Bakın bunlara ilgi almak için demiyorum Aynı en çirkin kız dahi böyle mesajlar alıyordur. Ama benim demek istediğim bu tipler yüzünden samimice selam yazan yakışıklı erkekleri de bunlardan sanıyorum.

Bakın bunlara ilgi almak için demiyorum Aynı en çirkin kız dahi böyle mesajlar alıyordur. Ama benim demek istediğim bu tipler yüzünden samimice selam yazan yakışıklı erkekleri de bunlardan sanıyorum.
Bu kadar sapığın olduğu başka bir ülke yoktur dünya üzerinde. Bu insanlarla sokakta, otobüste aynı ortamda olmak çok korkunç. Eğer bir gün biriyle evleneceksem kesinlikle sosyal medya kullanmamalı böyle şeylere maruz kalmaması için (ben de kullanmıyorum).
Dediğiniz çok iyi bişey ama bu zamanda sosyal medya kullanmayan çok az kadın var ama
O zaman yalnız kalırız yapacak bir şey yok:) Ben evleneceğim kadının bu şekilde istekler almasını istemem şahsen. Ve eminim ki sapıkların istek atması için kadın isimli bir profil olması bile yeter. Ya da kullanacaksa anonim ve cinsiyet belirtmeyen bir isim koysun ve fotosunu felan yüklemesin.
İyi anlayışınız için teşekkürler genelde böyle şeyler yazınca hemen insanlar “hangi yüzyılda yaşıyorsun” tarzı sert tepkiler verebiliyorlar.
Allah da gönlünüze göre birini denk getirsin size illa sosyal medyada olacak diye bir şey yok çünkü insanlara güvenmek çok zor sosyal medyada.
Şöyle bir durum daha var belki doğru kadını bulduğumuzu düşünürken kadının
istek ve mesaj kutusu ağzına kadar dolduğundan şansımızda gidiyor. Vay ya neyle yarışıyoruz bu yüzden kadınlara yavşamıyorum işte
Çözüm basit markaja aldığın bir erkek varsa onu takip et. Sosyal medyada ismini vs kullanma. Bu toplumda dişi sineğe yükselen kişiler var.
Galiba en iyisi bu dediğin gibi
Dişi sinek olayına kesinlikle katılıyorum cinselliğin Afrika'siyiz
Her şeyin gizli olanı makbul, topluma açık bir şey kesinlikle güvenilmez. O yüzden kim ne düşünüyor, ne hissediyor, ne yaşıyor ve ne yapıyor bunlara hakim olursan onun hakkında daha net bilgi sahibi olursun. Güven hemen oluşacak bir şey değil ama hemen de yıkılacak bir şey. Dikkatli olmakta ve mesafeli olmakta fayda var. Zaman gösterir her şeyi.
Böyle takip isteklerine hasret kaldım ne yalan söyleyeyim sevgilim varken çoğu kişiyi çıkartmıştım 8 aydır kimsenin takip isteğini de kabul etmedim ve artık hiç takip isteği gelmiyor gerçekten bunlar bile değerlş
Bunu hissetmen çok normal, zihnin kendini korumaya almaya çalışıyor aslında 😔 Sürekli “Npyosun bebek” tayfası yazınca, düzgün selam atan bile gözüne aynı geliyor. Bu senin suçun değil, ortam toksik biraz.
Çözüm bence şu: hızlı karar verme, biri hoşuna gittiyse biraz zaman tanı, yazışmasına, üslubuna, sabrına bak. Gerçek niyeti zaten iki üç sohbet sonra ortaya çıkıyor 😉 Peki senin için “düzgün erkek” deyince ilk 3 özellik ne geliyor aklına? 💬✨
Cevap
24Cevap
evet. o yüzeden kimseye yazmıyorum. bunu farkında olman güzel
Yazmayın tabikide çünkü büyük ihtimalle mesaja bile bakmayacaktir. Sizin gibi 100 kişi yazıyor çünkü buda erkeklerin ayıbı yani
En son 5-6 sene önce yazdım herhalde. Hatta eski hesabımda bu konuyla ilgili "bence" yazmıştım.
Linki de var 😂
Sanal Ortamlarda Kızları Etkileme Taktikleri ve Devamındaki Davranışlar ↗
Napıyon bebek diyen adama da bir zahmet şans verme :dd
Benim instagramda dm'de boş, istek kısmı da ayda yılda bir iki kişi tanımadığım olur. Bence sizde sorun var gezdiğiniz takip ettiğiniz yorum attığınız yerlere dikkat edin.
Yok gerçekten kendi ailem ve arkadaşlarım var instamda ve hiçbir yere yorum falan da atmam. rastgele geliyor bu istekler.
Yok takip etmem ama haber sayfasını takip ediyorum bitane. Milyonlarca insan ediyor bu bence konu ile alakası yok.
İşte tam olarak bu yüzden instagramdan ya da burdan hiçbir kıza yazmıyorum çünkü biliyorum tablo bu
182 mesaj nedir yahu. Birler basamağındaki sayı kadar bile mesajımiz yok 😃
inanır mısın bizde aynı dertten müzdaripiz erkekler olarak
Düzgün kimse mesaj atmaz zaten, o yüzden bunların arasında düzgün olan yok merak etme.
Ztn bunu biliyorum da. bazıları cidden tanışmak için atabiliyor tipinden belli düzgün biri olduğu ama işte bunlar yüzünden güvenemiyorum
Benim dm kapalı hiçbir kızada asla yazmadım çünkü seks e karşıyım
Ne diyim bilemedim. Bende o yakışıklı düzgünlerden biriyim
Allah'ım Sen bana rastgele mesajlar attırma, amin.
Birine gerek mi duyuyosun
Evet insan şu kısacık dünyada birine muhtaç duyuyor. Sevgiye aşka bende yaşamak istiyorum herkes gibi eminim sende istiyorsundur
Hayir ben sevgiye aska inanmam
Herkesin kendi düşüncesi tabi ama yinede inanmanizi tavsiye ederim
Inanmam icin bi sebep goremiyorum
Sizce samimice bir yakışıklı kalkıp selam yazar mi?
Orada bir tane adam yok.
Ama siz öyle düşünmeye devam edin.
Sosyal medyada cok zor isin kizlar gebelde bu yuzden dogru secimler yapamiyor
Valla haklıymışsınız şimdi bunu görünce anladım mevzuyu
Şaşırdık mı hayır 3. sınıf gelişmemiş Müslüman ülke Türkiye'de
mesaj kutusu açık ama atan yok
Kız olsan atarlardi
Hiç böyle isteklerim yok
çok haklisiniz
Evet ya böyle insanlar hayattan soğutuyor
Diğer mesajlar 182 cgnjvbv
Kanka profilini çok merak ettim ya