Görücü usulü evlilik İstemiyorum. Cunku beğenmiyorum çirkin oluyorlar 21 yaşımdan beri çirkin insanlar görücü geldi. Böyle istemediğim biri olmasindansa bekar kalmayı tercih ediyorum. Butun insanlr evlenmek zorunda mı neden bu baskı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görücüler öyle oluyo ya. Kendin bulucan ailelere tanismayacak en iyisi bu. Sonra sıkıntı çekersin. Zaten evlenmek zorundada değil kimse hep bu Türk toplumunun baskısı evde kaldin muamelemesi yapiyo gerzekler
Evet öylede benim annem orta sonda beni evlendrcekti ona kalırsa, kadın evlilikle kafayı bozmuş. sanki ilk çağda yaşıyoruz. Nedir bu evlendirme merakı anlamıyorum
Valla o sıkıntı bendede var bizimkiler de delirmiş gibi ya kız bul ya da şunu alalım o olmazsa bu var vs vs kafayı yicem sonunda
Yiyebilirsin ben yedim daha 21 yaşımdan beri sürüyle görücü geldi ve hepsi çirkin. bana hiçbir zaman soran olmadı haklısın ne diyebilirim ki. Ama erkek olarak bence tavrını koy. Ben kendi anlastigim biriyle evleneceğim diyebilirsin
Diyom zaten de bul getir o zaman yaşın geldi geçiyor diyolar e ben kendime göre birini bulamadım diye hemen evlenmek zorunda değilim gelde laf anlat işte kavga dövüş susuyolar 1 hafta sonra gene aynı 🤦
Gerçekten mi anlıyorum seni üzüldüm. ama onlar asla seni anlamaz aynı dert bendede var olduğu için biliyorum
Hayırlısı artık ne olacak görecez zaman la
Birazda neden biliyor musun kendisi küçük yaşta evlenmiş okumamış insanlar çocukları da böyle olsun istiyor. sanırım bundan ünlüler gibi veya okumuş aydın insanlar böyle düşünmüyor. Ben annemde bunu görüyorum. Okumamis küçük yaşta evlenmiş hiçbir zaman kızlarını okutayım diye bir düşüncesi olmadı. Babam onun gibi değildi ama annem böyle birisim
Bizimkiler ondan değil Babaannemin yaşı 100 ü aştı o baskı yapıyor ölmeden eminin düğününü gelini bı göreyim vs diye en sevdiği torunu ben olunca baskı yapıyor annemlerde 25 ine geldin yeter artık diyolar
Benim annemde öleceğini falan sanıyor. Sana saçma gelmiyor mu tamam seni evlenmiş gir. ek isteyebilirler ama sırf bunsebepten sen tanımadığın sevmediğin biriyle evlenebilir misin?
Zaten evlene bilseydim hâlâ kavga ediyor olmazdık 😂
En sonunda korkuyorum ben Yokken kızın birini isteyip getirecekler diye
😂😂
Sonumuz hayrola bide bunun bı nedeni daha var bazı istekleri başkalarıyla karşılarsan vs ailen seni evlendirmedigi için Allah katında sorgusu varmış onlara
Olabilir sende dünden razı gibisin anan birini bulsa evet diyeceksin nerdeyse 😂
La 7 kişi buldu eve gelmedim 3 gün bı daha yaparsanız bırakır giderim dedim babam bı daha konuyu açmıyor ama annem babaannem halam gene aynı devam 😂😂
Kadınlar öyle onları asla yıldıramazsın 😂
😂😂😂 soruyu sen sordun derdimi anlatan benim bı terslik oldu burda 😂
Nerdeyse aynı aynen sende dolmuşsun 😂
İyi geldi kusura bakma gece gece kafanı sisirdim seninde 😂
Yok film şeridi gibi yaşadıklarım geçti gözümün önünden 😂
😂😂😂 ağlanacak halimize gülüyoruz 😂
Aslında komikte insanlar ne kadar gülünç olduklarının farkında değiller
ya da onlara normal geliyo
Bizim ailede erkeğe baskı pek olmadığı icin şaşırıyorum kız kardeşin veya ablan yok mu?
