Alzheimer olma korkusu yardım edin?

20 yaşındayım mühendislik öğrencisiyim şu an hala yaz okulunda derslerimi veriyorum her gün sabah otobüs ders sınav yemek ev derken çok fazla gün içinde stresim oluyo zaten çok stresli gergin bi yapıya sahibim. yakında stajım da başlayacak. bazen aşırı dalgın oluyorum bişeylere odaklanmam hatırlamam zor oluyor zaman mekan sabah akşam karmaşası oluyor bazen aşırı yorgunluktan da olabilir neyse işte sürekli not tutuyorum takvime yazıyorum yapılacakları unutmuyım diye hafızamı sürekli yeniliyorum. Gün içinde dikkat ediyorum unuttuğum şey var mı diye hep kontrol ediyorum. yaptığım şeyleri gece bir bir gözümün önüne getiriyorum. korkuyorum bi gün alzheimer olucam diye çünkü babaannemde vardı genetikten geçerse onun gibi olursam diye ödüm kopuyor hatta bazen şu an bile alzheimer olduğumu düşünüyorum. bulmaca çözmeye başladım. sizce neden böyle oluyor yardım edin ne yapmalıyım? psikolog veya psikiyatr gitmeli miyim?
Güncellemeler
1 yıl
artık her şeye yapılacaklar edilecekler etkinlikler gözüyle bakıyorum birine bişey diyeceksem bile unuturum ederim sonra akşam aklıma gelir de üzülürüm diye telefonuma not alıyorum
Alzheimer olma korkusu yardım edin?