Arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum?

Daha önce bir arkadaşım vardı çok değer verirdim gereğinden fazla grip olsa arar, sorardım ama o sıralar çocuktum alttan alttan laf sokarmışta yeni yeni anlıyorum içindeki fesatlığı. Okula bununla gidip gelirdim evine kadar giderdim düşünün yolu uzatırdım kar, kış demeden ah canım kafam ah. Neyse annem yoğun bakıma girdi okula giderken yazardım ben evden çıkıyorum hazır ol diye o gün gelemeyeceğimi annemin kalbi durduğunu, yoğun bakımda olduğunu falan söyledim geçmiş olsun falan dedi bitti. Aradan zaman geçti bekliyorum ki sınıf arkadaşlarım geçmiş olsun yazsın kimse yazmadı akşam bir bildirim geldi sınıf için yıl sonu videosu, kursta felsefeciyle fal baktırmışlar onun videosu, akım çekmişler o falan geldi şok oldum sınıf öğretmenim bile aramadı ister istemez üzüldüm değersiz hissettim. Neyse o kızı sildim hayatımdan zaten bu değildi tek sebep kıskanç ve ikiyüzlü bir insandı. Derken başka biriyle arkadaş oldum yaklaşık 1 haftadır babamla uğraşıyorum oda yoğun bakımda babam o haldeyken hastanede bu kız üşütmüştü aşırı ateşten bayılmıştı aramıştım üstüne ulaşamayınca annesini aradım geçmiş olsun dileklerimi ilettim daha 1 kere aramadı (iyileştiğini biliyorum) sadece yazdı hatta başıma geleni bilmiyormuş gibi yoğunluğumdan haberi yokmuş gibi aşağı in ben de eşyan kalmış onu al dedi

Güncellemeler
1 yıl
Sıkıntı ben de mi onlarda mı anlamıyorum
Arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum?