendi hayatını yaşayamaz herkes kendine müslüman olamaz müslüman müslümanı uyarmakla yükümlüdür bu iki
Soran+1 yılO zaman cümlene din kardeşim diye başlamasaydın
Soran+1 yılcinselliğin ihtiyaç olduğu kanısında değilim çünkü insanlar eğer isterlerse o dürtülerini evlenene kadar yok edebilirler şöyle ki. Marul, hayıt otu, kişniş, nane, turp, mısır gevreği vb ürünler cinselliği %70 oranda azaltır. Ve yıl oldu 2015 psikiyatra giderseniz cinsellik dürtümü kontrol edemiyorum diye size bir hap verip bunu maksimum oranda azaltır. Ha bu da mı tutmadı 2. Çakra yani göbek deliğimizin aşağısı cinsel çakra yani sakral çakradır onu kapattırırsanız dürtünüz azalır. Kontrol etmek isteyen her türlü eder. Yok Birey hiçbir kontrol yöntemine başvurmamış canım kadın istiyo derse 2015 yılında bu çok komik durur
Gizli Üye(36-45)+1 yılFacen yok tel vermiosun burada hesabın var bune perhiz bune lahana turşusu ben bir sosyal medya canavaryken burayı yeni ogrenmsken senn gbi bir kızın hesabının olmasi garip fazla abartma normal şeyler bunlar
56 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım benim burada resim falan koymuyosun zaten önceden facem vardı o kadar yobaz biri değilim ama dondurdum fazla rahatsız oldum yani. Facebook zaten kötü bir yer değil yanlış anlattım facem yok derken kimseyle konuşmuyorum demek istemiştim
Cevap sahibi+1 yılPardonda bende şunu demek istiyorum burayı bilmen için çok fazla nette takılıyor olman lazim ayrca cinsel kısımda ki soruları goruosan senn bu anlattığın yanlarinda hiç bsy kalır namus tabiki sadece kadınlarda yok bana göre o konuda haklısın ama herkesin kendi vicdanı kendi hayatı seni bu kdr etkilemesi ilginç geldi bana
Soran+1 yılBurayı biliyorum çünkü arkadaşlarım konuşurken böyle bir site var tanımadığın insanlara danışabiliyosun herşeyi diye söylemişlerdi
Soran+1 yılAyrıca cinsel konulu soruları engelledim farkındaysan diğer konu başlıklı benim sorum başka açığımı bulmak için ne soracaksın merak ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAy tamam tatlım haklisin:) illa kendnizi onaylamak için yaziosun uz yaa bide fitil oluorum
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılanne babasını iş üstünde görüp hayata küsen çocuklar gibi davranmışın sanki :)
71 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha aynen :)))
+1 yılKardeşim yanlış anlama bacımsın şimdi abin böyle birşey yaptı diye sen gidip başkalarının altına mı atacaksın kendini namus tek kişiyi bağlar. kapalıyım diyorsun kim için kapandın abin içinmi Allah için kapandın dinin yasakladığı içn başkalarının altına yatmıyorsun. Diğer yöne gelecek olursak tek erkek mi suçlu orda sence
03 Yorumla
Soran+1 yılMal abim böyle bişey yaptığı için onu düzeltmeye çalışıyorum ne demek başkasının altına yatmak tövbe tövbe. Yalnız merak ediyorum ne zaman oldu o mühim kaza ne zaman oldu da beynini kaybettin sadece hormınlarınla düşünmeye başladın
- +1 yıl
Namus kadın içinde erkek içinde namus ama kadın için biraz daha farklıdır. kadın mahremi biraz daha farklı nefisleri erkkler gibi değildir erkek daha dayanıksızdır bu konuda
- +1 yıl
Bilemm doğrusu abini falanda buraya geldikten sonra insanların iğrençliğini gizlenmiş duygularını gördüm kızların pisliğini gördüm burada en iyisi çıkmak megersem ülkmde pekte düzgün kız yokmuş erkkler daha namuslu valla bu ülkedene dersen de facem yok dıyorsun ks de gezıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbinin boyle yapmasi herkesin boyle oldugu anlamina gelmez.
Unutma sevap jadar gunahta insanlar icin, insanlar yanlislarin farkina varmadan bilinclenmez. Abinin hatalarini yuzune vurmadan zinanin veya namusun onemiyle alakali konusma yapabilirsin.
Hatta hatta bu konuda kendini eksikmis gibi gosterirsen sana abi olarak yardim etmek istedikcd kendini de iater istemez muhaasebe edecektir.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim mantıklı bir cevap verdiğin için. Ama bu çok ince bir konu nasıl açıcam ki
Cevap sahibi+1 yılAbine acik kizlara ozendigini hani makyaj veya ortu konusunda tereddutlerin odugunu, ama kendine en yakin abimi gordugum icin sana anlatmak istedigimi soyle, biz kardesiz hatalarimizda eksigimizde destek olalim abi napayim dediginde sana biseyler anlatip tesetturune destek verir, sende kardes olarak abi senin sorunlarin varsa sende anlatabilirsin deyip sarilirsan O anlayacagini anlar belki de anlatir.
Bende yıllar önce aynı durumu yaşadım, ne hissettiğini anlayabiliyorum fakat abin de olsa kuzenin de olsa baban da olsa erkek erkektir, onların da ihtiyaçları var
01 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğin ihtiyaç olduğu kanısında değilim. Çünkü insanlar eğer isterlerse o dürtüyü evlenene kadar yok edebilirler. Şöyle ki marul, hayıt otu, kişniş, nane, turp ve mısır gevreği gibi besinler cinselliği %70 oranında azaltır. Ve yıl oldu 2015 psikiyatra giderseniz cinsellik dürtümü kontrol edemiyorum diye o size bir ilaç verir ve bu isteğiniz minimum oranda azalır. Ha bu da mı tutmadı o zaman 2. Çakra yani göbek deliğimizin biraz aşağısı cinsel Çakra yani sakral çakradır onu kapattırırsanız dürtünüz yok olacak kadar azalır. Kontrol etmek isteyen her türlü eder. Yok birey hiçbir kontrol yöntemine başvurmamış canım kadın istiyo derse 2015 yılında çok komik olur.
Abinin hayati. Kiza da laf soylemek sana dusmez kendi ozel hayatinla ilgilen
43 Yorumla
Soran+1 yılNe yani abimin bile bile zina yapmasına göz mü yumayım
- +1 yıl
Soran: bence bir konu aç, sanki başkasında olmuş gibii.. Ne iğrençleşmiş herkes falan de. o üzerine alınır zaten. Abin nefsine yenilmiş, düzeltmesi icim birisi uyarmalı. Sende belli etmeden denemelisin bence canım.
+1 yılAğabeyine karaktersiz dersem zoruna gidecek. En iyisi birşey demeyeyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılInan bana şu an zoruma gider mi bilmiyorum
- +1 yıl
Dedim o zaman. Bırak ne hali varsa görsün. Sen onu örnek alma.
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBos ver ya onune gecemezsin bunu aranizda tatsizlik cikmasina izin verme belli etme
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok saçma ne yani erkek olunca elinin kiri kız olunca namussuz yok öyle bir dünya
- +1 yıl
Katiliyorum sana diyecek birsey yokki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey diyeyim mi
Bak ben imam hatip lisesinde okudum hem de trnin en iyi erkek ihlsinde. orada da durum aynı. çok zor bir zamanda yaşıyoruz. zinaya düşse daha kötü olur değil mi. belki zinaya düşmemek için yapıyordur iyi niyetle düşün10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Daha çok genç ve tecrübesizsin. Pişmen lazım hayatta.
