ya ben sorunluyum bana hep it uğursuz çıkıyo ya da tüm erkekler öyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sana hep iti uğursuzu geliyorsa bu normal çünkü "hep" dediğine göre doğruyu bulacağım ayağına sürekli birileriyle flörtleşen tiplerdensin böyle insanların doğru bir insanı bulma ihtimali yok çünkü insan öçlme kabiliyetiniz sınırlı oluyor, anca kendiniz gibilerini bulup tencere kapak olursunuz bununda kanıtı senin sorduğun sorunun aynısını "kızlar niye böyle" diye soran erkekler. Biraz kafanızı kaldırında insanları tanıyıp gözlemlemek için harcayın vaktinizi ne bu ilişki budalalığı anlamıyorum kardesim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim sevgili sayımı toplasan 5 i geçmez anlatmak istediğim şu arkadaşlıkla yaklaşıyorum zaten millete hemen gördüğüme aşık olmuyorum merhaba yazıyorum cinsellik düşünür müsün bende soruyorum size karşıma çıkan erkekler mi öyle yoksa tüm erkekler mi öyle diye hemen gelip bana yüklenmeyin önce dediğim şeyi tam anlayın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman vardı , ileride de olacak.
Önemli olan size göre doğrunun , iyinin ve güzelin ne olduğu.
Bunu nasıl tanimlayabildiğiniz?
Hangi durumlara göre evet bu kişi dediğiniz ve buna ne kadar zamanda karar verebildiğiniz?
Hiç kendi kendinize nerede hata yapiyorum yerine , nerede yanlış yapıyorum diye sordunuz mu?
(İllahaki hata ya da yanlış sizde de olmayabilir tabi.)
Bununla olmaz dediğiniz kişilerin doğru kişiler olma ihtimalini ya da önyargılı davranıp tanışma fırsatı bile vermediginiz kişilerin doğru kişiler olma ihtimalini hiç düşündünüz mü?
Hayat herkes için eşit , herkes kendi yaşadıklarını biliyor , herşeyi yasayabilmemiz kendi elimizde aslında.
Bunu inatla zorlastirmak istemek ya da olmadigimiz biri gibi davranmaya devam ederek mutsuz olmak için ısrar etmek neden.
Herkes yapıyor , herkes oraya koşuyor diye neden insanoglu kendini buna yapmak zorunda hisseder ki?
Sorgulama , analiz etme, mantığını kullanma , araştırma , okuma nereye gitti.
Doğru erkek/kadın her zaman vardı, yarında var olacak.
Daha önemli olan biz bunu ne kadar istiyoruz?
Bunun için neler ve nasıl yapiyoruz?
Bunu fiile ne kadar dokebiliyoruz?
Herkese sorsan mutlu olmak, aşık olmak, sevmek, sevilmek istiyor.
Bu çok güzel , insani bir şey.
Hakkıdır en azından.
Laf olsun diye birsey istemek , aslında göstermeliktir.
Eğer aksini yapmaya calismiyorsaniz.
Ben size doğru erkeğin/kadının tanımını yapamam, eğer yaparsam sizi yönlendirmiş olurum.
Bunu sizin kendi hür iradenizle kendinize birşeyler katarak kendi kendinize yapmanız gerekir.
Bu zamana kadar yaptıklarınızı ve elde ettiklerinizi, bunun sonucunda karşı karşıya kaldiklarinizi analiz ederek başlayabilirsiniz.
İstemek ayrıdır,
Bunu fiile dökerek bazı şeyleri yapmak ve istediginizi göstermek ayrıdır.
Hayata herkes gibi değil , kendinize özgü şekilde bakmaya çalışın.
Ancak o zaman eksi ve artıların farkına varmaya baslayabilirsiniz.
Aksi durumda herkes gibi sokağın çıkmaz olduğunu bile bile son sürat duvara toslamak için birbiriyle yarışan insanlardan farkınız kalmayacak.
İnşallah istediğiniz mutluluğa kavuşur ve hayatınızın sonuna kadar öyle yaşarsınız.
