Yeni Nesil Gerçekten Bu Kadar Uzun mu?

Merhaba, İstanbul’da yaşıyorum ve bugün AVM’ye gittiğimde oldukça garip bir deneyim yaşadım. Boyum 1.84 ile 1.87 arasında, ama AVM’de kendimi inanılmaz derecede kısa hissettim. Normalde tüm kızları kendimden kısa sanırdım, ama bugün gördüğüm manzara beni gerçekten üzdü. AVM’deki kızların %40’ı benden uzundu ve erkeklerin de %40’ı beni geride bırakıyordu. Arkadaşıma bu durumu sordum; "Sence benden uzun kızlar var mıydı?" dedim. O da "Evet, %40’ı senden uzundu" diye cevapladı. Şaşırdım ve "Ama ben 1.85’im, nasıl olabilir?" diye sordum. Arkadaşım, "O kızlar en az 1.90, bazıları ise 1.95 civarındaydı" dedi. Hatta öyle ki, bazıları neredeyse 2 metreydi. Erkeklerde de durum farklı değildi; çoğu 2 metre ile 2.10 arası boylardaydı. Bu durumu kabullenmek zor. 19 yaşında, 1.85 boyla kendimi hep uzun hissetmişken, böyle bir ortamda kısa kalmak beni gerçekten üzdü. Erken olduğunu biliyorum ama yeni nesil gerçekten bu kadar mı uzun? Bu durum sizce normal mi yoksa boyum artık yeni nesile göre gerçekten kısa mı kalıyor? Uzun kızlar görmek beni neden bu kadar etkiliyor? Bu düşünceler kafamı karıştırıyor.

Yeni Nesil Gerçekten Bu Kadar Uzun mu?