Benim annem babam çok zengin. Ben de tek çocuğum evleri arabaları var tek kişi 4 katlı villada yaşıyorlar jiplere elektrikli arabalara biniyorlar. Ama inanılmaz cimriler bana karşı doğduğumdan beri. Mesela dışarı çıksak sinemada pahalı diye bana mısır bile almazlardı. Hep böyle kapıcı çocuğu gibi takılırdım. Herkesin çocuğu yer içer gezerdi bana gelince paramız yok derler kendilerine en lüks şeyleri alırlardı. 18 yaşından beri okulun yanında çalışıyorum ama sonuçta o kadar fazla kazanamıyorum. Tek maaş yani ve şuanki işimde de maaşım çok düşük. Herkes ailesinden destek alıyor en fakirler bile ben ama alsam hep söylenip başıma kakıyorlar kendileri yazlıklarda tekne tatilleri yaparken. Bıktım gerçekten bu iğrençliklerinden varlık içinde yokluk yaşatmalarından. Mesela bana bela olan tipler oluyor dava açmak istiyorum avukat pahalı param yok onda bile destek olmuyorlar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Harbi keşke fakir olsaydın bu kadar dert olmazdı...
Evet fakir olsam derdim ki fakiriz para yok burada hem para var hem bana verilmiyor iğrenç yani. Fakir arkadaşlarım çok daha mutlu emin ol aileleri çok daha cömert.
Hep hayat boyu millet ailemi mallarını öğrenince şok oluyordu ben hiç öyle yaşamadığım için. Beni sefil gibi yaşatıyorlar.
Allahın belaları gerçekten ya ameliyat paramı bile bana ödetiyorlar işsizken inanabiliyor musun. Bir ay işsiz kalsam annemin evinde yok ben sana bakıyorum da sen yüksün de ben evin faturalarını ödüyorum diye ağzıma sıçıyor böyle anne mi olur. Ödediği de miras kalan paradan faiz ve evinin kirasından emeklilikten dışardan bedavaya emekli olduğu para. Karı dışardan ayda resmen 50 bin yattığı yerden alıyor gören de gidiyor çalışıyor sanır 30 yaşından ber koca miras parası yiyor bir gün çalışmadı.
Ben ise 18 den ber iki okul okuyup çalıştım bi de ben kavga edince bana şımarık diyor. İğrenç iğrenç işlerde mobbing görerek çalışıyorum onlar destek olmadığı için. Ulan asgari ücret 5 binken 6 bin alıyordum ayrı ev tut bizim evimiz diyorlardı tuttum 1-2 bin zor veriyordı ayda. Nasıl geçineyim.
bunun hukuki yollari var mı , ya da aileni bu konuda tehtid edebilcegin bir yolsuzluklari...
gerçekten cok elzem bir durum
yani bir an önce yapmalısın
Evet mesela babam denen pislik vergi kaçırıyordu ihbar ettim ama bunlar her boku benden sakladığı için ne oldu bilmiyorum ceza vs aldı mı sonra muayene adresi değişti zaten adamın. Ve yeni adresini ben bilmiyorum bence bi başını ağrıtmışlardır. Ayrıca herif sapık evli olmasına rağmen ben teyzem dahil birçok kadına kıza sarkıyor cinsel taciz şikayeti uzaklaştırma da çıkardım ondan da bi başı ağrıdı ama annem ondan para koparıp her işini herife yaptırdığı için hep beni engelleyip kavga ediyor herife bir şey olmasın diye. Birkaç avukatla konuştum bazıları diyor ki yok işte seni okuttuktan sonra işte bakmak zorunda para vermek zorunda değiller. Başkaları da diyor yok işte birinci dereceden akraba sonuçta ve sen yoksulluğa düşüyorsan onlar bakmadığı zaman ve onların malı mülkü parası varsa bakmak zorunda filan dediler işte. Ben aynen şu an türkiyede çalışmıyorum işim yok sigorta bekarım 29 yaşındayım. Yurtdışında bir projede çalışıyorum ama staj gibi çok az para veriliyor. Sonuçta bana aylık belli bir para yollamaları lazım ama herif bana zorla 7 bin 10 bin yolluyor. Para mı sence bu?
gerçekten çok üzücü, baban öz değil sanırım
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin, o yüzden eğer buradan bir şey saglayamiyorsan hedeflerine odaklan, gun gelir hak yerini bulur
bu yasa kadar üzülmüşsun bu saatten sonra sana bir fayda saglamaz, güçlü olmak için mücadele et... birazda keyfine bak, yurtdışında sartlar daha iyi, baska bir kapı acilir mutlaka
Dna testi yapmadım heriften ama öz diye düşünüyorum sonuçta annem evliyken kimden hamile kalacak.
Zaten deli gibi iş bakıyorum ekstra ders veriyorum ama yıllardır o kadar yorulup yıprandım ki. Lisede de böyle çevremizde herkes özele gitti hiç çalışmadı bunlar bana özele veremeyiz paramız yok girmek zorundasın diye ağzıma sıçarak devlete soktu zorla üniversite tercihime kadar yaptı.
iyide sana nasil taciz vb şeyler oldu, Hey yaa.. bu arada hangi sehirde bu şahıslar...
İkisinden de nefret ediyorum Allah belalarını versin. Yıllarca reddettiğim dönem oldu ama reddetsem de bana bir katkısı yok onlar keyiflerine bakıyor zaten. Ben zor durumda kalıyorum. Dışarda iyi çakalı dolandırıcısı çok zarar vermeye çalışıyorlar.
Anlıyorum... umarım hayatın en kısa sürede güzel bir yol alır, tekrar söylüyorum Sen mutlu olmana bak güzel kız... Keşke bir yardımimiz olabilseydi, bir gün mutlaka mutlu olacağıni bil... her şeyi zaman gösterir...
Öz anne baban olduğuna emin misin gerçekten?
Dna testi yapmadım ama hamilelik fotoları var doğum. Kim olacak başka.
Yani bir anne babanın kendi evlatlarına bu muameleyi yapması çok saçma geldide
Evet bence de berbat ama öyleler mesela evcil hayvanımıza da öyleler. Asla veterinere götürmez iyi bakmazlar umursamazlar benim kavgamla anca kendi evlilikleri de bık gibi aynı evde yaşamıyorlar sevgili ilişkileri yok sadece para mal için konuşuyorlar. Herkesin ailesi sever ilgi gösterir benim annem gram umursamaz kendi istediği yemeği yapar geçer. Ben üni deyken dışarı çıkardık onda bile sen kendi hesabını öde ben ödemem param yok derdi. Bu karınun ayda 50 bin min parası var. Kirada evi kocasının kartı miras parası yok efendim çalışmadığı yerden emekli parası. Karı dört katlı evde oturuyor hiçbir kardeşini kimseyi yıllarca eve sokmadı beni de sokmuyordu benim evim git ev tut diye ben işsizken. Ruh hastası kadın.
Nasıl insanlar var ya şok oldum Vallahi, anne baba statüsünü geçtim insanlıktan bile uzak mahluklar, sen nasıl geçiniyorsu peki kirada mı oturuyorsun?
Öncelikle, nerede yaşıyorsun
Trol
Enteresan
Herifin başka kadından oğlu var zengin. Ona para saçıyor ama. Ben öğrenciyken bile vermiyordu bana.
Dertleşmek ister misin?
Bu işte durum neyini dertleşcem. Ne yapabilirim onu araştırıyorum.
Sen bilirsin