İyi geceler.30 Yorumla
yemin ederim tam üstüne bastın bu işin tam tersi bizim olaylar
ben daima efendiliğim, konuşmam, saygım ve oturup kalkmasını çok iyi bilen biriyim çok iyi yetiştim normal çocukların yanında falan değil ömrüm sanayide olgun insanların yanında geçti ve bugün bu efendiliğim yüzünden terkedildim üzüldüm ama beni kaybettiğine üzüldüm şu an üniversitemi bitirip hastanede görev yapmak için çabalıyorum yıllar bakalım ne gösterecek. ve sana gelecek olursak genelleme yapmıyorum erkeklerden bazıları hatta fazlası abaza, it uğursuz esrar keş oluyor.
lütfen ortamı iyice araştırın bir ilişkiye bodoslama dalmayın huyunu suyunu araştırın erkeğin.
balık baştan kokar hesabınıda yapabilirsiniz.
bu arada biz bulunması zor olanlardanız biz açılıyoruz ama şans vermiyorlar ya engel yiyiyoruz ya da konuşmak istemiyorum diyorlar.
tabi biz asla üsteleme ya da zorlama sık mesaj yazma veya yüzyüze sıkboğaz ettiğimiz yok sanırım abazan erkekler kızların korkulu rüyası oldu iyice onlar yüzünden bir adım ileri gidemiyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlatmaktan yoruldum artik. Bak matematikle acikliycam. Erkeklerin bir kismi, cok fazla kiza yurur kalanlar ya ilgilenmez ya da sadece sevdigi kisilere yururler. bir ortamda 100 erkek 100 kadin 200 kisi var diyelim. Bu erkeklerin 20 si 5 farkli kizi kovaliyor, 30 u ilgilenmiyor 50 si sadece 1 kiza yuruyor. 20x5=100, 50x1=50 Yani oranladiginda sana boyle bir ortamda bile 3 erkek is atarsa onlardan 2 si abazadir.
24 Yorumla
Soran+1 yılAbim çok doğru söylüyon ben biraz kıtım ama sen haklısın valla şim hepsi aynı değil biliyom zaten de sordum yani
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil, ben de bazen benzer sekilde hissedebiliyorum. Asiri mantiksiz bir sekilde sinirimi icgudusel olarak komple karsi cinsiyete atmak istiyorum ama sonra hayata kiz olarak gelseydim vs diye bir sekilde empati kurabiliyorum
Soran+1 yılHelal olsun varya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru erkek değil doğru insan diye bakmalıyız sonra doğruluk kıriterimiz nedir onu belirleyelim. Sonra doğru insanı nerde aradigimiza bakalım. Sonra doğru insanı bulunca nasıl anlayacağız bunu bilmemiz lazım. Tabiiki doğru insan çok tabii kime göre neye göre doğru. Ben yüz kişiden fazla insan içinden kedi sahiplendirecek kimseyi bulamadım. Kimse kusursuz değil
10 YorumlaKaldı ama bulunması zor bende onlardan biriyim ama kızlar saf olduğu için benim gibi birine hiç şans vermiyorlar ♿☹
115 Yorumla- +1 yıl
Gönüller frekanslar titreşimler uyuşmuyor karşı tarafın ya da erkeklerin beklentisi yüksek hiç birbirlerini olduğu gibi kabul eden çift yok varsada tek tük sorun burdan kaynaklı ben hayatıma 4 yıl önce birini aldım mesela herşeyiyle kabul ettim sevdim bir çok hatası yamugu oldu yinede sevdim ama en son 1-2 yıl önce dayanamadim 2-3 yıllık ilişkimi bitirdim çok şaibeli geçti ilişkim çünkü çok sevmiştim ama artık herseyimi tamamen bitirdim sonuçta 1-2 yıl geçti üstünden o günden sonra kızlara hiç sevgili ilişki gözüyle bakmadım arkadas gözüyle baktım ya da hiç bakmadim
- +1 yıl
evrenden ne istersen sana onu verir yeter ki ne istediğini bil ve senin için o isteğin gerçekleşmesi iyi mi olur onu düşün ondan sonra kendinden emin olduktan sonra istediğin olur her şey gönlünce olsun lafı burdan gelir negatiflik düşünceler çabuk olur pozitif düşünceler ise sabır ister sabredersen ne mutlu sana
- +1 yıl
O zaman doğru bildiğin yolda. devam kardeş sonunda olur isteğin
- +1 yıl
İnşallah birader bide bişi soracam sana bu null denen zımbırtı ne işe yarıyor ben amlamadim
- +1 yıl
Yav su yaşin yanında yazar ya xper falan yazar daha yeniyimde bu sayfada anlamadim
- +1 yıl
He 1. seviye o zaman benim bide şiy sorcam sana kusura bakma başını agriyoturm seninde bu son olacak :) takip etmedigim halde uygulamayı açar açmaz 17 tane otomatik takip ediyo hesap bazılarını nasıl oluyo bu
- +1 yıl
Hee anladım sağol gardaş Allah razı olsun canını yirim senin isim bende her zaman yaridmci olurum eyvallah
- +1 yıl
😇😇
Yok yaa ben buna olan inancımi kaybettim bu doğru asla yapmaz dediğim insan bile yaptı ise... daha da bir beklentim yok hayatta
25 Yorumla
Soran+1 yıl🫤 hayat şartları napalım
- +1 yıl
Doğru erkek nedir bunun tanımı sence? 34 yaşındasın söyle bakim neymiş doğru erkek?
- +1 yıl
@MehmetKaptan1978 karakterli erkek özü sözü bir olan arkadan iş çevirmeyen adam gibi adam dürüst.. var mı?
- +1 yıl
Demekki senin çevrende yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz erkeklere öyle diyosunuz erkekler sizin için öyle diyor nolcak bu durum ben çözemedim sizi
16 Yorumla
Soran+1 yılBence hepimiz sığınma evine gidelim benim şahsi fikrim🙏
- +1 yıl
Neden gerek var mı 😂
Soran+1 yılBence var yan
- +1 yıl
Ben gitmem sen gitmek istiyorsan bilemem 😂
Soran+1 yılBeni acilen yatırmaları çok güzel olur🥰🤗
- +1 yıl
Allah senin yardımcın olsun 😂
+1 yılDoğru muyum bilmiyorum ama kendimi olabildiğince doğru bi insan yapmaya çalışıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu söylemen bile benim gözümde seni melek yaptı
- +1 yıl
🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var tabikide sadece karşına çıkmamış o kadar umarım bir gün doğru erkekle karşılaşırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler aynı aşko asıl mevzu daha az itlik ugursuzluk olanını bulmak xjabqggsbw
13 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet dşöxlclsşxş demii
- +1 yıl
Xjahqhshgs yani öyle ama şeyde yapabilirsin sosyal medyası olmasın tertemix eline kız eli değmemiş bi çocuk arıyosan da cemaatci öneririm xjanhahs efendi böyle zümrüt yüzüklü beyaz gömlekli cemaatci 😂
Soran+1 yılO da iyi güzel
Nasıl birini istiyorsam ilk olarak kendim o duruma geçmeye çalışıyorum.
Doğru kadın olmak bence doğru erkeği çeken en önemli şey.50 YorumlaDoğru erkek kaldı, sadece cinsiyet fark etmeksizin neyi istediğimizi bilmiyoruz. Kriter diye bir algı dolanıyor ortalıkla 10000/10 eş arıyoruz. Bu yüzden doğru kişi kaldığına inanmıyoruz. İnsanları kendimize göre değiştirmek isterken bizde herhangi bir değişim olmasın istiyoruz. İyi bir ilişkide de en büyük engelimiz bu oluyor.
10 Yorumla
+1 yıl%99 bozuk kalan 1 e denk gelmekte çok zor sen onu bulamazsın, o seni bulursa bil ki şanslısın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkekler bizim aradığımiz yerlerde değil ler
Biz Ler sorun lu değiliz
Sadece yanlış yerlerde arıyoruz
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler öyle değil sen ne verirsen onu biçersin mesela beni kimseyle karıştırma ben öyle değilim senin nasıl olduğuna bağlı biraz da bu durum
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bi bakımdan
- +1 yıl
Sen nasıl birisin ki hep böyle dejavu yaşıyorsun
Soran+1 yılYa bilmiyorum ilişkşye adım atıyorum psikopat falan çıkıyor omaygatttt falan yani geleceğin katilleri yani bazıları ise sapık aboo
- +1 yıl
Sende bi anormallik hissettim sezgilerimde yanılmam bi tuhafsın acaba bunları hepsi sende de olabilir mi az biraz
Soran+1 yılYa bak şimdi biraz psikopatlık olabilir şimdi hiç kız kankası olmasın isterim sadece bana baksın benden başkasını görmesin isterim bak orası az biraz doğru ama cinsellik şeyine katılmıyorum insanların ihtiyaçları olabilir bak doğru ora ama bana göre yani bunu başkalarında gidermek benim için doğru değil kendi ihtiyaçlarını kendin gider evlendiğinde eşinle giderirsin
- +1 yıl
Yani söylediklerinde kısmi doğruların var ama sohbetin gidişatı ve senin onu bağlama şeklin tarzın farklıysa kaçar karşıdaki veya alternatife yönelir bu sadece erkekler için değil kadınlar için de aynı kişinin ne istediğini bilmesi nelerden hoşlandığı ve senin onu nerde eksik bıraktığın bunlara bak
Soran+1 yılTamam teşekkürler 🥰💞
- +1 yıl
Ricalar mesaj kutum açık
Tüm erkekler öyleyse, tüm kadınlarda öyledir. Önce genellemeyi bırakmalısınız. İnsandan anlamıyorsanız, bu sizin harcınız henüz değil demektir. Önce seçmeyi öğrenmelisiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmıyorum diyorum bana çıkanlar mı öyle yoksa tüm erkekler mi? Soru işareti katmadığımdan yalnış anlamazsınız
+1 yılAsla kalmadı en doğru sandığın kişi de onlar gibi olunca anlıyorsun bu dünyanın ne kadar yalan sahte olduğunu her şeyin bir ömrü var her şey gelip geçici göz kapayıp açayıncaya kadar her şey geçecek. Bu dünyada bir zamanlar var mıydık yok muyduk? Hiç gelmemiş gibi unutulup gideceğiz hiç olacağız herkes her şeye alışır. Kendine şaşırırsın insanoğlu işte bu kadar gamsız. Ben bu çağın insanı değilim her şey yalan her şey sahte
03 Yorumla
Soran+1 yılAğlarım valla ağlarım ama çok doğru söylüyorsun tek erkekler konusunda da değil yani ona da açıklık getirelim arkadaşlık ilişkileri falan her şey
- +1 yıl
Erkek üzerinden sorduğun için öyle dedim
Soran+1 yılEvet onu anladım şimdi başkası görğrde üzerine saldırmasın diye dedim
1 kere bile sevgilim olmadı bi zaman uğraştım çok uğraştım ama sürekli sorun çıktı hiçbir kötülük yapmadım hiçbirine ama maalesef verdiğimiz değer ve saygïyı hiçbirinden göremedim o yüzden kendime sözüm var bundan sonra ne sevgili bulucam ne de evlenicem tipsiz olsam neyse dicem de yine yok düzgün biri kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bi bakıma doğru afedersin bi yerleri kalkıyo ilgi verince hem çoğu kız hem çoğu erkek
+1 yılNeden kalmasın ki doğru bir sürü erkek var çok fazla nasıl bakarsan öyle görürsün
10 Yorumla
+1 yılDoğru erkek çokça var ama av konumunda bekleyen kızlara çakallar dadanır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes doğru erkek, herkes doğru kadın. Kimse acı çekmiyor kimsenin travması yok zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. illaki vardır bir yerlerde de asıl soru şu biz ne kadar doğruyuz
10 YorumlaSanırım hemcinslerim de bunu soruyor işte. 🤔
10 YorumlaBilmem vardır belki kıyıda köşede kalmıştır.
10 YorumlaValla ben sevdiğimi kıskanırım kollarım çevresinde erkek arkadaş vs istemem sosyal medya ona göre kullanır ama busartlari kabul edecek birini bulamıyorum bende mi sorun
09 Yorumla
Soran+1 yılAbim yok ne sende sorunu bende bunu istiyom işte sevdiğim çocuk afedersin cinsellikle kafayı bozmuş bide çevresinde bi kızlar var sözde kankalar aboo bizde yedik
Soran+1 yılHepsi öyle maalesef ama teşekkürler 🥰💞
Soran+1 yılYoo valla isterim beni sevsin saygı göstersin benim için yeter zaten bi sevgilim olduğunda dış dünyaya kendimi kapatıyom otomatikmen
Soran+1 yılSende tam benim istediğim gibisin ama olay bir olabilmekte ruh çekmesi şeyi var bide
Belki de bir mezarlığa gitmeyi denemelisin, o erkekler asırlardır ölüler ve hala bir sorunları yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa bende istiyorum istemiyom mu zannediyorsun öldürmeyen Allah öldürmüyor işte hem korkarım ya
+1 yılGeneline bakarsan aynısı kadınlar içinde geçerli. zaten doğru düzgün biri olsa burada bile olacağını sanmıyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen burada insanlara danışıyorum neyi nasıl yapıyim diye
Dogru kadinlara, dogru erkek cikar, once kendinin dogrulugunu sorgulayacaksin
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bişey yok benim teyzem doğru oldu da ne oldu kocası çöp gibi davranıyor hani doğruya doğru çıkıyordu bunu da açıkla
- +1 yıl
Istisnalar kaideyi bozmaz. Allah cc ayetinde Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. İşte onlar,⁹ onların söylediklerinden uzaktırlar [muberre'ûn]. Onlar için bir bağışlanma ve çok bol [kerîm] bir rızık vardır. Unutmayalimki hayat bir sinavdar. Hepimizin imtihani farklidir
Dogru ve kaderinde olanı bulmayana kadar hepsi öyle geliyo
18 Yorumla
Soran+1 yılEn haklı yorumlardan bi tanesi valla
Soran+1 yılBuldun mu ohaa inş bende bulurum
Soran+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin🥰💞
Soran+1 yılSonunuzu*
Soran+1 yılTamam unutmam🥰💓💞
+1 yılPeki neden hep it uğursuzlar çevrende.. sorguladin mi? Doğru erkek seni doğru kız olarak görmüyor demek
00 Yorumla
+1 yılvalla aynı soruyu bende kendime soruyorum doğru kadın kaldımı diye bana da hep kaşarrrr kefaşeeee denk geliyorrrr
00 Yorumla
+1 yılDoğru erkeklerin canını öyle yaktınız ki onların yaşama enerjisi kalmadı
09 Yorumla
Soran+1 yılKiminkini yaktım Allah için bi de
- +1 yıl
Estağfirullah lafım size değil ama ben çok ağır yaşadım bunu ve evlilik teklifinden Birgün önce bırakıp gitti beni onlar geldi aklıma
Soran+1 yılAyy boş ver be abim iyi düşün erken kurtulmuşsun
- +1 yıl
İnsan üzülüyor ama değer verip boşa gitmedi çok yoruyor
Soran+1 yılEvet tabi üzüntüler elbet olucak bide düşünsene evlenmişsin çocuğun varken bırakıp gitmiş bide iyi yanından bak buna da şükür elbet ama böyle de olmayabilirdi hakkımızda hayırlısı
- +1 yıl
Öyle tabi rabbim ne eylerse güzel eyler ama böyle şeyler yaşayınca sevmeye korkar oluyor insan
Soran+1 yılDoğru valla napaljm hayat şartları umarım gönlünce içi güzel biri çıkar karşına da üzülmessin hiç🙏
- +1 yıl
Sende inşallah rabbim en hayırlısını nasip etsin belli ki güzel kalpli bir insansın
Soran+1 yılTeşekkürler 🥰💞 sizde çok iyi kalpli siniz abi
Ben doğruyum ya evde oturuyorum çay içiyorum durduk yere it uğursuz oluyoz
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle demedim valla demedim dedim ki ya bana gelenler öyle ya da hepsi yani tam demiyorum hepsi öyle
+1 yılBende aynını düşündüm akli başında insan var mı diye bizde sorun var demekki😔
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de bizde sorun var yoksa başka açıklaması yok
- +1 yıl
1 duygsalız.. 2 birinin bizi sevmesi için herşeye göz yumacak kadar aptal oluyoruz.. sorun bu.
Soran+1 yılAyy abi evet yaa çok doğru diyon
+1 yılKenarda köşede bir kaç tane kalmıştır ama onlar da bize denk gelmez gelenler de bizi sevmez.🚬
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet 🥺
+1 yılEğri yolda direksiyonu düz tutamazsın. Çevreni değiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de inş işe yarar
+1 yılDoğru insan var elbette yeter ki biz doğru olalım ~ ℳ
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de elbet bir gün yani
+1 yılErkeklerin de "doğru kadın kaldı mı" sorusunun temeli; kötülük çoğunlukta.
011 Yorumla
Soran+1 yılHarbi ha bi gerçek sevene denk gelemedik
- +1 yıl
Mesele hiç bir zaman gerçek sevebilenle kalmıyor ki... Bu sevginin sınanış halleri, beklentiler, hep ama hep "önce ben" cilikler falan... Uzuuun zamandır yalnız sanıyorum ölene kadar yalnız ☺️
Soran+1 yılAga bee sonda sırf senin için ağlayasım geldi şimdi yalnız olmak iyidir ama insanı delirtiyo şahsen bende öyle bi etki yaratıyo
- +1 yıl
Aman diyim kimse benden sebep üzülmesin, ağlamasın ☺️ 8-10 yıldır yalnız yaşıyorum delirdim diyemem ama yalnızlık fazla düşünmeye sebep oluyor tabi ☺️
- +1 yıl
Nacizane tavsiyem doğru ol, doğru kal. Doğru biri çıkarsa ne mutlu çıkmazsa doğruluğun cebinde kârın olur ☺️ yaşın da genç Rabbim inşallah hayırla ☺️
Soran+1 yılİşte çok düşününce deliriyosun abim Allah yardımcın olsun senin yerinde ben olsam çoktan tımarhaneye kapatmışlardı
- +1 yıl
Allah razı olsun ☺️ öyle tımarhanelik olacak bir şey yok çok ta abartmamak lazım 🤣
Soran+1 yılYok abartmak değil ben kendimi tanıyorum ondan şahsen ben öyle olurdum
- +1 yıl
Böyle düşünmemen senin için daha iyi olur, baştan şartlanmak yaşamak zorunda kaldığında olmayacaksan da tımarhanelik eder sana abi tavsiyesi ☺️
Soran+1 yılİnşallah tımarhanelik olmam ama teşekkürler 🥰💞
- +1 yıl
💐💐🌹🌹
+1 yılYanlış kadın doğru erkeğinin yok oluşuna neden olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da hep pislikler denk geliyor ama fark ettim ki ben öyle seviyorum zaten 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılÖdöcldmsşsmls yiaaa 💞🤗
Cevap sahibi+1 yıl💜🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkek kimdir sizin gözünüzde?
13 Yorumla
Soran+1 yılYa valla cinsellik açmayan içten seven gözü başka kadına kaymayan doğru erkek bana göre o
- +1 yıl
O zaman bir gay bulun kendinize. Çok rahat edersiniz.
Soran+1 yılAbim doğru diyon da travesti olmam gerekiyo öyle smldmfldmsşs
+1 yılGenelde öyle oluyo sen doğru dürüst oluyosun karşı taraf sıkıntı sen değişiyosun karşı taraf farklı oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru erkekle olmak için doğru kadın olmak lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kendimin doğru olduğunu düşünüyorum dıştan birinin de görüşüne ihtiyaç var tabi
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendinin iyi veya doğru olduğunu düşünür o zaten öyle. Bir de herkesin doğruları değişkendir öyle bir kuhabbet de var gerci. Sizi görmeden tanımadan dışarıdan bir yorum yapmam pek mümkün değil açıkçası. Yorumu atarken bu şekilde olmanız gerektiğini belirtmek istedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de sen it, uğursuz olduğun için öylesini çekiyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyim de ağliyim sen onu istiyosun herhalde
Soru şu olacak doğru insan kaldimi kadını erkeği yok bu işin
10 Yorumla
+1 yılÖyleler çok da üzme kendini pek kalmadı, doğru erkek olduğunu da pek sanmıyorum. 🥲
10 YorumlaErkekler içinde tam tersi nerede değişik kişiler var bizi buluyor
10 YorumlaHer erkeğin kanında şerefsizlik yatar ama iyileri de var ya genel konuşarak iyi olanları da harcamak doğru olmaz şans meselesi bence bu biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de şans da bizi bulmaz ama amin bulsun bizi
Soran+1 yılTeşekkürler 🥰💞
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben öyle değilim
13 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler kadınsın ❤️
Soran+1 yılSağolll💞
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadı acı ama gercek
20 Yorumla Bu konunun en güzel cevabı aslında bir atasözünde gizli
Bok Boku Kenefte Bulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende sana bi kendi sözümle cevap veriyim sinekte boka konduktan sonra insanların üzerine gitmez mi bi düşün pls 🙏 yani hep boka gitmiyo bu.. sineği
+1 yılfarklı bir siteye gittiler bizde Şu an yamuklar kaldı
06 Yorumla
Soran+1 yılYamuk da severim doğru kişi olsun yeter gönlü yamuk olmasın hem biz ona baksrız
- +1 yıl
sevmek için mi arıyosun sen
Soran+1 yılBeni de sevsin
- +1 yıl
güzelsen severler güzel misin
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
gel bakalım güzel misin
Dogru erkek varda dogru kiz bulmak zor kanka emin ol duruyosak yok diye
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni bulsun yeter
Senin ortam öyledir. benim kankam var
O kadar doğru kişi yoktur03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılOlur ben bunu bi deniyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana öylesi denk geliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok ben evlendim çünkü
10 Yorumla
+1 yılKalmadı ki öyle erkek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Var diye duydum. Lakin rastlamadım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah kalmıştır
10 Yorumla yanlış zamandayiz artık doğru arama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılaradığın yeri değiştir 😛
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Taze bitti. Üretimi artık yapılmıyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem