Arkadaşlar merhaba eşim hamile 2 aylık bir oğlumuz var annemi kendisi çağırdı yardımcı olur bana diye ama eşimin sorunları bitmiyor daha oncede vardı ben arkadaslarimla gorusen bir insan degilim evden ise isten eve esim hicbirseyi kabul etmiyor aksama kadar uyuyor işteyken mesaj atiyorum biz evliyiz diyor canı gece birsey istiyor giriyorum alıyorum gene zar yiyorummm sohbet edemiyoruz hic daha onceleride etmiyordu ama bu fazla oldu isten geliyorum kızgın çocuğumuz lanoynuyorum o uyuyor hep uyuyor söylediğimde sorun bende ben hamileyim diyor konusmaya çalışıyorum olmuyor hatalı oluyorum ne yapacağımı şaşırdım lütfen kadınlar cevap versin psikolojisini çözemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Oğlumuz 3 yaşında yanlış yazmışım afedersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Küçücük çocuğu varken tekrar hamile kaldığı için bunalıma girdiğini düşünüyorum.
Bu bunalımdan çıkarmıyorum onu 3 yasinda oglumuz var ve uzerine istedik tabiki lakin bu bunalımdan nasil kurtaririm nasil ederim hic bilemiyorum
Senin yapabileceğin bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Bir çift terapisine giderseniz iyi gelebilir.
Bunu söyledim ve ben deli degilim tepkisini aldi acaba dedim yanlis mi lans ettim falan ama bunlara da yapmiyor tesekkur edeirm genede
2 ahlik oglunuz var ve tekrardan mı hamile. eger dogru anladiysam kadina hak vermek zorundasın kolah bisey degil ard arda
Yanlış yazmışım 3 yaşında oglumuz ve 2 aylık hamile
hamile olmasinin tabikise etkileri yine vardır ama o kadar anlayissiz bi kadinla beraber olmak cidden cok kotu biseydir Allah yardimcin olsun
Amin sikayetci degilim sadece çözüm ariyorum yani nasil davranacagimi sasirdim çünkü kkolay degil elbette ama şaşırdım kaldım
2 aylık oğlun var ve eşin hamile 😕😕😕😕
Hayir oglumuz var 3 yaşında 2 aylık hamile yanlış yazmışım 🙏
yazık kadına ya. kafaya yememiş yine iyi. hem çocuk var hem hamile.
Yardım cı oluyorum yazik kadına derken annemi kendisi istedi ve uzerine uyumasi aksama kadar birsey dediginde kizmasi bağırması normal mi
bence gayet normal. hamile bu kadın tğm hormonları altüst durumda. keşke evlenmeden bu konularda az bilgi edinmiş olsanız.
Bilgiliyim anlamiyorsunu, sadece demek istediğim sey yatmasi yemek yok brsey yok cani ceker alip gelirim zaten suclamiyorum ama nornal davranışları yok ben anlayamiyorum sadece ve herseyi yaparim yapacagim tabikide sadece herseye bagirmasi kizmasi ve yemek yememesi doktora gidiyoruz dediklerini yapmamasi bunlar normal degil ne yapacagimi şaşırdım. Ben sikayetci değil çözüm arıyorum
tepkini koy
boşasın en iyisi. kadın kurtulur. şuna bak hem hamile kalacaksın hem çocukla uğraş hem de güzel psikolojiye sahip olman beklensin. bir tane çocuk nelerine yetmiyorsa
@fatoşşist ama herseyi karsi taraftan beklememek gerek dusunsene ise gidiyosun aksam geliyosun ilgi sevgi gormuyosun ustune azar yiyosun falan
canım kadın hamile. biz bir adet olunca ne yaşıyoruz düşünsene
@fatoşşist dayanamicaksa ilk cocuktan tecrube edinerek red etsin hamileligi
@fatoşşist sen canım sanane kac tane çocuk yapacağımıza cocukla ugrastigi yok annemi cagirdi annem bakiyor zaten ve uzerine aksam geldiginde yatıyor ne yemek ne icmek bunu soyledigimde normal olarak tepki degilde bagirma cagirma alirsan normal oylemi
valla çekeceksin o zaman. ne ala dünya hem çocukla uğraş hem hamile kal hem de güzel davranman beklenilsin. güzel psikolojin olsun.
Sen anlamiyorsun anlasilan yok sen baska kafadan konusuyorsun neys e