- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKaldı, aslında gördüğüm kadariyla erkeklerde de aynı sorun var onlarda doğru düzgün kadın derdindeler. Ama soylede bir algı oluşmuş burada hesap açan biri erkekse abazadir kadınsa da veriyordur. Bu algı burada kaldığı sürece bu durum değişmeyecek, herkes bilinçaltındaki nekadar itlik sersfsizlik varsa burada açıda vuruyor. İnsanız yaa biraz insan gibi davransak ya, çok değerli, çok hanımefendi arkadaşların var burada, hatta harika birliktelikler de yaşadım zaman zaman, biraz saygı empati gerisi zaten gelir. Keyifli sohbetler.
079 Yorumla- +1 yıl
Knk bu kızları s1kıp bıraksınlar gerek yok
- +1 yıl
Atık bunlar atık
- +1 yıl
Anam bacım var
- +1 yıl
Tabiki hoşuma gitmez de şimdi bak ablamsındıe belki ama insanlar artık s@lak olmuş
- +1 yıl
Ya benim sevdiğim var diğer kızlarla işiö yok ztn aq oda beni seviyor milletle işim yok
- +1 yıl
Beynsiz kızlar harbiden hakkediyor
- +1 yıl
Ben herkese derim s1k1n bırakın ben öyle yapmıycam ama budur bu işin kuralı buu
- +1 yıl
Neyse bu konuyu senle tartışmaya gerek yok senin beynin olduğunda çok şüphe ediyorum
- +1 yıl
bir daha böyle yorumlar yapmayım bari resmen olay çıkıyor yaa.
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla kardeş bende böyle yorum yapmak istemezdim ama harbiden s@lak bu kız
- +1 yıl
Kızlar pardon*
- +1 yıl
Ben mi yürü be ordan sen le tatrışmaya değmez beyinlerimiz tartışsa sen silahsız kalırdın
- +1 yıl
Kızım yürü işine yallah
- +1 yıl
Hayır birazdan insan gibi selam verdim de anlamadınız hesap da ban yedi ama böyle konulunca varya müq müş
- +1 yıl
İşte gerçekler böyle ağıza alnımayacak hakret yiyeceksiniz ki adam olacaksınız
- +1 yıl
Çok ayıp ediyorsun cahil değilimm orası da anneannem gil bu arada neyse selamını da seni de s1k1ym konuşmaya değmez senle sal@k gibi bir insansın cahil olan kullandığı laflarla değil anlamdığı şeyle cevap verendir bunuda unutma
- +1 yıl
Birdahada bir şey yazma sg abaza kızlar tayfasındasın
- +1 yıl
Haha kimse aldatmadı beni sadece sinirlerimi bozdun bende seninkileri bozmak istedim içimin de yağları eridi valla süper oldu
- +1 yıl
şu an mutlu bir şekilde hayatıma devam edebilirim
- +1 yıl
Haha bende gülerek okuyorum okulla aranda bir bağ var mı senin acaba ne biliyorsun metamik mi biliyorsun türkçe mi sosyal mi fen mi
- +1 yıl
Böyle bozulmanı çok sevdim yaaa başına gelince insan şey diyor ben ne yaptım da hayvan gibi davranıyor bu bana
- +1 yıl
Abaza kızları varya hiç sevmem hiç ama sen de onlar birisin dikkat et de canım bir insan karşına çıkıp seni iyi bir aldatmasın
- +1 yıl
Konu tabikide okul olamaz seni bilgimle parçalarım vizyonsuz keliemsinin anlamını da bilmiyorsun ki içim acıdı hedefi olmayanlara denir ben hedefimi başardım seni kzıdırdım
- +1 yıl
Bi beyinsizle tartışmak istemiyorum çok iyi oldu valla bu sana birdaha bir insanı hemen yargılama ben hatamı biliyorum ama buna gerek vardı
- +1 yıl
Şimdi sg benim gibi erkekeri hsl etmiyorsun zaten edemzsin git köpek givi davranan insanlar bir ol aldatıl hahaha
- +1 yıl
Hahaha bekle
- +1 yıl
Soruma gel
- +1 yıl
Hajahhaa müq bir soru hahaha uğraşma zaten sana kşm bakar ezik
- +1 yıl
Hahha tek ben görmiyeyim insanlsrda försün canım dedim
- +1 yıl
S@laklığıno
- +1 yıl
Evet banada yazma artık sana bakmam kızım yürü
- +1 yıl
Haha eleştiriye açığım bende eleştirirdim
- +1 yıl
Hahah yürek mi sana gelsem korkasın a 2,3 katınım senin
- +1 yıl
Hahaha benden kimse korkmaz ben hayvan değilim sensen korkalar öküzlerden korkmayan var mı hahaah
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
1.83 erkekler kısaysa sen gözükmezsin bile
- +1 yıl
Baban
- +1 yıl
Haha banada baban dedi kızımı çok hırpalama
- +1 yıl
K. b da telefonum kafayı yedi bozuldu
- +1 yıl
Telefonum bozuldu k. b
- +1 yıl
O soruya cevap yazamıyorum neden çok mu mesajlaştık diye
- +1 yıl
şu an ettim
- +1 yıl
Gerçek adın hatun mu
- +1 yıl
Mesaj lardan konuşalım bebeğim
En İyi Cevaplar
Kadınlarla konuşmayı bilen erkeklerin her zaman tehlikesi vardır. Sakın dengeli bir şeyler bakıyorsan kendin gidip bulacaksın düzgün el değmemiş kalbi kırılıp kırmaya heveslenmemiş modelini. Sana kendi gelen erkek mutlaka biraz kadınları bilen el değmiş bir erkektir.
