bi adamla konuşuyorduk instagramdan, normalde o izmirden İstanbul'a geldiğinde haber verecekti, geldiğini gördüm mesaj attım esprili bi şekilde aaa gelmişsin diye, sabah 7de yola çıkmışlar, 9 saat yol sürmüş, iş programı vardi ve hemen ardından İzmir'e dönecekti gece ve aşırı uykusuzdu, ertesi gün de yine aynı ve çok yakın dostları olan o ekibi arabaları olmadığı için uzak bi noktaya götürüp tekrar İstanbul'a dönüp ordan İzmir'e geçecekti, bunların hepsi doğru bu arada, ama ben yazınca bu programının içinde zaman ayarladık görüşmek için, biz buluştuktan snra da direkt İzmir'e gidecekti, neyse o gece mesajlaştık çok güzeldi, ertesi sabah günaydın mesajı attı falan akşam saat 22:00 gibi de buluştuk, onun iş yaptığı yer taksimde, taksime gelebilr misin dedi dönüşte ben seni bırakırım dedi, ben normalde taksimden nefret ederim ama okey ddm bırakıcam deyince. buluştuk, bana göre çok güzeldi, çok ilgiliydi çnkü, kalktık beni taksiye doğru yürütüyor, sesimi çıkarmadım, "gidince bana lütfen haber verir misin" dedi, hatta "nakitin var mı üstünde taksi için" dedi, var ddm bindim, eve gidince 1bçk saat snra: "yazamadım, ben geldim" dedim, o da "çok şükür, tamam" dedi, baya bi muhafazakar olduğu için şükürlü falan konuşur normalde de, neyse ben de "bgn yordum seni, kusura bakmazsın artık, bi daha olmaz" dedim, o da sabah 5:30 gibi "yok est. ben de şimdi geldim" dedi, ben de dayanamadım gülücük emojisiyle valla şaka gibisin dedim, onu uzun süre okumadı, hadi uyuyodur yol yorgunu uykusuz dedim ertesi gün akşam 4 oldu 5 oldu hala okumadı, bu adam namaz kılan adam hadi sabahı kılıp yattın, öğleni de geç kılacaksın e ikindiyi de atlamış olamaz herhalde diye düşündüm, bu arada eve acilen gitmesinin sebebi de annesi babanesi iki kardeşi falan misafirlerinin ona gidicek olmasıydı, neyse ben dayanamayıp: "inanamıyorum kale almamalar cvp vermemeler şaka gibisin, ben sen dedin diye oraya geldim gecenin bi vakti o leş ortamdan beni taksiye bindirdin, ya bana uyuz oldun diyelim gıcık oldun, ama nolursa olsun sen dedin diye oraya geldiğim için bırakman gerekirdi, yaşantısına hayranlık duyduğum biri tam bi hayal kırıklığı oldu bi daha sakın gözüme gözükme" dedim ve engelledim, 10dk falan snra okudu. hala aklım almıyor, neden yaptı bunu, otururken o kdr güzel davranan adam neyimden hoşlanmamış olabilir, hadi hoşlanmadın, nasıl sözünü tutmazsın, ayıp değil mi, sonra msjıma bakmamalar, hiçbi anlam veremiyorum lütfen bana akıl verin çok üzülüyüorum ve maalesef ki adamdan hoşlanmıştım oturduğumuzda. : '(((
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Uzaktaki insanlarla yüz yüze geldiğinde bazı şeylerin söylediği gibi olmadığını anlarsın.
ama işin garibi çok güzel geçti buluşma
Önemli olan netice, her şey kusursuz olabilir güzel bulabilirsin. Taksi ve cevap olayı olayın neticesi ve hayal kırıklığı
neden sence öyle yaptı
Bir çok varsayım da bulunulabilir
1- Kısıtlı zamanı arasında sana zaman ayırdı sonra diğer işlerine geç kalmamak için seni bırakmaya zaman bulamadı mahçup olduğu için mesajlara dönmedi
2- Görüşmeden sen kadar memnun olmadı, kibarca rahatsız olacağın davranışlarda bulunarak araya mesafe koydu
evet ben de tam olarak bunlardan biri diye düşünüyorum, bir diğer olasılık da;
1. etrafı çok bilgili felsefeci, hoca falan gibi tipler, bu da kendi çapınca bi çevresi olan tvye belli bi iş yapan biri, zengin değil ama düzgün bi çevresi var, belki de daha donanımlı kariyer sahibi biri olmasını istedi karşısında. zengin ya da ahım şahım bi işim olmadığını düşündü gibi de hissetmedim değil yalan yok ki buysa zaten iğrenç gerçekten, ama artık erkekler de şan şhret makam mevki bekleyebiliyor kadından
2. yaş olarak ondan bi yaş büyüğüm, ama çok küçük gösteriyorum hatta 26 falan dedi o, ben kendisi de belli bi yaşa gelmiş bri olduğu için ve de bi evlilik yapmış biri olduğundan sorun etmez gibi düşünmüştüm, konuşurken ya nolcak canım önemli olan anlaşabilmek kafaların uyuşması, 26 yaşında birilye ne konuşabilirm ki dedi ama yine de sanki bana ya çok güzel ya zengin ya kariyeri olan biri istermiş gibi hissettirdi bilemiyorumhiç, konuşmalarına baksan bunların hibçiri yok ama ben belki de kafamda kuruoyurm
Hepsi olabilir hiçbiri olmayadabilir, olan oldu biten bitti giden gitti, bazı şeyleri geride bırakıp hayata devam etmek gerekiyor. Hayatının geri kalanı için ne düşünüyorsun?
