Selamlar! Burdan gelecekteki eşinize seslenseniz sizi aldığı için yandı mı yoksa yaşadı mı derdiniz : )) Evli olanlarda fikrini söyleyebilir eşiniz sizi aldığı için hangisi )) #movi_colic
Benimle evlenen yaşadı. Kendimi övmek gibi olmasın ama bilgili, kültürlü biriyim. Çok iyi yemek yapar, çesit çeşit tatlılar yapabilirim. Kocamla cinsel anlamda her türlü anlaşırım, doyum noktasında sıkıntı yaşamaz. Eğer ben işten erken çıkıyorsam, kocam eve gelmeden önce süslenirim. Yeri gelir onunla bir gamer gibi oyun oynar, yeri gelir bir arkadaşı gibi olurum. Güzel fizikli, güzel yüzlüyüm. Para konusunda dikkatli harcar, eşimi sıkıntıya sokmam, kendimde sıkıntıya girmem. Çok güzel bir kalbim vardır. Seviyorsam, aşıksam eşimi bırak, hatta sevgilimi bırak sevgilim olmayan birine bile sadık kalıyorum. Böyle işte daha nolsun.
Evet şu an uzaydan Dünyaya sesleniyorum...1,2,3.. ses... benimle evlenmek mümkün olabilir mi acaba 😂 Ben bir reddetme kraliçesiyken😂 Baştan alıyorum, evet, öncelikle bize bu güzel fırsatı sunduğunuz için çok teşekkürler @movie_colic Kim olduğunu henüz bilmediğim sevgili eşime sesleniyorum: Her kimsen ve her neredeysen dilerim etrafın daima koruyucu melekler tarafından çevrilmiş olsun. Dilerim benimle evlendiğinde sadece aşkın ve tutkunun yakıcılığını hisset. Dilerim benimle sadece, sonsuza dek yaşa. Hayatına sadece hayat gelsin, canına can, ömrüne ömür eklensin. Ben kendimi övmek istemem, dilerim sen kâlbinden taşarak, daima yaşayarak beni översin...🦄🍀🍏⭐❤️❤️
Karakter olarak benimle birlikte olacağı için çok şanslıdır. Çünkü çok seçici bir insanım ve eğer onu seçmişsem bence % 10'luk kesimin içine giriyor. Kendini özel hissetmeli. Herkesle birlikte olmam. Sonra benim gibi bir kadın arkasında olduğu için çok şanslı olacak çünkü ben arkasında olduğum herkesi yükseltirim. Arkadaş, sevgili vs. Hiç kimseye muhtaç kalmayı sevmem. Yalnızken de mutlu olurum. Gideceği yerlere izin veririm. Anlayışlıyımdır. Beni sadece evlilik olarak değil genel olarak ilişkilerimde beni karşısına alan insan genellikle düşer. Çünkü verdiğim değeri geri almasını da bilirim. Kimseye sırtımı yaslayacak kadar güvenmiyorum.
Bilemiyorum yorum yapamayacağım çünkü kestiremiyorum yani nasıl olur nasıl olmaz aklıma geldi gözümün önüne gelmiyor gerçekten sevdiğim istediğim insanla evlilik yaparsam yaşadı Allah var yani bir ömür yaşlanmaz ama eğer sevmiyorsam sadece artık böyle yani zorunda kalarak evlilik yaptıysan tek bir hatasını görüşelim tek bir hata bak özellikle söylüyorum tek bir hata hemen anda evden gider ertesi gün de Boşarım Uğraşamam öyle ben
Bunu belkide hiç okumayacaksın ama ben yine de yazacağım. Öncelikle kıskancım. Ama korkma aşırı değil. Kıskanılmajtan da hoşlanırım. Cömert ve arkadaş canlısı olduğumu söylüyor bestiem. Annem yemeklerini bayıla bayıla yiyor. Yani güzel yemek yapıyorum ama.. Temizlikten nefrt ederim. O iş sende. Al eline bir Vileda, koştur erim koştur hesabı. Bir kız, bir erkek çocuk istiyorum. İsimleri Enes ve Eftelya olacak. İkinci isimlerini de sen koyacaksın. O kadar okuyorum yani evlenmeden önce Türkiye'de bazı tarihi mekanları gezme hayalim var. Başta Anıtkabir, Kapadokya, Çanakkale Şehitliği gibi. Beraber gezelim :) Ailene asla ve de katha yakın oturmam. Kaynanamın iyiliği için. Bu kadar :)
Bu tamamen kişilerin nasıl bir eş seçtiği ile alakalı bir durum bence. Bir ömre imza atıp yanınızda duracak kişiyle nasıl vakit geçtiği çok önemli. Hem sevgi, hem arkadaşlık yapamayanlar genelde yanıyor. Yapabilenler yaşıyor.