00 Yorumla
+1 yılHer türden insan var. Gerek burada, gerek gerçek hayatta. Sadece temiz kalıp insanlara dayanmayan biri olsak kafi. Zaten ister istemez düzgün insanlarla karşılaşıyoruz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKaldı ama kızlar sevmez
00 Yorumla
+1 yılGercekten kendini bilen, edepli saygılı guvenilir kadınlar varken erkekler yok demek tuhaf olur.. Muhakkak var hani diyorlar ya bu sitede düzgün insan olur mu diye evet çok fazla bel altı konuşan, konuşmak için konuşan, kötü amaçlı olan, cinsellik yaşamak isteyen vs. olan kadin ve erkek var.. Ancak normal muhabbet etmek için yazılan yorumları okumak için gercekten sosyal çevresi olmadığı için, belki hasta olup disariya cikamayanlar, psikolojik sorunlari yuzunden arkadas edinemeyenler arkadaşlarda var.
Güvenilecek kadınların var olduğuna ve onlar gibi güvenilir erkekler olduğuna tüm kalbimle inaniyorum.
umarim herkesin yollari kendisi gibi olanlara cikar🌱
13 Yorumla- +1 yıl
Umarim
- +1 yıl
Bİr laf vardır. Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Çoğu insan her şeyi yapıp düzgünlük davasında. Benim çevremde çok düzgün arkadaşlarım var ve kızların neden yok dediğini anlamıyorum. Mesela bende dahil birçok arkadaşım aranmıyoruz. Hovardalık yapmıyoruz. Olursa olur olmazsa nasip değil deyip geçiyoruz.
- +1 yıl
@TOKAREV ben şöyle düşünüyorum geç olsun güç olmasın. Nasip cok farkli bir boyut
oyle bir zamanda gelsin ki iyi ki şimdi gelmiş diyebilelim
Herkes kalbinin güzelliğinin renginde insanlarla karşılaşsin onlarla hemhal olsun.
Allah nasip dışındaki insanlarla muhattap ettirmesin
+1 yılDoğru kadın kalmış mı ki erkekte kalsın? Şu sitede günde kaç kez aldattım sorusu görüyorum. Hemcinsimden tiksinir oldum ya. Erkekler çok mu masum , değiller tabii ki ama kadınlar çıldırmış 😐😑
19 Yorumla- +1 yıl
Öyle valla. Nereye baksam bir pisliklik yapılmış. Ne bileyim ya. İnsanlar doğru kişiyi aramaktan evleneneyecek artık..
- +1 yıl
Evlenemeyecek*
- +1 yıl
Biz varız be
- +1 yıl
Kızım 😂😂
Millet aşkı bacak arasından ibaret sanıyor aldatan aldatana Allah yardımcımız olsun devir kötü
08 Yorumla- +1 yıl
@Batubey06 Devir çok kötü
- +1 yıl
Kimseye güven olmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düzgün olanlar var tabiki ama sayısı tükendi maalesef örnek ben bi kıza kötülük asla yapmam sevmiyorsam sevgili olmam seviyorsam hayatına girerim
00 YorumlaBir insanın çevresi kendisi kadardır. Senin sosyal çevren kötü şerefsiz ise yapacak bişey yok. Genelleme yapmak duyar kasmaktan başka bir işe yaramaz.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılelimizde abaza ama düzgün erkek kaldı. doktordan az kullanılmış.
02 Yorumla- +1 yıl
abazalık icimizde hacım? evrensel dili libido yüksek denir. ya sizler cok masumsunuz zaten.
+1 yılVar fakat iyi kadınlar şerefsiz erkeklere ve kaşarlar düzgün erkeklere yar oluyor ve bu denklemi anlamıyorum artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru düzgün dediğiz de idip başkalarıyla konuştu aldattı beni ben daha kime inanıyım söyler misiniz bana
00 Yorumla Hoppala aynı şey erkeler içinde geçerli düzgün kadın kaldımı ki
00 Yorumla
+1 yılNe doğru düzgün kadın ne doğru düzgün erkek kaldı sanırım nasıl bi döneme denk geldik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet ortam leş maalesef... ama sadece erkekler değil kadınlardada var.
00 YorumlaDoğru düzgün kızda kalmadı hepsi erkeklerin altına yatmak istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın kaldımı ki sence maşallah sadece şeref sizde var sütten çıkmış ak kaşıksınız ulan toplu taşımada şekilden şekle giriyorum iffetimi korumak için kalmış sereften söz ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru kız kaldımı ki doğru erkek bulasınız? kızların çoğu 1 le yetinmeyip bir kaç kişiyi idare eden ortalık malı değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kadınlar çok mu düzgünsünüz sanki? Paraya pula güce tapan basit varlıklar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlla vardır ama bizden uzakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgünü illaki vardır, o da sana denk gelirse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaldı kalmasına da kalsa nolcak yine yalnız yine yalnız ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kötülere denk gelmişin bende kadınlar hep kötü diyordum ama genelleme yapmak doğru degilmiş
00 YorumlaBen çok düzgünüm benimde de sevdiğim var ) genelde böyle oluyor zaten sevgili olanlar düzgün oluyor
013 Yorumla
+1 yılBunu kişiye yüklemek bence mantıksız doğru düzgün insan kalmadı demek daha mantıklı 😌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Tanisaydin beni kaldı mı anlardin
Bir şans bile vermemden00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıymet bilmeyen sizin gibilere az bile… milletin şamar oğlanına dönersiniz işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadın kaldı mı ki erkek kalsın
010 Yorumla- +1 yıl
neler var neler canım benim o yüzden aradığın şeyi burada bulamazsın sen en masumusun belkide
- +1 yıl
bacım mı :D
- +1 yıl
hayır erkek
- +1 yıl
sanada tamam bacım
- +1 yıl
bb sanada bacım
+1 yılVar ama bize bakmıyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok kalmadı baktık düzgün kız kalmadı bizde sizin gibi olduk
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var benim kocam mükemmel biri
09 Yorumla
+1 yılKaldı desem nolcak ki
04 Yorumla- +1 yıl
Soyları henüz tükenmedi bilesin
- +1 yıl
Öyle ya aa
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTalihsizlik imiş sizin açınızdan diyelim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Iyi olanlar var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılE siz kötü seviyosunuz...
00 Yorumla
+1 yılOnlari kötü kadinlar kapti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılvardı ama evlendim : )
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz çıkıyor geneli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaldı, sağda solda var ama bulmak zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düzgün kadın kalmadığındandır belkide.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılAynen bana bile bulaşan var :D
00 Yorumla
+1 yılkalmadı git ağla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu kadınlar içinde hep ben sordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kız kaldı mı? Peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet oyleler sitenin %90 erkekleride öyle abla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbaza değilim hiç olmadım teşekkürler kib bye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu saatte hepsi kalkık canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılCok cok az kaldı iyi tercih yapmaniz lazm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Vardır da sana denk gelir mi bilmem
00 Yorumladevir kötü bacım
01 Yorumla
+1 yılKendimi övmek istemem ama ben 😺
00 Yorumla
+1 yılHepsini tanimasaydin iyiydi
00 YorumlaBence illaki vardır ama niyetlerine bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. maalesef kalmadı
00 YorumlaKalmamış.
00 Yorumladoğruluktan ne anladığına bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kalmıştır.
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok maalesef
00 Yorumla
+1 yılKaldı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Bende doğrusu var.
00 Yorumla
+1 yılKalmadı valla
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler