Bu adam neden böyle yaptı?

1 aydır bir otelde kalıyorduk kaldığımız yerde bi adam çalışıyordu ve bana o kadar güzel bakıyordu ki kendimi dünyanın en güzel kızı olarak hissediyordum günde belki önünden 500 kadın geçiyordu hiç birine kaşını kaldırıp bakmıyordu bendende gözlerini alamıyordu orada çalışanlardan birinin karısına beni gösterdi ve beğendiğini söyledi çok net duydum beni söyle falan dedin kadın tamam dedi sonrasında ben kadından köşe bucak kaçmaya başladım çünkü emin değildim 1 hafta sonra evimize dönecektik içime bi sıkıntı düştü sürekli gözüm doluyordu konuşmaya karar verdim o gün işe gelmemişti bende iş arkadaşlarından birine 1 aydır benimle tanışmak istiyordu bu gün gidiyorum numarasını verirmisin dedim adamda verdi ertesi gün mesaj attım kim olduğumu bilmediği için tersledi sonra görüntülü aradım beni görünce tanıdı yine öyle güzel baktı napıyorsun dedi bu sefer ben trip attım sabah beri ne diye atar yapıyosun dedim konuşmayı bitirmemek için çok uğraştı ama dediki iş yerinde sıkıntı olur ama soruyo nerelisin nasılsın falan konuşmak istiyo akşam oldu mesaj attım görüldü attı aabah aradım engellemiş wptan yazdım görüşmek istemediğini söyledi iş yerinde sıkıntı olur diye dedim başka bir yerde tanışmış olsaydık tepkin ne olurdu cevap veremedi sizce ne düşünüyor ve ne yapmalıyım şu an çok üzgünüm
Bu adam neden böyle yaptı?