Üniversite zamanında kendi şehrimde okuyup hem okuyup hem çalıştım. Babamdan 5 kuruş almadım ( nedeni ise verdiği 3 kuruşun lafını yapardı )
Okul bitti mezun oldum kpss çalışıyorum. Dişlerim çok sorunlu ve ağrım var. Biliyorsunuz ki aynı dişe 2. Kanal tedavisini devlette yapmıyorlar. Üniversiteye yönlendirdiler. Randevu alamadım ordan. Bu yüzden 6 bin TL ye özelde yaptırmak istiyorum ( üniversitede çalışırken biraz kenara para atmıştım. Kendi param yani )
Ailem dişini çektir diyor. Biz zengin miyiz de 6 bin TL bir dişe para mı vereceksin diyolar. Babam hele aşırı üstüme geliyor bu konuda.
Çektirmek mi mantıklı yoksa dinlemeyip yaptırayım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çektirme tabiki yaptır. Seni düşündüklerinden değil paraya acıyorlar belli
Herkesin mi ailesi böyle anlamadım ben?
Normal mi ya?
Değil valla Allah yardımcın olsun
Güçlü olman çok güzel ama
Yavrum inan herkesin şansı bir değil ya.
Arkadaşlarımın ailesi dünya kadar para harcadılar çocukları için. Arkadaşlarım ise hala üniversiteleri bitmedi hala okulu uzattılar. Ben sene kaybetmeden maddi manevi kendi kendime idare edip sene kaybetmeden okulu bitirdim. Sağlığım için harcayacağım paraya da karışıyorlar kendi param olduğu halde. Zaten asla o parayı kendilerinin olsa vermezler mümkün değil de.
Çok ders çalışıyorum atanmak için. Arkadaşlarım gram sallamıyor çünkü güveniyorlar ailesine.
Tamam bi yaştan sonra herkes çalışmalı aile ömür boyu bakacak değil ama okurken bile faydaları olmamış bana.
Neyse mükafatını alırım inşallah. Teşekkür ederim ❤❤❤
Her türlü mükafatını alacağına inandım okuduğumda. Çok çabaladığın için günün sonunda kazançlı sen çıkacaksın yolların çok engebeli olsa bile. Çok mutlu ol💕💐
Çok teşekkür ederim kuzum ❤️🥰
İnşallah hepimiz 🥰
yaptir askim gecmis olsun
Hepsini okudun mu aşkım? Kendilerini düşünmüyorlar mı sizce de?
okudum canim klasik turk ailesi maalesef bizim ulkede para cok onemli gereksiz goruluyor boyle seyler
Demek ki herkesin ailesi böyle. 🤔
Teşekkürler canım ❤️
rica ederim🤍
Yaptır , dişlerini kaybetme.
Hepsini okudun mu?
Okudum ve orijinal dişlerini kaybetmeyi yaptırmanız tavsiye ediyorum. Eğer kendimi zora sokacağım diyorsan sen bilirsin.
Yok zaten yaptırmayı düşünüyorum ama herkesin mi ailesi böyle? Tavırları çok saçma değil mi? Annemi çok seviyorum ama o da aynı düşünüyor. Parayı seviyorlar. Zoruma gidiyor artık tavırları? Üniversitede arkadaşlarım dünyanın parasını harcadılar ailesinin sesleri çıkmadı ben yük olmamaya çalıştıkça benim parama da karışmaya başladılar. Sağlığım için harcayacagim paraya da laf ediyorlar? Ben mi çok abartıyorum?
Sen abartmıyorsun aslında , Türk aile yapısı biraz cimri olduğundan kaynaklı böyle genellikle. Ama bu dediğin gerekli olduğu için dediklerine takılma.
Bence geneli böyle değil gibi. Arkadaşlarımın harcamalarını kendim görüyorum. Daha da okulu uzatıyolar mesela hiç de vicdan azabı çekmiyolar. Ha böyle belki diş meselesi olsa özel hastane olsa belki vermezler de bilemiyorum bizimkiler başkalarına göre daha cimri gibi. Teşekkür ederim bu arada
Para senin ancak sağlığın daha ön planda gelmesi gerekiyor. tavsiyem yaptırmandır.
Haklısın teşekkürler
Yaptır tabi