Yok erkek kardeşim var o ufak daha 17 sinde
Anladım o zaman seni büyük görüyorlar kız kardeşin olsaydı onla uğraşırlardı 😄
Halamın kızı da var bı o bı de benle çok uğraşıyorlar ikimizede gına geldi valla siz evlenmeden biz ölürüz sizden ümidimiz kalmadı bırakın biz bulalım ve vs
O kaç yaşında 😂 onu sana düşünüyor olabilirler mi? Kızsa. dugynkerde falan çok çıkar Görücü aslında
Düğünde kalmadı artk kimseyi bulamazlar 😂
Yok onu bana düşünemez ler akraba evliliği ne çok karşıyım biliyorlar bide zaten kardeş gibi büyüdük aynı evin içinde ondan değilde bizden biktilarmi acaba 😂
Halan'ın kızıyla konuştun mu bunları 😂 olabilir 😄
Biz onla genelde şunları tatile goturem hicbi yer gezmediler vs yer alalım araba alalım vs vs gibi şeyler konusuyoz 😂
Gereksiz geliyordur belki bu mevzular araba falan varken 😂
Niyetimiz yok görücü usulü evliliğe o yüzden gereksiz geliyo evet 😂
Senin sevgilin yoktu dimi yoksa anneni mi kandırıyorsun 😂
Annem i kandirmiyom ki yok diyom öyle bir i geciyom yani dürüst oluyom bazen muhabbet ettiğim birileri oluyor laakin sadece muhabbet ilerlemiyo kendilerine baglayamiyorlar beni
Hmm anladım hayrlsi olsun
Senin hakkında da hayırlısı olsun reis iyi geceler ben kaçar 🖐️
İyi gecelr sağolasın
Gerçekten senin istediği biri varsa evlen. Görücü usulü saçma
Sağol
Ben 26 yasindayim boyum 193 istersen ben gelim yakışıklıyım?
Sen gel yakışıklıysan olur 😄
Nerde yaşıyorsun 😂
Sen
İstanbul sen
Ankara
Gelirim istersen
Hiç inanmıyorum desem?
Ve neden gizlisin merak ediyorum
Terslersin diye gizlenmiştim cikiyimi ekliyceksen
Düzgün yorum yapan birini terslemem
Sagol ekliycek misin
Cıkarsan karar verebilirim
Çıktım
Ben göremedim
Ekle?
Degil evlenme zaten ötle bi durumda
Öyle bi durumda zaten evlenmek istemem ki niye böyle anlamıyorum.
Sanki evlenmek zorundaymışım gibi davranılıyor
Artık bilemiyorum yani başlarından atmaya mı kalkıyorlar acaba
Düşüncesizlik kendilerini benim başımdan atsınlar
Kendin birini bul o zaman.
Bulurumda pat diye bunla evleniyim diye birini bulamam ki. Bu ne saçmalık
Şansını deneme yanılmayla deneyeceksin
Ya size soruyorum size sürekli baskı yapılsa siz ertesi gün hemen birini bulma yoluna mi giderdiniz nasıl oluyor bu işler yola çıkıp AA hadi bunla evleniyim falan diye mi düşünüyorsunuz
Evlenmek sorumluluk isteyen bir konu, görücü usulü istemiyorsan kendin bulacaksın derken ilk gelenle değil..
Anladım anlıyorum ama bunlarda öyle bir kafa yok bence. Çünkü onların istedigi gibi bir evlenme şekli ancak benim bahsettiğim gibi olur imkansız yani 😂
Kaderim bu desene
Kabul etmiyorum böyle kaderim bu demek istemiyorum sadece bana bunu biçmeye çalışan düşüncesiz bir annem ve ailem olduğu için böyle sorunlar yaşıyorum
Kurtar kendini bu çarktan..
En iyisi bekar kalmak insanın kafası rahat oluyor
Yaş kaç ki sizin
32
Anladım sonuna kadar haklısınız insan artık daha seçici oluyor size sonuna kadar katılıyorum kriter en önemlisi
Ben o lafa katılmıyorumda ben hep seçiciydim niye seçmeyimki yani evleneceğim insanı ben onlara sormuycam beğenmediğim insanla ben niye evleneyim?
Sonuna kadar haklısınız sizi dinlemek çok isterdim detaylı konusmak
İster misiniz gerçekten
Evet çok hemde
İmkansız galiba dinlemek sizi
Konuşabiliriz sorun yok
Takip edin o zaman buradan uzar gider
Haklısın 👏🏼👏🏼
Teşekkür ederim
1 hayatın var, onu da istediğin gibi yaşa 😉 rica ederim
Sağolun çok haklısınız
Hayır doğru
Teşekkür ederim