Diğer Olgun birine içimi dökmek isterdim yok mu kimse? akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yetişkin ve hayatın bilincinde biri varsa rica ediyorum iki kelam edin Güncellemeler1 yıl Ya bı s.. ktirgit Güncellemeler1 yıl Herkese günaydın Olgun birine içimi dökmek isterdim yok mu kimse? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. yok burada kimse 0 1 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Kanki sen yazınca kimse gelmiyor zaten 😂
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. kime içini dokersen dök diyecekleri iki şey var aman boş ver ve sen guclusun halledersin. fasa fiso kimse kimsenin derdini iplemiyor artik 0 0 Yorumla
Noctiluzeze Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Anlat abim dinleyelim 0 6 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen mi dinleyecen Yorumla Noctiluzeze 1 yıl he Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Özdemir Asaf bu bizim radyodaki şair deeel mi Yorumla Noctiluzeze 1 yıl wkogpwokegpowkegpowkegpowkeg Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Bu ne Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ya bı s.. ktirgit Yorumla
betyyy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Buyur 0 3 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Yaş 20 diyo Yorumla betyyy_ 1 yıl Akıl yaşta değil baştadie Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Peki öyle diyosan öyledir teşekkür ederim Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. burdayızzz 0 1 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl En azından yaşıt olsa iyi olur kanki Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sorun ne ki 0 27 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Seni taniyom sen bana derman olamazsin Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Neden derman olamazmışım? Nasıl tanıyorsun Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Eskiden beri taniyom herkesle alay ediyon Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Alay etmiyorum ne ilgisi var ya Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Beni tanımıyorsun ki hiç belki mesajlaşmışızdır ama alay etmem bazıları gibi olanı söylerim Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Sen kendine bak hem Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Yaww seni taniyom işte kaç kere muhabbetimiz oldu sen beni anlamazsin Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ne var la bende Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Evet senin de tavırların garipti zaten sanki bilmiyorum Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Bana neler yazdığını unutmuş olmasın neyse hatırlatmayayım sonra ben yazmadım falan dersin Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ooooww hemen tanımış 😂 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen unutmadın mi onları Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Unutmadım kolay kolay unutmam Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ben unuttum neymiş la o Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Demek ki yapmacıksın ve unutmuşsun bana neler yazdığını çabuk unutmuş olmalısın neyse uzatmıyorum bana ne Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Hayaldi gerçek oldu derler ya Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen o musun giz Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen en son 2 xper' din Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Evet Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl O zaman beni dinlicen kaçarın yok eski dost Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ohooooo kime diyoz Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Ne oldu neden seni dinlemem gerekiyor açık açık ifade et söylemek istediklerini Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl İyi zamanda değilim pskolojik olarak ayrıca yanlızım Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Amaaaaann Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Yine mi psikolojin kötü niye ki Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Özelden yazsan ölür müsün Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Herzamanki gibi Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlat abe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yok burada kimse
Kanki sen yazınca kimse gelmiyor zaten 😂
kime içini dokersen dök diyecekleri iki şey var aman boş ver ve sen guclusun halledersin. fasa fiso kimse kimsenin derdini iplemiyor artik
Anlat abim dinleyelim
Sen mi dinleyecen
he
Özdemir Asaf bu bizim radyodaki şair deeel mi
wkogpwokegpowkegpowkegpowkeg
Bu ne
Ya bı s.. ktirgit
Buyur
Yaş 20 diyo
Akıl yaşta değil baştadie
Peki öyle diyosan öyledir teşekkür ederim
burdayızzz
En azından yaşıt olsa iyi olur kanki
Sorun ne ki
Seni taniyom sen bana derman olamazsin
Neden derman olamazmışım? Nasıl tanıyorsun
Eskiden beri taniyom herkesle alay ediyon
Alay etmiyorum ne ilgisi var ya
Beni tanımıyorsun ki hiç belki mesajlaşmışızdır ama alay etmem bazıları gibi olanı söylerim
Sen kendine bak hem
Yaww seni taniyom işte kaç kere muhabbetimiz oldu sen beni anlamazsin
Ne var la bende
Evet senin de tavırların garipti zaten sanki bilmiyorum
Bana neler yazdığını unutmuş olmasın neyse hatırlatmayayım sonra ben yazmadım falan dersin
Ooooww hemen tanımış 😂
Sen unutmadın mi onları
Unutmadım kolay kolay unutmam
Ben unuttum neymiş la o
Demek ki yapmacıksın ve unutmuşsun bana neler yazdığını çabuk unutmuş olmalısın neyse uzatmıyorum bana ne
Hayaldi gerçek oldu derler ya
Sen o musun giz
Sen en son 2 xper' din
Evet
O zaman beni dinlicen kaçarın yok eski dost
Ohooooo kime diyoz
Ne oldu neden seni dinlemem gerekiyor açık açık ifade et söylemek istediklerini
İyi zamanda değilim pskolojik olarak ayrıca yanlızım
Amaaaaann
Yine mi psikolojin kötü niye ki
Özelden yazsan ölür müsün
Herzamanki gibi