Ya off bi tane düzgün erkek beni bulmaz mı nerede bu namuslu adam gibi adam haşin yiğit erkekkler nerdeee?

Arkadaşlar stoğu mu bitti naptınız anlamıyorum nerde srefsiz beni buluyor hayatımda 2 defa çıkma teklifi aldım biri zaten direk 2 metre öteden ben serefsizim diye bağırıyordu diğerinede şans vermiştim sevgili olduk daha 1 hafta olmadan ne olduğunu belli etti ikiside pert çıktı birde asigim diyorlardı madem aşıksın neden terbiyesiz hareketler yapıyorsun evladım seven erkek eline dokunurken bile izin alıyor bunlar kaşla göz arasında silip süpürüyor ya bu temiz tertemiz süt gibi çocuklar nerde nasıl anlayacağız artık düzgün olup olmadıklarını çünkü eski sevgilimin tipini görende çalışkan başarılı eli yüzü düzgün bir şey zannederdi anlamıyorum bulsam hemen nikah dairesine kucağımda taşırım valla ciddiyim böyle erkeklerden bıktık ben kaciyom kendileri buluyor birde artık tipindende anlaşılmıyor nerelere gidek biz
Ya off bi tane düzgün erkek beni bulmaz mı nerede bu namuslu adam gibi adam haşin yiğit erkekkler nerdeee?