10 YorumlaAbinin telefonunu karıştırman doğru mu o onun hayatı sen kendine bak ayıp ya mesajlarını okumuşsun birde
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen bazı şeylere çok geç olmadan müdahale etmek istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende niye kullanıyosun izinsiz telefonunu özel hayat diye bişey var genç adam yani normaldir gördüklerini hiç olmamış say ve kimsenin telini izinsiz ne olursa olsun karıştırma.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa valla izin aldım
Cevap sahibi+1 yılYok diyememiştir sana nerden bilsin göreceğini yinede kendi telini kullan bundan sonra :)
adamın telefonunu ne karıştırıyosun arkadaşım kız yolluysa onun istedigi şeyi verir ona karışma sen
110 Yorumla
Soran+1 yılYa kendisi verdi telefonunu
Soran+1 yılEvet selfie için aldım abime dedim telefonundan resim çekebilir miyim diye sordum
Soran+1 yılBanane dünyadan ben abimi düzeltmenin peşindeyim
Soran+1 yılHa senin mantık şu reşit olan herkes istediğini yapabilir a be akıllım bir Müslüman bir Müslüman günah işlerken onu uyarmazsa en az onun kadar hatalıdır. O zaman senin dediğin hesaba göre biz niye aileyiz ki 18 yaşında avrupadaki gibi çocuklar kendi evini açsın gayri meşru çocuklar falan olsun demi. Kimse karışmaz demi reşit olunca bir anda bohem hayatın başlaması lazım mantığa bak yaa
Soran+1 yılBakmasına bişey demiyorum bazen kızlar öyle giyiniyo ki benim bile dikkatimi çekiyor ama bu bakmaktan da öte bir olay
+1 yılher insanın içinde cinsel dürtüler olabilir ama tabi bunları görmen hoş değil. bir süre sonra unutursun takmazsın
00 Yorumla
+1 yılTam aradığım kızssın ha Allah sahibine bağıslasın ya cok kafaya takma sen dini boyuttan bakıyorsun haklısın soğumakla ama nereye kadar soğuk gideck unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ileri zekalısın sen- fotoları abin kendi kendinemi yollamış?
Resimdekinin cinsiyeti ne?10 Yorumla
+1 yılhatun haklı biladerimiz dedi kardeşim :D erkekler için yok dedi :>)
00 Yorumlaher koyun kendi bacagından asılır, abinin günahı abine senin sevabın sana, eleştirmen normal olsa da kendinle karşılaştırman yanlış,
10 Yorumla
+1 yılAbin whatsapp ına şifre mi koysaydı yani. Neden karıştırdın ki. Aynı şey sana yapılsa hoşuna gitmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir iki foto gördüysen ne olmuş yani. Akıllı telefonlara ordan burdan anlamadan fotograf kaydoluyo.
Asıl senin yaptıgın dogru degil kendi foton haricinde resimlere bakman.
Sen nerede yaşıyosun namus kavramı kalkmak üzere.00 YorumlaAbinin hayatı sonuçta, günahı da sevabı da kendisine, bırak çocuğu keyfine baksın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır dilimizde günahı işleyen kadar ona göz yuman da sorumludur
+1 yılAbinin hayatından sana ne, bekar adam istediğini yapar.
04 Yorumla
Soran+1 yılAdı üstünde başkasının değil abimin hayatı canımın hayatı. Boşverme lüksüm yok
- +1 yıl
Eşek kadar herif reşit olmuş kendinden mesul sen mi düzelteceksin bu yaştan sonra ayrıca hırsızlık yapmamış birini öldürmemiş ne var bunda bekarsa?
Soran+1 yılZina hırsızlık ve adam öldürmekle eşdeğer bir günahtır 7 büyük günahtan biri
- +1 yıl
O zaman Cennete adam kalmayacak (o eksileyen şakirt hayatında bir kere bile p*rno izlemedim deme bana sakın)
Erkeklerde de vardir tabiki abine caktirma mesafeyide koru kavga cikmasin aranizda
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yediremiyorum böyle bişeyi
kısmen katılıyorum ne yapsın herkes kontrol edemiyor kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi allah korusun ben yapsaydım mezarı boylamıştım abim yaptığına göre ona çifte standart uygulanmamalı ona da katı bir şekilde ders vermek istiyorum
Soran+1 yılZaten yapmam benim allah korkum var içimde
+1 yılÇalma Elin Kapısını Tak Tak İle, Çalarlar Kapını Tokmak İle..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde namus kadınlara has değil ama bizim ülkede sadece kadinlara has.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ülkenin geldiği durum
Belki kızda istiyor bunu. Bilemezsin, takma kafana boşver.
00 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun bence sen kapalı büyüdüğün için olabilir ama erkek bu ister istemez merak ve ilgi duyuyor bu konulara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBwnde abimi yakaladim bilgisayardan bakmis ayip seylere birsey demedim diyemem utanirim karismam abime ne yaparsa yapsin sende karisma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz durmuyosa abin napsin yani sen erkek olsan sende onun yaptigni yaprdin bence hor görme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yani kız durmuyo diye erkek de aynı şekilde karşılık mı vermeli oldu başka
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama şu an karsi cinsten oldun için öyle cvb veriyosun hangi erkek de yok ben oyle feln yapmam etmem dediyse yalandır illa merak salar ve konusur
+1 yılhayat süprizler le dolu hayatı tadıun da yasamaya bak
00 YorumlaDiğer konusunda 911 cevap paylaştı. Hatayi herkesi kendin gibi sanarak yspiyosun birak ne hslleri varsa grsunler skma canini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhir zaman abin bir erkek boyle kadin cok onun dogasinda var maalesef yapacak bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Ben neden kimseye böyle resimler göndermiyorum" diye sordun mu kendine?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacak bişey yok. . dua et karsina alip da konusamazsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnce çizgi bu namuslu erkek kızda var yollu erkek kızsa bu sen bir tarafta abin öbür
00 YorumlaAbinden ayrıl yeni bir abi bul kendine.
40 Yorumla
+1 yılEdep güzeldir..
Ama bir kadındaysa daha güzel..10 YorumlaDiğer konusunda 372 cevap paylaştı. maalesef abin de yollu.
10 YorumlaKiz yollu, abin de pezonun teki. Acik ve net!
00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Edep haya erkeklerde var, abinde yok:))
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni üzen de bu zaten
belkide değişme zamanı gelmiştir
00 YorumlaSen önce kendine bak bence hayvanlar bile senin kadar icine kapanik degil topraga mi goturcen 10 gr seyini?
12 Yorumla
Soran+1 yılMal mısın ya terbiyesiz
Atış serbest abi o eleştirmek sana düşmez boşver
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi öyle mi erkeksiniz diye her haltı yiyip kıza suç atamazsınız o eskidendi
bu sitede ne isin var sole bakam bir
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara danışmak için
Soran+1 yılRezil mi olayım arkadaşlarıma birisi gitsin abime söylesin demi en azından burdaki kimse beni tanımıyor
+1 yılAma sana ahlak muhabbeti yapar değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama bundan sonra öyle bir nasihat vermeye kalksın bir
- +1 yıl
Verirler gözüm verirler..
Soran+1 yılHayır böyle düzen mi olur ya
- +1 yıl
ahlak sadece kadınlar için değil erkekler içinde vardır. Bunun baskısını yapanlar bunu delenlerdir hep..
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok, biz rahatız bu konuda...
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler olarak toptan rahatsızlık var sanırım
Cevap sahibi+1 yılBunun rahatsızlıkla alakası yok. Yaratılış böyle, bekaret derdi yok. Saklamak zorunda olduğumuz birşey yok. Siz yapınca yollu biz yapınca çapkın oluruz. Hayatın ta kendisi bu ;)
+1 yılErkegin sucu yok suclu o resmi yollayan kizda.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah abim diye suçu tek taraflı yapamam kız kadar abim de suçlu abimden cesaret almasa yollamaz o resimleri
- +1 yıl
Kiz yolluymus demekki ağırligini koysa abin istesede yollamaz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen takma kafana bunları kendini parmaklamaya devam et
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon hayvan herif
Cevap sahibi+1 yılonu diyom ben de hepimiz hayvanız dürtülerimiz var bunu unutma eğer alımlı olmazsan ya evde kalırsın ya da aldatılırsın :D
Soran+1 yılNe demek parmaklamak terbiyesiz herkesi kendin mi sandın
Cevap sahibi+1 yılyok seni kız sandım :)
+1 yılsen neden karıştırıyorsunki telefonu
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n oğlum kendisi verdi burada tek sorun bu mu
Diğer konusunda 469 cevap paylaştı. Maalesef Türkiye de boyle. şansına küs
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu düzen böyle devam etmemeli
Soran+1 yılHayır tabiki de
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin namusu kendine
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda yaa bizler hatun seven insanların:))
00 Yorumlafazla merak edersen olacagı o
10 YorumlaFazla kurcalamasaydin keşke
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri