- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrencilerin autocad ödevlerini parayla yapabilirsin. Bir arkadaşım böyle yapıyor ve öğrenci evinin kirasını bu şekilde çıkarıyor. İnternete ilanlar ver autocad ödevleriniz yapılır diye tüm mimarlık mühendislik fakültelerinde autocad gösteriyorlar ve hocalar ödev veriyor en mantıklısı bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende yapmştm ama şu an öğrenciler olmadığı için öyle bi iş alamyrm
ne çizimi yapabiliyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılautocad zatan belli bir çizime yönelk değilki birçok çizim yapabilrsn onnla
Soran+1 yıl3d dediğin 3 boyutlu mu
Soran+1 yıltabi ama nereden bulabilrm onn için kişi onu bilmyrm
Soran+1 yıltamam ama hangi firmayla anlaşacam bulabilsem bilmyrmki nasl bulabileceğimi
- +1 yıl
3d AutoCAD çizimleri
Genelde makine montaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sen kursuna mı gittin sadece yoksa okuldan mı öğrendin çünkü photoshop ve autocad birbirine çok bağlı programlar değil.
Ben kalıp tasarımcısıyım
Autocad,Solidworks,Mastercam ve Catia r5 biliyorum
En mantıklısı bir yere teknik ressam olarak girebilirsin ama sadece program bilmek yetersiz.01 Yorumla
Soran+1 yılben sadace 15 gün için bi iş aryrm. yoksa bende bilyrm. okulda öğretemylrki. kursuna gittim büroda çalştm
İnternet üzerinden autocad ile para kazanamazsın. Sonuçta tasarım programı , anca hayrına bi siteye upload edersin millet yararlanır. Artık iyi bir şirket istiyosan autocad işe yaramaz daha gelişmiş programlar var.
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki gelştrmeyi düşünyrm bildiğim başka programlarda var ama geliştrmm lazm. şu an için lazm zaten bu
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. kazanabilirsin, ama piyasa bozuk olduğundan freelance çalışmak zor. yaptığın işte ne kadar iyisin bilmiyorum ama ingilizcen varsa yurtdışı freelance ağları var onlara katılabilirsin. istersen mesaj at bana detaylı bir şekilde yönlendirme yaparım.
24 Yorumla- +1 yıl
Merhaba yazını yeni okuyorum bu alan da bir takım işler yaptım müşteri ağı arıyorum destek olur musun
- +1 yıl
Merhaba, ben iç mimarım. Bir iş kazası geçirdim ve şu an çalışamıyorum. İyileşene kadar İnternetten para kazanmam gerekiyor. ingilizcem çok iyi tercüme yapabilirim. Bana yardımcı olabilir misiniz?
- +1 yıl
@türkangonca geçmiş olsun. Fiverr veya Upwork gibi siteler de hesabınız var mı?
- +1 yıl
@Şeymanur1995 ben de bunu yeni görüyorum ne gibi işler yaptın bilmiyorum örnek verirsen belki fikir verebilir destek olabilirim.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılkendini kanıtlamadıgın sürece hiç bir yararı dokunmaz en mantıklı seçenek bir işletmeye gir 1-2 yıl kendini sına işini daha fazla geliştirmeye özen göster aynı zamanda da internet üzerinden şansını dene
00 Yorumla
+1 yılçeşitli reklamlar yap mesela sahibinden gibi sitelerden ilanlar ver
00 Yorumladevinart aç ve sergilemeye hemen başla. grafikerlik yapıyorum bende. bir firma felan için de çalışabilirsin. bujiteri vs gibi.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasl bir site o
- +1 yıl
bunu soracağını biliyordum. işte gördün mü? elinde sanat var fakat para yok. gördün mü? bu yüzden kaybediyorsun. devinart.com benim kullanış amacım yaptığım logo, site şablonları ve illustrator çalışmalarımı yani kısaca yaptığım grafikleri yayınlamak amacı ile kullanıyorum. sende böyle bir amaç için kullanabilirsin. yaptığın örnek çalışmaları yayınla. illa müşteri gelecektir.
Soran+1 yılgzlmş teşekkr edyrm. aslında bu konudan para kazanmak için uğraşmamştm o yüzden nerden kazanabileceğimi, kimlerden iş alabileceğimi çok bilmyrm.
Soran+1 yılşöyle bir durum var dgs.yi kazanma ihtimalm var kısmetse oraya gidene kadar kazanmak içn birşeyler yapmk istyrm. kazanp kazanmayacağım netleşnce ne yapacağıma karar vermk istyrm
Soran+1 yılo kadar değil tabi :) teşekkr edyrm tavsiyen için araştracam dediklerini :)
bende autocad biliyorum ileri düzeyde ama iş konusunda hiç imkanım yok okuduğum için . bulabilirsem partime iş bende çalışmayı düşünüyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılmimarlk mühendislik bürolaryla gidip konştn mu
Soran+1 yılburdan yazsan burdanda konuşabilrz. eğer onlara gitmezsen bulamzsnki
Soran+1 yılo zaman mimarlk bürosuna gitmen çok işine yaramayabilr ama senn mobilya tasarımı yapan ya da buna benzer yerler ya da mermer fabrikalarnda da autocad kullanılabilio bunu araştırabilrsn. oralara gidip cv.ni bırakabilrsin. kendini anlatıp çalşmak istediğini söyleyeblrsn. bunda ne varki herkes böyle yapıo
Soran+1 yılrica ederm
+1 yılŞirket, ajans vs. iş başvurularında bulun anca öyle
00 YorumlaArkadaşlar bende AutoCAD cizimleri falan yapiyorum ama artik böyle bir yerde staj ne bilim çalışmak istiyorum yardimci olabilirseniz çok sevinirim
00 Yorumlabir web templates hazırlayıp , internet aracılığıyla satabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMobilya çizimi yapabiliyor musun?
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yapabiliyorum
iflas edersin oynama
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam