Zorla evlendirildiğini söyledi?

Onla tanışalı 5-6 ay oluyor ama sanki senelerdir hayatımdaymış gibi birisi onu çok seviyorum sevgili olduğumuz zamanlar birbirimize aşıktık ama ondan sonra bunun mahkeme olayları çıktı ve daha sonra bana işlerinin olduğunu yani müsait olamicağını söyledi bende anlayışla karşıladım ve bi süre sonra aramıza mesafe girdi uzun bi aradan sonra beni aradı ve gel dertleşelim dedi gittim ondan sonra beni çok özlediğini söyledi ve bende derdin ne diye sordum ailem beni baska bi kızla evlendiriyor dedi şaşırdım ama ben istemiyorum dedi kız bunun peşini bırakmıyor ve bu ikisinin ailesi aşiret gibi bir şey ondan sonra ben sana dost olurum can ciğer olurum ama bizim bi sonumuz yok dedi bende tamam dedim ve geçen gene bulustuk ve ikimizde birbirimizi cok özlemiştik yaptığım şey kafamı çok karıştıyor ama bende cok sevdiğim için bir şey gelmiyordu elimden ve bizi öğrenirler diye bi tedirginlik vardı icimizde o yüzden hep gizli saklıydık ama ben onu benim yanımda ağlarken gördüm dayanamıyordum onu böyle görmeye cünkü ben asla evlenmek istemiyorum diyordu ama evlenirlerse de birdaha görüşemicez ve cocuk hala beni seviyor bende onu ama bizim bi sonumuz yok gibi;)
Zorla evlendirildiğini söyledi?