Eşim duygusal olarak beni yalnız hissettiriyor normal mi?

Değersiz hissettiren, şiddet ve ihmal yaşadığım bir aileden sonra eşimle evlendim. Severek evlendik. Ailemle ilgili yaşadığım olaylarda duyarlıydı fakat son zamanlarda beni yalnız bırakıyor. Sıkıntı dert istemediğini artık benim de hayatıma bakmam gerektiğini söylüyor. (Son süreçte büyük bir olay oldu ve ben rest çektim aileme ve bir daha görüşmemek üzere) ben kötüyken daha destek olur diye düşünürken hiç oralı olmadı konuşmak istemediğini konuşmanın benim için de iyi olmayacağını söyledi. Fakat ben o yaşadıklarımdan sonra sonra hemen normalleşmezdim. Geldi soda vs getirdi meyve getirdi bir yandan el şakaları yapıyor ama ben el şakalarından hiç hoşlanmam bir de duygusal olarak kötüyken ağzımın tadı zaten yok. Kalkın balkona oturdum sonra gelip benimle tartışmaya başladı gereksiz yere trip atıyorsun falan dedi ben zaten ağlıyordum. Söylediklerini hepten ağrıma gitti. Ben ailemle yaşadıklarımdan sonra onun da o şekilde umursamaz davranıp üstüne bana bu şekilde davranmasını aşamıyorum. Belki de hayatıma tek başıma devam etmem gerekiyor. Duygusal olarak tek başıma bir süreci atlatacaksam ona karşı eskisi gibi bakamam ki.

Eşim duygusal olarak beni yalnız hissettiriyor normal mi?