Babam, sevdigim cocugun yasadigi yer 350 km uzak oldugu icin evlenmemizi istemiyor ve bana onu secersen beni unut dedi kizlar?

Kizlar selam, erkek arkadasimla universitenin basinda tanistik 6 senedir sevgiliyiz. Babama gecen sene onun varligini acikladim ilk basta olumlu geri donus yapti daha sonra erkek arkadasimin uzakta yasadigini bizim yasayacagimuz yerin uzak oldugunu soyledi ki 350 km sadece yani dunyanin bir ucuna gitmiyorum. Neyse kizlar aileler falan tanisti onlar geldi gitti surec bu sekilde uzadi ama babam surekli yolu bahane edip durdu karsi tarafin ailesini ve vocugu begendigini soyluyor ama dedigim gibi yol uzak diyip kenara cekiliyor. Ve en son konusmamizda yine benimle olumlu konusup cocukla konusacagini soyledi cocugu aradi cagirdi daha sonrasinda erkek arkadasim gelmek icin aradiginda telefonlari acmayip benimle kavga etti ve bana “ ben istemiyorum eger cok istiyorsan gelsinler annenden istesinler, sende beni unut” dedi kızlar ne yapacagim bilmiyorum nolur yardimci olun etrafinizda böyle bir durum yasayan ya da kendi yasamis biri var mi ne yaptiniz merak ediyorum
Babam, sevdigim cocugun yasadigi yer 350 km uzak oldugu icin evlenmemizi istemiyor ve bana onu secersen beni unut dedi kizlar?