Güncellemeler
1 yıl
babyfacelerden bahsediyorum, en iyi örnek koreliler olduğu için yazdım ama ergen diyen ergenler toplaştı
Ölene kadar falan yalnız kalacağımı düşünüyorum bu yüzden djkndjkngf anime karakterleri ve koreli idolleri sevince insanın standartı yükseliyor ve mal gibi böyle kalıyoruz sanırım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence bulursunuz zaman için de
Baby face seviyon evet bizde herkes kıllı dayı
yok ya babyface çok var bizde de işte dediğim gibi onları çoktan kaptılar hepsinin sevgilisi oluyor
İdealleri bak koreli ve anime ergen
akıl yaşım 15 16 ama 23 yasında ergenim tesekkurler
Anime ne ya çocuk isi
40 yaşında adamlar bile izliyor
Yok beh izlemez
izleyen tanıdıklarım var nasıl izlemezler jngıdngfj senin yasında kişiler bile tanıyorum
Ne zevki var
yani sen nelerden zevk alıyorsan insanlar da bundan zevk alabilir? sen film dizi izlemiyor musun? bu da öyle işte
İzliyorum
Ergen misin knk
aynen akıl yaşım hala 15 16 napalım
Biraz yaşının insanı olmaya çalışş
yok ben böyleyim babyface seviyorum diye neden ergen olayım ki
Koreli sevdiğin için olabilir mi 😂
babyface sevdiğim için ve onların da sakalı olmadığı için seviyorum ki bizim ülkede de beğendiğim kişiler var koreliyi örnek olarak verdim jogvmdklg
Olsun örneği bile kötü 😂
en iyi örnek onlar adamlarda sakallı kimse yok gibi bir şey dkjvndfjkş
Yok ki zaten onların doğası bu 😂 sen kesin kpop felanda dinliyosundur simdi rghkd
her çeşit müziği ya da türünü dinliyorum genelde, sizin gibiler kpop a karşı bir önyargısı olduğu için anlamazsınız
Ne alakaa
Bilemiyorum altannn
ben de bilemiyorum drjnjfkhjgf
Yap saçlarını giyin acil sacil sur surustur, giy yüksek topuklulari gez dolaş
yok ya uğraşamam
😏😏
Senin tipin erkek nasıl
işte bahsettiğim anime erkekleri ve koreli ünlüler gibi njkdfgnjkdfn sakalsız bebek gibi surat falan genelde böyle tipler biraz pic olur bizim ülkede de yine de seviyorum
Bebiş seviyosun djdjdj. Boyda kaç seviyosun peki
işte bahsettiğim anime erkekleri ve koreli ünlüler gibisakalsız bebek gibi surat falan njkdfgnjkdfn genelde böyle tipler biraz pic olur bizim ülkede de yine de seviyorum
benden uzun olsun biraz yeter ya bilmiyorum çok önemsemem zaten ben kısa olduğum için
Boyun kaç ki
160
Türkiye'de kızlar ikiye ayrılıyor bazı yerleri büyük diye zenci seven kızlar ve oralara hiç takılmayan bebek yüzlü oldukları için koreli seven kızlar djkdkd
türk olup da çok beğendiğim babyfaceler var :( sakal sevmiyorum napayim
Ben sakalsizken baby face jdkdkv sakallıyken tam tersi