Bugüne kadar hiç anne baba ile yaşamadım ve her işi kendim yaptım. O yüzden benimle evlenen ömrü boyunca yaşadı. Ama tek sorun şu ki benim çok sinirlendiğim bir rahatsızlığım var birisi konuşurken ben dinlerim sözünü kesmem. Ama ben konuşurken sözümü müsaadesiz keserse sinirden titrerim ve gün boyunca hiç konuşmam. Yani kim olursa olsun bu rahatsızlığıma çomak sokan olmasın. Çocuğum olunca nasıl olur bilemiyorum fıttıracağım bu yüzden
Pekala. Bakın sinefil. com diye bir site var, eskiden ara sıra uğrardım. Unutmuşum, sayenizde hatırladım. Haberdar değilseniz üye olabilirsiniz, fena değildir.
Bence ikiside ufak süprizler yapmayı cok severim y emeklerim cok güzeldir kıskançlık takıntı yönünden yandı panik atak var telefınu 5 10 dk geç açsın aklıma kötü kötü şeyler geli yor yanlış anlamayın aldatma felan düşünmem kaza, bela gibi şeyler
Bıraz kıskanabılır spor hayatıma arkadas ortamıma mudahale edebılır onun dısında sorun yasamaz.. zaten onu uzmemek ıcın gereken sekılde davranırdım.. merhametlı dıkkat ceken yanında yururken gurur duydugu dag gıbı bır esı olucak fenamı..
Mutlu olması için cabalayip çalışıp değer veren sevdim tam seven sadakatli merhametli biriyim ama onun isteklerine nekadar gücüm yeterde mutlu edebilirim bilemem
Benimle evlenen her konuda yaşara emin olun çünkü talibim çok 😂😂 ama ne yazıkki akıllılar ile işim yok ille deli olacak çünkü onlar gerçekten sevmeyi biliyorlar
Şu anki duruma bakılırsa çoğu çift evlenip boşanıyor ya da kaçıyor felan çünkü sorumluluk alamıyorlar o yükü taşıyamıyorlar ben şahsen o yükü taşıyabilmek için baya bi uğraşıp ev araba ayarladıktan sonra ve düzenli pasif ve aktif gelirler elde ettikten sonra evlenirim maddi bi durum söz konusu olmaz ve evleneceğim kişiyi iyi seçerim manevi bi sıkıntıda olmaz o zaman evlenirim aksi takdirde yok yani evlenmem o yüzden yaşadı.
Ne yanar diyebilirim ne de yaşar diyebilirim çünkü zaman zaman ikisini de yaşatırım doğru insanlar, sağlam ilişkiler olduktan sonra evlilik güzeldir bence
Yaşadı. Tüm ev işlerini 3 yıldır tek başıma son derece itinalı yaparım. Tüm yemekleri yapmayı bilirim ve diğer ev işleri.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim kendimde en sevdiğim özelliklerim bile saygıdeğer hanımefendilerin gözünde önemsiz ve hatta itici olduğu için yanmış olabilir. O nedenle hanımefendilere ideallerindeki kaslı boylu poslu yakışıklı ağzı laf yapan ortamcı zengin eşleri kendime de kitaplarımla kedilerimle ve kendi halimde huzurlu yalnızlığı diliyorum.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu cevabımdan sizi bu kadar gerecek ve sinirlendirecek nasıl bir anlam çıkardıysanız artık... Siz bilirsiniz... İyi geceler...
KS de şimdiye kadar iki tane gördüğüm böyle kız görünümlü hesaplar sürekli terk et burayı gibi cümleler kullanıyorlar iyice velet doldu bura @movie_colic
@vhfxxddddddd babanın sayfasımı abim başsavcıdır kanunları yasaları ıyı biliriz biz kuralısız kanunsuz iş yapmayız yazı yazmayız nden sayfayı terk edecekmışım