Evlendiğini söyledi nasıl olur aklım almıyor yardımcı olun?

Biz 1 yıl önce tanıştık ilk başlarda çok iyiydik tek sorun çok kıskançtı ama güzel gidiyordu ilişki. Ben 3 yıllık bir ilişkden çıkmıştım tekrar bağlanmaya korktuğum için küçük olayda konuşmayı kesiyordum bununla bir keresşnde mesajına 1 ay dönmemiştim yine o yazmıştı bu konularda çok haksızım biliyorum ama oda zamanında ben ona fotoğraf falan atmadım diye kızları snapten beğendiğini öğrendim bunlar zamanla halledildi devam ettik en son buluştuk çok güzeldi her sey eve geçtik benden fotoğraf istedi bende üşeniyorum deidm tamam sorun yok dedi sabahına yazmadı bende çok gurur yaptım beni sevmiyor mu acaba diye umrumda değilsin dedim umrunda değilsem yazma o zaman dedi beğendim bıraktım 3 gün sonra engelledi aylar sonra dedi ki seni sevemem artık sana güvenemiyorum küçük olayda gidiyorsun dedi baya bu tarz laflar etti ondan sonra aylar sonra annesine istek attım diye engelimi kaldırdı yazdı amacın ne senin diye böyle böyle tekrar konuşmaya başladık ama 20 saatte bir mesajıma bakıyordu işlerim var deyip bahane ediyordu bana sana artık * gibi yaklaşacağım sana baba sevgili gibi yaklaştım olmadı fareyi köşeye sıkıştırınca ciyaklar ya seninkide o hesap dedi sonra ben yazmadım günaydın mesajı attı ben yazmasam sen konuşmayı keserdin seni bilmiyor muyum dedi ama mesaja 20 saatte bir bakıyordu yani ne yapmaya çalıştığını anlamadım geç bakınca da kendime saygımdan yazmadım Daha ama dayanamadım çünküü çok seviyorum 1 ay sonra yazdım evlendim dedi evlenmemiştir eminim ama niye böyle dedi? Yazmayayım diye mi tepkimi merak ettiği için mi. Biliyorum şu an hatalı ben duruyorum ama onun da çok hatası olsa da en çok ben hata yaptım farkındayım ama onun için düzeldim ve en sonki konuşmada çok çabaladım ama o soğuk davrandı hala onu seviyorum sizce neden öyle dedi? Niye mesaja geç baktı ama konuşmak istedi? Özellikle erkekler yanıt verse sevinirim

Evlendiğini söyledi nasıl olur aklım almıyor yardımcı olun?