Diğer İnancınız var mı, hangi dine mensupsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anket oluşturdum. Müslümanım Hristiyanım Ateizm Deiszm Agnostik Apateizm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnancınız var mı, hangi dine mensupsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet inancım var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl nedir, söylemek istersen? ben ateist olduğunu sanıyordum Barış 🙂
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Hiçbir dine mensup değilim. Dünyanın en büyük yalanıda dindir. İnsanları sadece kendilerine bağlamak için bişeyler inanmaya zorluyorlar. 1 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Maglesef dini imanı para olan sözde muslümanlara selam olsun. 0 0 Yorumla
Wicked00s Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Halka açık yerde müslümanlar dm de ne din ne ahlak. 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Görevleri tam manasıyla yapıyor olmasam da İslam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl agnostik müslümanım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl oluyor, tanımlar mısınız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl normalde agnostiktim ama rüyalar gördüm iman ettim ama dini uygulamalarda müslümanlık adına konuşan yorum yapanlara şüpheyle bakıyorum, bilmiyorum. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl G*vatizm dinine mensubum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl İnsanın kendini bilmesi de güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler Yorumla owndjrir 1 yıl ulan sesli guldum güzel kardeşim ne la🤣🤣🤣 Yorumla owndjrir 1 yıl gvatizim ne la ceviri yapiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl G*vatlık işte Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yokk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ateizm mi? Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Müslğamnım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl oy verir misiniz lütfen? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Agnostiğim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Agnostik olduğunuzu kanıtlar mısınız? Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl apateizm de nedir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl "tanrı" kavramına karşı umursamazlık, ilgisizlik. Bir dine inanmıyorum, ilgilenmiyorum da gibi bir şey. kayıtsızlık hali yani. Yorumla ErotikAdam 1 yıl hmm teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl oy verir misiniz rica etsem 🙂 Yorumla ErotikAdam 1 yıl o görevi icra ettim hanımefendi saygılar (: Yorumla Soran 1 yıl peki teşekkürler, görüşünüz değerli.🙂 Yorumla ErotikAdam 1 yıl rica ederim kalın sağlıcakla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet inancım var.
nedir, söylemek istersen? ben ateist olduğunu sanıyordum Barış 🙂
Hiçbir dine mensup değilim. Dünyanın en büyük yalanıda dindir. İnsanları sadece kendilerine bağlamak için bişeyler inanmaya zorluyorlar.
Maglesef dini imanı para olan sözde muslümanlara selam olsun.
Halka açık yerde müslümanlar dm de ne din ne ahlak.
Müslümanım ama sözde sanırım
Elhamdülillah müslümanım
Görevleri tam manasıyla yapıyor olmasam da İslam
agnostik müslümanım
O nasıl oluyor, tanımlar mısınız?
normalde agnostiktim ama rüyalar gördüm iman ettim ama dini uygulamalarda müslümanlık adına konuşan yorum yapanlara şüpheyle bakıyorum, bilmiyorum.
G*vatizm dinine mensubum
İnsanın kendini bilmesi de güzel
Teşekkürler
ulan sesli guldum güzel kardeşim ne la🤣🤣🤣
gvatizim ne la ceviri yapiyo
G*vatlık işte
Müslüman elhamdülillah
Kimseyi ilgilendirmez
Yokk
Ateizm mi?
Müslğamnım
oy verir misiniz lütfen?
Dinlere inanmıyorum
İnanmıyorum
Agnostik..
Müslümanım
Hinduizm
Agnostiğim
Agnostik olduğunuzu kanıtlar mısınız?
apateizm de nedir
"tanrı" kavramına karşı umursamazlık, ilgisizlik. Bir dine inanmıyorum, ilgilenmiyorum da gibi bir şey. kayıtsızlık hali yani.
hmm teşekkür ederim
oy verir misiniz rica etsem 🙂
o görevi icra ettim hanımefendi saygılar (:
peki teşekkürler, görüşünüz değerli.🙂
rica ederim kalın sağlıcakla
Yahudi
Kocamperestim