merhaba, benim tek hedefim çok başarılı bir oyuncu olmak. günlerce çalışıp oynadığım rolu daha sonra izleyip kendimle gurur duymak istiyorum ancak bir tek sorun var ki ben tüm izleyenlerin karşısında öpüşmek istemiyorum dahada mantıklısı rol arkadaşımla öpüşmek istemiyorum. öpüşmeden oyuncu olunur mu?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFigüran işlerde öpüşmeden de halledebilirsin, ileride aile dizilerinde yan rollerde oynarsan da öpüşme sahnelerin olmaz, malum Türkiye. Ama çok başarılı oyuncu olacağım, esas karakter olacağım falan dersen o zor... Sonuçta oynadığın karakterin hareketlerine sınırlama getiriyorsun. Seyircinin beklediğini ona veremiyorsun... Gerçi bu noktaya gelene kadar mavi bir Gizli doğru demiş, ona katılıyorum. Yapımıcılarla fazlasıyla yakınlık kurman bile gerekir. Bunun şaka ya da bir şehir efsanesi olmadığına emin olabilirsin. Es keza çok büyük bir şans eseri keşfedilmediğin sürece, iyi bir yapımda rol alabilmen için güçlü bağlantılar, güçlü bağlantılar içinde... bazı şeyler gerekiyor işte.
11 Yorumla- +1 yıl
bir tanıdığım yönetmen yetmez mi asfgdsgf
+1 yılTurkan soray... ama bir tane daha ondan olur mu bilemiyorm hele bu donmde.. zor gibi
00 Yorumla
Herhangi bir örneği bugüne kadar görülmedi bunun. Umarım ilk olursun demeyi çok isterdim ama iyi bir oyuncu olmak yerine daha çok popüler olanlar dikkat çekiyor. Yani bir aşk ı memnu da oynayamadıktan sonra istediğin kadar iyi bir oyuncu ol , sadece kendini tatmin edersin. Günümüzdeki sinema ya da televizyonculuk ise karşındakini tatmin etmeye bağlı ilerliyor. işin zor bol şans
20 Yorumla
Türkan Şoray'ın öpüşme ve sevişme yasağı vardı başından beri değil tabi ki bir iş adamı koydurttu bu yasağı ama sonuç olarak Türkiye'nin en önemli oyuncularından biri oldu
33 Yorumla- +1 yıl
evet onu araştırırken görmüştüm, oyuncu olmadan böyle bir yasak koymam mümkün değil bence ister oyna ister oynama derler çünkü daha ilk kez oynayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
çok iyi oyuncular var ama kimse onlara dikkat etmiyor çünkü bu kişiler diğer popüler oyuncular gibi her önüne gelenle öpüşmüyor. malesef ülkemizde böyle. Bunun erkek veya bayanla alakası yok cinsellikle ön plana çıkılıyor ve bu pirim yapıyor. böyle olmaması lazım tabi.
10 YorumlaHanımefendi ünlü bir oyuncu oldu, bölüm başı 10.000 alıyor da kendine öpüşmeme kuralı koymuş..
Vay anasını asd11 Yorumla- +1 yıl
ben iyi bir oyuncu olmak istiyorum ünlü bir oyuncu değil. çok para vermeleri veya az para vermeleri benim umrumda bile olmaz
+1 yılSamanyolunda ki dizilerde
Kanal 7 kisa filmlerde oynarsan gerek kalmaz 😀10 Yorumla
+1 yılSaçma geldi. Niye olunmasın. Her oyuncu kesin öpusuyo mu da.
20 YorumlaMumkun o tip roller kabul etmezsen oyle bir kariyerin olur diger turlu baska her halukarda yetenekli ise basarli olabilirsin bende yonetmenlik yapiyorum kac tane opusme sahnesi cektik cogu gercekten opusmediler bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz dizide yanrol bile artk opusuyo sinema filmlerini hc katmim snde opuver nolcak yani zaten 1.2.3 bolum derken alısiyosunuz set ortamina oyunculura zor gelmez illada opusmem. diyosan bir çocuk tiyatrosu tarzi biseyler yapablrsn
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem de oyuncu/manken sevgilim olsun istemezdim.
02 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
İlla ki büyük paralara karşı gelemez ve biryerlere gelmek için öpüşmek zorunda kalır. Artık öpüşme olmayan dizi / film yok gibi, hele kadınsa.
Benim sevdiğim bana özel olmalı
Olunur bir sürü oyuncu var böyle.
Umarım iti bir aktör olursun07 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim mutlaka olacağım
- +1 yıl
bende ilk yeteneğimi görmek isterler diye düşünüyorum ayrıca şu oyuncu olmak yapımcının yatağından geçer lafı da geçerli değil bence çok yanlış bir düşünce
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşrolde imkansız ve bunun birde yönetmen rooms var hep derler detayını bilmiyorum
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 376 cevap paylaştı. Ahahah aynı şeyleri düşünüyoruz aynen böyle bir imkan var mı? ?
05 Yorumla
+1 yılöpüşmek yok oyunculukta yok şimdiye kadar öpüşmeyen bir oyuncu gördüm oda Türkan Şoray onun kadar olacağınıda sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılkamera karsısında öpüşmezsinde kamera arkasını bilemem
00 Yorumlaolamazsın tabi herşeyi yapman lazım yoksa popüler olamazsın. pek fazla seçilmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrt nin dizilerinde oynarsan zaten böyle bir şey yaşamazsın.
10 Yorumla
+1 yılTürkan şoray kanunları kalkalı çok oldu
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok şey istiyorsun :D
00 Yorumla
+1 yıltiyatro mu öpmek şart değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ıyuncuyum sence öpüşmekle bitiyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
bilmem, bitmiyor mu?
şöhret olmanın yolları öpüşmekten geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanatçı gibi düşünmelisin
00 Yorumla
+1 yılolunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmeyi birak yapımcılara vermen lazim önce
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım