Başımı açmak konusunda çok vesvese geliyor?

Geçen sene kapandım afetlerden etkilenip hiç bir zorlama olmadı ailem iyice düşün demesine rağmen hiç düşünmedim yaşayış tarzım çok rahattı çok rahat giyinirdim acıktım baya ilk zamanlar doğru yapamayacağım diye korkup kendimi çok kapattım sonra sıkılıp ortayı buldum alışmaya çalışıyorum dedim hep kendime sandım ki kendimi zorlarsam alışırım düşünce geldikçe direnmeye çalıştım ama hep bir yanda bu bir hayal olarak kaldı bende açılamak olarak çok vesvese geliyor başörtüsü bana çok ağır geliyor namaza devam eden bir bireyim 3 yıla yakın kılıyorum hatta açıkken namazımı daha da aksatmazdım. Ama zor geliyor artık taşıyamıyorum gibi amaç kendini örtüp göstermemek ama ben aylık saçımı bile boyuyan bir insanım kendimi çok seviyorum gösterisi çok seviyorum Allah için tabiki de herşeyden vazgeçerim ama zor geliyor artık. Aile yaşayayisim tek açık bendim bende kapandım muhafazakar bir aile orta halli. Örnek vermem gerekirse sigara içmiyorum ama biri gelip dese kapalı bir kadın bunu yapamaz bunu demesi bile benim ağrıma gidiyor kendimi kısıtlanmış hissettmek zor geliyor kendimi hep açıklamak istiyorum.. böyle düşüncem var ama açılmıya cesaretim yok çünkü zaten Allah korkusundan kapandım ayrıetten aileme bunu açıklayamıyorum sülale de ben laf konusu olurum ve ben söylentileri kaldıran bir insan değilim kaldıramam diye korkuyorum ama sanki artık içimden gelmiyor napmam lazım lütfen yol gösterin

Başımı açmak konusunda çok vesvese geliyor?