tabii ki hayatıma devam edicem kaldığım yerden ama bunu ölesiye merak ediyorum, neden ya neden neden
Merak etme boş ver hayırlısı böyleymiş böyle olmuş, belki kötü bir durumdan kurtuldun, harika bir hayat seni bekliyor
evet teşekkür ederim, mutlaka allah beni korumuştur, açıkçası zor bi adam zaten kendi bile ilişki işlerini yürütemediğin eşinden de ilgi gösteremediği için boşandığını söyledi kendini eleştirdi yani ama insan tazyekne henüz bi üzülüyor. bi süre sonra elbette ben de snn gibi düşünücem
Benim gibi düşüneceğini biliyorum, karşımda son derece akıllı mantıklı ve zeki bir kız görüyorum. Üzülmek hakkın merak etmekte hakkın, bu senin için aşılması zor bir durum değil. Bazen mantık ve kalbin bir şeyleri sorgulaması ve kendi içinde bir cevap bulması gerekiyor. şu an o durumdasın 1 ay sonra çok daha iyi olacaksın
keşke cevabını bilebilseydim, benim olayım imtihanım bu zaten, karışık mesaj verir benim olaylarım hep, ne öyle diyebiliyorum tam ne böyle, evet 1 ay sonra tabii ki eser kalmayacak durumdan allahın izniyle. onu da kendi vicdanına bırakıyorum, evet çok isterdim konuşmayı gönlümü almasını yanlış anladın demesini hatta kızmasını, ama vardır bunda da bir ders.
Karışık mesajlar net mesajlardan daha iyidir, güçlü bir karakter olmak için, inşallah bundan sonra daha kolay sınavlarla sınanırsın. Bu ülke için faydalı olacak iyi bir bireysin bu çok açık ve net belli oluyor.
ya çok teşekkür ederim ne kdr iyi geldi yorumlarınız, ben yine de daha fazla güçlü karakter olmak istemiyorum, mutlu karakter olmak istiyorum ya : )) inşallah da olurum, siz de inşallah
Karakter olarak ne kadar güçlü olursanız hayatta o kadar mutlu olursunuz, rica ederim güzel insanlarla karşılaşmak beni memmun ediyor
Biraz fazla tepki vermişsin. O mesajına konuşmanın bittiğini düşünerek de cevap vermemiş olabilir
ama neden bırakıcam dediği halde bırakmadı?
Bu farklı bir konu ama
farklı derken? konunun özü bu zaten
Sen yazmamasına sinirlenmişsin gibi anlatmışsın açıklamada
hayır öncesi beni bırakmaması, o saatte düşünsene, bi kız olarak gitmişim sırf o bırakıcam dedi diye
Çok haklısın
İlk defa sonuna kadar okuduğum bir paragraf sorusu. İyi yaptın umursamayanı umursama
ama çok zoruma gitti ve maalesef ki adamdan hoşlandım, şu an çok üzülüyorum : (
Aynen bana şurdan bi' touch blue alsana
hahahhaa
Yazdım cevabı uzun diye sana yazdım
bakıcam birazdan
Yine boşlara düştünüz
napalım hayat...
Neyse ben toparlarım artık
Sorumlusun ve bunu farketmiş
çok düzgün bi insanım ve o da bunu biliyor, asıl kendisi ilişkiler konusunda beceriksiz olduğundan falan bahsetti, daha önce evlenmiş boşanmış biri
Yazmayınca yaptığın çirkeflikten belli kusura bakma
çirkef anandır bu bir, bi erkeğin o saatte sırf o dedi diye oraya giden ve bırakırım dediği halde yalnız göndermesi çirkeflikten çok daha ağırdır. ama tabii herkes bu tür adamlıkları gösteremez, senin gibi...
Al işte. adam kurtarmış kendini akıllı adammış
evet çok akıllı ve yakışıklı biri ve de kaliteli, ama maalesef bu hareketi kalitesine gölge düşürdü, dediğim gibi adamlık herkese nasip olmuyor
Evet çok haklısın iyi günler
Biraz zaman ver neden olduğu anlaşılır
engelledim artık ama nasıl anlıcam ki
O zaman bitti deyip unutmalisin
unutmak istemiyorum, eğer beni umursasaydı engelledikten snra normalden araması gerekirdi, ama aramadı şaka gibi.
İşte bu yüzden unutmalisin yoksa kendine yaparsın üzülürsün
peki neden yapar bunu bi erkek, bi erkek olarak sence neden
burada nerde görüştünüz cafe tarzı bir yer miydi?
evet çok şık bi mekandı cafe
Buraları biliyorsun az çok o yüzden sordum
anlamadım?
Nezih mekan sayısı az ya burada o yüzden sordum
akm nin içinde divan var divanda oturduk, sen taksimde misin
Yes biliyorum orayı
O kadar işsizim ki sonuna kadar okudum
yaa teşekkür ederim, yorum da yapsan çok sevinirim
Bunu kimse okumaz
Adam kaç yaşında
35