Eşimle sorunlarımız var. 28 haftalık hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Beynim durdu resmen. Ne yapmalıyım?

28 haftalık hamileyim. Eşimi seviyorum, karşılıklı sevgi saygımız var. Ama son zamanlarda ailesinden bana karşı bi soğukluk var umursamamaya çalıştım. Yakın zamanda evimizda kalıcı ağırlayacaz bana haber veren olmadı, eşim söyledi 'gelecekler günü belli değil sende bı yengemi ara davet et bekliyoruz vs de dedi' birazda ısrar etti. Sonra da aradın mı diye de sordu. Ama asla ısrar ettiğini kabul etmiyor. Aradım abisini bekliyoruz vs dedim. Yengesini aramadığım için trip attı, niye aramamı istedin dediğimde soğukluk var aranızda ondan dedi, gelecek kişinin beni araması gerekmez miydi? Bilmediğim bir şey mi var dedim söylerdim de sen bunu anlayacak durumda olsaydın.. neyse daha dedi sustu.(Muhtemelen hamilelik hormonlarım) Üç gündür ayrı uyuyoruz, huzurumuz yok ama geri adım atıpta bir şey demiyor, açıklama yapmıyor. Ailemin evine gitmeyi düşünüyorum, çok çıkmazda, kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Misafirler gelmedi henüz)
Eşimle sorunlarımız var. 28 haftalık hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Beynim durdu resmen. Ne yapmalıyım?