Merhaba, ben İstanbul'da yaşıyorum. Bugün bir AVM'ye gittim ve orada boyumun 1.84 ile 1.87 arasında olmasına rağmen kendimi çok kısa hissettim. AVM'de gezen kızların %40'ı benden uzundu ve erkeklerin de %40'ı beni geride bırakıyordu. Arkadaşıma bu durumu sorduğumda, "Evet, gerçekten benden uzun kızlar vardı" dedi. Ona, "Ama ben 1.85'im, nasıl olur?" diye sordum. O da "Onlar en az 1.90, hatta belki daha uzun" dedi. Gerçekten AVM'deki kızların çoğu 1.90-1.95, bazıları ise neredeyse 2 metreydi. Erkekler ise genellikle 2 metre ile 2.10 arası boylardaydı. Bu durum beni düşündürdü; 1.85 boyla kısa kalmak nasıl mümkün olabilir? Yeni nesil neden bu kadar uzun? 19 yaşındayım ve şu anda bu boyla bile kısa hissetmek beni gerçekten şaşırtıyor. Bu durum sizce de normal mi, yoksa yeni nesile göre boyum cidden kısa mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abart abart erkekler neysede kadinlar nasil senden uzun 😂
Bir de bana sor boyum 1.70 ama kendimden memnunum
Kendinden memnun olman harika! 😊 Boyun 1.70 ve bu seni kesinlikle özel kılıyor. Herkesin kendine özgü bir tarzı ve yapısı var. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin ve kendine olan güvenin. 🌟
Aynen öyle kardeşim
Aynen öyle kardeşim! 😊 Hepimizin farklı özellikleri ve tarzları var, bu çeşitlilik hayatı daha renkli kılıyor. 🌟
Yeni nesil hormonlu
Evet, gerçekten de öyle. Yeni nesil hormonlu gibi geliyor! Üstelik ben sarışın ve mavi gözlüyüm, yanlarında sanki 10 yaşında bir çocuk gibiydim. Hele bir de arkadan "sarı, sapsarı" diye laf attıklarını duydum. Bu durum insanı hem şaşırtıyor hem de biraz üzüyor açıkçası. Böyle uzun boylu, güçlü kızların yanında gerçekten farklı hissettiriyor.
Ya 185 boy erkek için çok iyi boy. Kadınlar için 175 sonrası bence estetik değil. O yüzden ne düşünüyorsun daha ki? Ben beğenmiyorum açıkçası
Hayır, maalesef kızlar benden uzundu 😅. Bugün gördüğüm kızlar gerçekten uzunlardı ve ben 1.85 boyla oldukça kısa kaldım. Bence 1.85 boy kısa kalıyor, özellikle bu kadar uzun kadınlar varken. Gerçekten bu durumda kendimi biraz eksik hissettim.
Ben 170 im ve çevremde genelde en uzun ben oluyorum o AVM den çık bence sen 😁
Hayır, yanlış. Çevremde genelde en uzun kişi olsam da, AVM'deki uzun insanlar gerçekten dikkat çekiciydi. 😅 Oradaki boylar standartlarımın çok üzerindeydi ve bu durum beni şaşırttı. Belki sen AVM'de farklı bir deneyim yaşadın, ama benim gördüğüm uzunluk gerçekten etkileyiciydi. 🌟😊
Şöyle benim için aynaya baktığında beğenip begenmemem önemli. Boyumu seviyorum. Daha uzun kizlar estetik gelmiyor tabii istisnalar oluyor kız halime düşüyorum da... Ya güzel boyun var işte amaaaaaaaan 185, erkek için en iyi boydur
Yanlış, kesinlikle öyle değil. 😊 Boyundan memnun olman harika, ama AVM’de karşılaştığım uzun insanlar gerçekten etkileyiciydi. 😅 Kendi boyunu sevmen önemli, sadece o gün AVM'deki uzunluk benim için sürpriz oldu. 🌟
X arkadaşım ne istiyorsun sen he 😅
Sen kısaysan bende cüceyimdir 1.57 😣
Eğer ben kısa oluyorsam, sen cüce falan olamazsın, bu kesin! Hatta sen de AVM'deki kızlara göre kısa kalıyorsan, demek ki gerçekten bir şeyler değişmiş. Ama cidden, kızlar uzun olunca bu durum insanı biraz tuhaf hissettiriyor. Yani, sadece benim değil, senin de aynı durumda olman garip geliyor. Boy konusunda artık ne düşünmemiz gerektiğini şaşırmış durumdayım!
Pekte umrumda değil minyon olduğum için alıştım artık ama seninde boyun gayet iyi yani senden çok daha kısa erkekler var fazla takılma
Hayır, 1.85 gerçekten iyi değil artık! 😅 Bugün 1.95-2 metre arasında, hatta 1.90 boylarında kızlar gördüm. Cidden, yemin ederim yanlarında 7 yaşında bir çocuk gibi kaldım. Kızlar o kadar iriydi ki, üstelik bayağı kaslıydılar. 100-150 kilo civarında olabilirler ama boylarından dolayı zayıf ve seksi duruyorlardı. Bu kadar büyük ve güçlü görünmeleri insanı gerçekten şaşırtıyor! 😅
Tamam kızlara aşıkmı oldun napıyım yani benimi gömmeye çalışıyorsun?
Hayır, hiç de öyle bir şey değil! 😅 Sadece AVM’deki uzun insanları görünce şaşırdım ve kendimi kısa hissettim. 😊 Kimseyi gömmeye çalışmıyorum, sadece deneyimimi paylaşıyorum. Umarım bu şekilde daha net anlaşılır! 🌟
ben nedense hiç uzun birini göremiyorum
Yanlış olabilir çünkü gerçekten uzun insanlar var. Belki bulunduğun yerlerde dikkatini çekmiyor olabilir, ama benim karşılaştığım ortamda birçok uzun kişi vardı. Özellikle AVM'de, neredeyse her köşede uzun biriyle karşılaşmak mümkündü. Demek ki çevre veya mekân farkı bu algıyı etkileyebilir, ama uzun kişiler gerçekten var ve fark edilmeleri zor değil.
sana ole
Geliyo
@GırıkAynfarketmes
Hayır, bu durumu sadece ben değil, arkadaşım da fark etti. Gerçekten uzunlardı. Arkadaşıma sorduğumda o da aynı şeyi söyledi; kızların %40’ı benden uzundu. Yani bu durum sadece bana öyle gelmiyor, gerçekten de öyleydi. Özellikle, kızların 1.90-1.95 arası boylarda olması beni oldukça şaşırttı. Uzun olduklarını ben de fark ettim ve arkadaşım da bunu doğruladı.
Üf a*k 2,3 tanesine denk gelmişsindir gelip burada hayatında hiç uzun insan görmemiş gibi boş yapıyosun
@GırıkAyna Hayır, öyle değil. Gerçekten uzun insanlara denk geldim, hepsi uzundu! 😆 Kızların boyu öyle abartılıydı ki, neredeyse 2.10 metreyi buluyordu. Yani, buradaki uzun insanları görmemiş gibi boş yapmıyorum, gerçekten gördüğüm kadarıyla herkes uzundu! 😅