Kaç yıldır evliyim hiç dışarı insan içine çıkamıyorum. Eşim bana böyle bir hayat verdi?

bazen boğuluyorum. Sürekli evdeyim insan içine çıkamıyorum. İnsanlardan çok uzak bir hayatım var. Kendimi aşırı değersiz görüyorum, ben bunarı hakedecek hiçbişey yapmadım. Kendimi kulanılmış sa.. k yerine konmuş sömürülmüş gibi hisediyorum. Dışarı cıkmak istiyorum gezmek piknik yapmak gibi insan içine çıkmak istiyorum. çokmu şey istiyorum. Tanıdığım bütün Arkadaşlarım geziyor eşleriyle. farklı bişeyler yapıyorlar. Ben eşime gösterdiğimde bana mileti örnek verme, diyor. işte madem öyle zengin biriyle evlenseydin... Halbuki adamların madi durumlrı bizimle aynı. Değer vermiyorsun diyorum, sacmalama seni seviyorum çok değer veriyorum sen görmiyorsun diyor. Anlamıyor işte anlıyamıyor ben insanım bu kadar yalnızlık zor kaldıramıyorum. Çok yorgunum in.. arı bile düşünüyorum. Ama çocuklarım var iki tane. konu gezmek tozmak değil, zoruma giden değersizlik aslında.

Kaç yıldır evliyim hiç dışarı insan içine çıkamıyorum. Eşim bana böyle bir hayat verdi?