Biseyler yasadıktan sonra evlilikten korktuğunu söyledi?

Benim sevgilim İstanbul'da ben sakaryada yasıyorum kendisi çalışmıyor durumuda pek iyi değil açıkçası biz 8 aydır beraberiz cinsel anlamda bir seyler yasadık geçmişimde ondan baslası olmadıgı halde benden hiç kan gelmedi buna kafası cok takıldı çok kez kavga ettik fakat bir gün bile bana sevgisiz hissettirmedi onunla çok mutluydum oda öyle her hafta yanıma geldi sosyal medyada sürekli beni paylasırdı profil fotosuda bizdik sevgilişer gününde durumu olmaıdgı halde bana pandora aldı fakat dün ayrılmak istedi yapamadıgını zorlandıgını söyledi ben ayrılmak istemedim hemen baska biri oldugu düşüncesine kapıldım yeminler etti annesinin üzerine yeminler etti bu arada o 29 ben 21 yasımdayım bu yaşa kadar adam olmadım benden adam olmaz sana layık değilim falan dedi hayatıma birini alırsam da bacım cocuguyum anamı sevsin dedi korkuykrum dedi bende o potansiyal yok dedi evlilik anlamında ve dün de benden zaman istedi kafamı kendimi toparlamama izin ver dedi seni çpk seviyoruö dedi ben üzülmüyorum sanıyosun kahroluyorum dedi severek ayrılıyorum dedi ben simdi napıcam bi akıl verin
Biseyler yasadıktan sonra evlilikten korktuğunu söyledi?