Diğer Namaz kılan ve kılmayan ilişkisi yürür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 5 vakit kılıyordum ya.. deistim ama artık Güncellemeler1 yıl Bilginize deistler de Tanrıya inanıyor yani yaratıcıya ama dinler onlara uydurma geliyor Namaz kılan ve kılmayan ilişkisi yürür mü? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. aşk varsa yürür neden olmasın. 0 0 Yorumla
KimeÇektimBen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 76% 1 yıl Diğer konusunda 306 cevap paylaştı. saygılı biriyse sorun olmaz, kendi düşüncelerini başkasına dayatmaya çalışan biriyse tartışma yaşanabilir sık sık. 0 0 Yorumla
krÇağrı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kılan kılmayana, kılmayan kılana saygı gösterirse yürür tabi 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kılan kılar kılmayan kılmaz ya ama yürümez bence tam seviscen dur namaz kilayim derse olmaz 0 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yürür tabi bi taraf çok alkolik gece hayatı vs yok ise 0 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ne kadar yürür deselerde yürümez kimse kendini kandırmasın 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yani saygı duyulursa olur ama namaz kılan biri namaz kılmayan birini ister mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yürür mü sen söyle namaz kılıp herşeyi yapan kötü biri mi namaz kılmayan ama iyi biri mi hangisi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Namaz kılmayan ama iyi biri yani ben kdjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani işte ne insanlar var namaz kılıp yemediği bok kalmayan yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bende deistliğe doğru gidiyorum Yorumla
mertadam007 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Namaz kılmıyor diye niyeti bozuk olacak değil ya belki şu an hazır hissetmediği için kılmıyordur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Müslüman değilse.. Yorumla mertadam007 1 yıl Müslüman değilse yürümez yürütenler hep kendinden taviz verdiği için yürütürler Yorumla
kedilihava Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Namaz kılan kişi namaz kılanı tercih etmeli 0 1 Yorumla kedilihava 1 yıl Allah ıslah etsin kardeşim inşallah tekrar doğru yolu bulursun Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. İnanç ön planda tutulursa yürümez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben atesit eşim hfz yürüyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O konuları acmyrz herkesin dini kendine Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürüd 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Yurur 0 0 Yorumla
Senin_için_grldim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 79% 1 yıl Kim kılıyor 0 1 Yorumla Senin_için_grldim 1 yıl 5 vakitten deistliğe kötü olmuş. Tekrar eski haline dönmen ümidiyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
aşk varsa yürür neden olmasın.
saygılı biriyse sorun olmaz, kendi düşüncelerini başkasına dayatmaya çalışan biriyse tartışma yaşanabilir sık sık.
Kılan kılmayana, kılmayan kılana saygı gösterirse yürür tabi
Kılan kılar kılmayan kılmaz ya ama yürümez bence tam seviscen dur namaz kilayim derse olmaz
Yürür tabi bi taraf çok alkolik gece hayatı vs yok ise
Ne kadar yürür deselerde yürümez kimse kendini kandırmasın
Yani saygı duyulursa olur ama namaz kılan biri namaz kılmayan birini ister mi bilmiyorum
Yürür mü sen söyle namaz kılıp herşeyi yapan kötü biri mi namaz kılmayan ama iyi biri mi hangisi
Namaz kılmayan ama iyi biri yani ben kdjs
Yani işte ne insanlar var namaz kılıp yemediği bok kalmayan yani
Evet bende deistliğe doğru gidiyorum
Namaz kılmıyor diye niyeti bozuk olacak değil ya belki şu an hazır hissetmediği için kılmıyordur
Müslüman değilse..
Müslüman değilse yürümez yürütenler hep kendinden taviz verdiği için yürütürler
Namaz kılan kişi namaz kılanı tercih etmeli
Allah ıslah etsin kardeşim inşallah tekrar doğru yolu bulursun
İnanç ön planda tutulursa yürümez
Namaz kılan baskı yapar genelde...
Ben atesit eşim hfz yürüyor
O konuları acmyrz herkesin dini kendine
Yürüd
Yurur
Ben yürütmem
Kim kılıyor