Buluştuğum adam neden bunu yaptı aklım almıyor lütfen bana akıl verin?

bi adamla konuşuyorduk instagramdan, normalde o izmirden İstanbul'a geldiğinde haber verecekti, geldiğini gördüm mesaj attım esprili bi şekilde aaa gelmişsin diye, sabah 7de yola çıkmışlar, 9 saat yol sürmüş, iş programı vardi ve hemen ardından İzmir'e dönecekti gece ve aşırı uykusuzdu, ertesi gün de yine aynı ve çok yakın dostları olan o ekibi arabaları olmadığı için uzak bi noktaya götürüp tekrar İstanbul'a dönüp ordan İzmir'e geçecekti, bunların hepsi doğru bu arada, ama ben yazınca bu programının içinde zaman ayarladık görüşmek için, biz buluştuktan snra da direkt İzmir'e gidecekti, neyse o gece mesajlaştık çok güzeldi, ertesi sabah günaydın mesajı attı falan akşam saat 22:00 gibi de buluştuk, onun iş yaptığı yer taksimde, taksime gelebilr misin dedi dönüşte ben seni bırakırım dedi, ben normalde taksimden nefret ederim ama okey ddm bırakıcam deyince. buluştuk, bana göre çok güzeldi, çok ilgiliydi çnkü, kalktık beni taksiye doğru yürütüyor, sesimi çıkarmadım, "gidince bana lütfen haber verir misin" dedi, hatta "nakitin var mı üstünde taksi için" dedi, var ddm bindim, eve gidince 1bçk saat snra: "yazamadım, ben geldim" dedim, o da "çok şükür, tamam" dedi, baya bi muhafazakar olduğu için şükürlü falan konuşur normalde de, neyse ben de "bgn yordum seni, kusura bakmazsın artık, bi daha olmaz" dedim, o da sabah 5:30 gibi "yok est. ben de şimdi geldim" dedi, ben de dayanamadım gülücük emojisiyle valla şaka gibisin dedim, onu uzun süre okumadı, hadi uyuyodur yol yorgunu uykusuz dedim ertesi gün akşam 4 oldu 5 oldu hala okumadı, bu adam namaz kılan adam hadi sabahı kılıp yattın, öğleni de geç kılacaksın e ikindiyi de atlamış olamaz herhalde diye düşündüm, bu arada eve acilen gitmesinin sebebi de annesi babanesi iki kardeşi falan misafirlerinin ona gidicek olmasıydı, neyse ben dayanamayıp: "inanamıyorum kale almamalar cvp vermemeler şaka gibisin, ben sen dedin diye oraya geldim gecenin bi vakti o leş ortamdan beni taksiye bindirdin, ya bana uyuz oldun diyelim gıcık oldun, ama nolursa olsun sen dedin diye oraya geldiğim için bırakman gerekirdi, yaşantısına hayranlık duyduğum biri tam bi hayal kırıklığı oldu bi daha sakın gözüme gözükme" dedim ve engelledim, 10dk falan snra okudu. hala aklım almıyor, neden yaptı bunu, otururken o kdr güzel davranan adam neyimden hoşlanmamış olabilir, hadi hoşlanmadın, nasıl sözünü tutmazsın, ayıp değil mi, sonra msjıma bakmamalar, hiçbi anlam veremiyorum lütfen bana akıl verin çok üzülüyüorum ve maalesef ki adamdan hoşlanmıştım oturduğumuzda. : '(((

Buluştuğum adam neden bunu yaptı aklım almıyor lütfen bana akıl verin?